2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام شاینا جون خدارو شکر که شرایطت خوبه چن روز پیش دیدم تیکر نداری نگران شدم،ان شاءالله نی نی هاتو ب ...

سلام عزیزم ..فعلا که شرایط خوبه خداروشکر 

ممنون که دعام کردی 

قسمت تمام دوستای منتظر

ای جووووووون دلم.خدایا شکرت مبارکت مامانی.ماشالله ب بتای تپلت.اخ جووون چنتافندوق توراهه   &nb ...

ممنووووووووونم عزیز دلم🌸🌻🍃🍀

ان شاءالله مادر شدن خودت❣🌸🌻

قربون قلمت❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم ناراحت نشه من خبردادم بتاش خیلی تپل بود خداروشکرمامان شده

عزیزم چرا ناراحت🌻🍃

ان شاءالله منم خبر مادرشدن خودت رو میدم❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

ی خرده قر بریم.من خعللللی ذوق دارم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

خداروشکر عزیزم خیلی مبارک باشه انشاءلله که 8 ماه خورده ای باقیمانده رو به سلامتی و راحتی طی کنی و همونطور که خودت دوست داشتی خداوند یه دوقلو دختر و پسر ناز و سالم بهت داده باشه ❤🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
وای مامان آینده چقد خوشحال شدم میخوام اشک بریزم خیلی تبریک میگم  

ممنونم مهربونم🌸🌻🍃

ان شاءالله خدا این خوشی رو نصیب همه دوستام کنه❣

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

حالااااااا همگی دست دست 🙌🙌🙌🙌🙌 بیایدددد وسط قرقر 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

هوراااااااااااااااا 💃💃

تبریک میگم عزیزمممم خدا جوجه هاتو برات حفظ کنه و بخیر خوشی بغلت بیاد ❤️😍🌹🤲برای ماهم دعا کن ❣️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مبارك باشه عزيزم به سلامتي و دلخوش    

ممنونم نگار جون🌻🍃🍀

ان شاءالله قسمت شما❣

خدارو شکر دوقلو رو که حتما داری،شایدم بیشتر

ان شاءالله هر چندتا که به صلاحمه🌸

ممنونم نگار جون🌻🍃🍀 ان شاءالله قسمت شما❣

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
حالااااااا همگی دست دست 🙌🙌🙌🙌🙌 بیایدددد وسط قرقر 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 هوراااااااااا ...

ای جووووونم الهامی🌸🌸🌻

ان شاءالله خودم برای مادرشدنت قرررر میدم❣

عزیزم تک تکتون همیشه تو دعاهام هستین😇🍃

خداروشکر عزیزم خیلی مبارک باشه انشاءلله که 8 ماه خورده ای باقیمانده رو به سلامتی و راحتی طی کنی و هم ...

سپاس نازنینم🌸🌻 ممنون از دعای خیرت❣ خداشاهده راضیم به رضای خودش.. هرچندتا که توانشو خدا در من میبینه❣🍃🍀

ان شاءالله شماهم بسلامتی دردونه هات رو بغل کنی❣❣

عزيزم مباركت باشه به اميد خدا به سلامتي بغلشون كني

ممنونم عزیزم🌻🍃🍀

انشاءالله قسمت خودت❣