2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سرکلاژ چطوریه؟ بیهوش شدین؟ درد دارین؟ خونریزی چطور؟ سرویکس چند بود که سرکلاژ کردین؟ هفته چندین؟ بب ...

بله عزیزم با بیهوشیه ..کل عمل نیم ساعت طول کشید 

درد خفیف هست که مسکن میزنن 

سرویکس 30بود 

سونو واژینال 29 

موقع سرکلاژ نمیدونستم چند شد دیگه 

هفته 17سرکلاژ شدم 

بچه ها يه چى مى خوام بهتون بگم واقعا بهش همه عمل كنيم

از روز اولى كه مامان آينده انتقال داد هممون فكر كرديم كه ١٠٠٪؜ مثبته و حتى خيلى ها پيش پيش قبل آزمايش براش تبريك نوشتن و گفتن منتظر بتاى تپلت هستيم

مى دونين چرا؟؟؟؟

چون از خود مامان آينده بينهايت حس مثبت از قبل انتقال و همين طور بعدش گرفتيم

چون مامان آينده يه لحظه هم منفى فكر نكرد و اگه هم به ذهنش خطور كرد حداقل براى تاپيك و ماها عنوان نكرد كه ذهن ماها عوض بشه

همه اين حرفهام براى اينه كه به تك تكتون بگم بايد قوى باشيم و محكم

بايد تو راهى كه قرار گرفتيم ايمان داشته باشيم كه هدف روشنه و زود زود جواب مى گيريم

اينو خواستم به همتون يادآورى كنم كه مثل مامان آينده روحيه قوى و محكم و مثبتى داشته باشيم باور كنين همه با افكار مثبت جواب مى گيرن و به خواسته قلبيشون مى رسن فقط بايد صبور باشيم و مطمين تو راهى كه قرار گرفتيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=79322712]سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...[/QUOT .  عزیز دلم خیلی خیلی خوشحال شدم خدا رو شکر مبارکت باشه   انشالله سالم بغلشون کنی مهربون  خیلی خوشحالمممممممممم

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

خدارو هزار بار شکر عزیزم

تو این حال خوبت منو هم دعا کن مامانی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها يه چى مى خوام بهتون بگم واقعا بهش همه عمل كنيم از روز اولى كه مامان آينده انتقال داد هممون ف ...

هانا عاشقتم با اين نكات بي نظييييرررررت💗💕💕💕 خيلي مهمه خيييلي،، من انتقال نداده از هميننننن حالا مثبتم مطمئنمممم ،،تبرييييك لطفا     

...
سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

سلام

به چهار تا جوجه.....حتما برام دعا کن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
هانا عاشقتم با اين نكات بي نظييييرررررت💗💕💕💕 خيلي مهمه خيييلي،، من انتقال نداده از هميننننن حالا ...

باور كن بيشتر از هر چيز ديگه تو مثبت شدن مهمه و تاثير داره

استراحت مطلق اينقدر تاثير مثبت نداره كه آرامش داره

آفرين دختر خوب همين فرمون برو جلو مطمينم به زودى زود برامون خوش خبرى🙏🏼🌸💕