2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی 

تبریک به مامانی جدید 

دوستان من به توصیه دکترم سرکلاژ کردم برام دعا کنید ان شالله موثر باشه 

ثمین جان 

خیلی دوست داشتم خبر مثبت شدنت رو بدی عزیزم ...از ته دلم برات دعا میکنم ان شاالله دامنت سبز بشه 

مامان اینده ان شالله با یه بتای توپ بیای 

انا جون خدا قوت عزیزم 

سلام به همگی  تبریک به مامانی جدید  ثمین جان خیلی دوست داشتم خبر مثبت شدنت رو بدی عزیزم ...

سلام شاينا جون ، خوبي عزيزم ؟ دوقلوهاي نازت چطورن ؟ تيكر نداري نميدونم چند وقتته ؟ الان فكر كنم ديگه اين مرحله هفت خوان غربالگريها رو به سلامتي طي كردي ؟

سلام خبری نشد؟؟؟

همگی منتظریم مریم جووون...مامان خانم هم ک با بچه هاش کلا ناز دارن همگی..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام شاينا جون ، خوبي عزيزم ؟ دوقلوهاي نازت چطورن ؟ تيكر نداري نميدونم چند وقتته ؟ الان فكر كنم ديگه ...

سلام به روی ماهت عزیزم ..

منتظرم هفته 18تموم بشه که برم آنومالی ..برام دعا کن دوستم 

با تیکر حقیقتش استرس میگیرم خیلی دوس دارم بزارم 

راستی،دوقولوهام احتمالا دختر وپسرن 

التماس دعا 

@بانوالانور     سلام بانو جون  شما میدونی دکتر ح ی د ر روزای شنبه و یکشنبه کجا هست ...

عزيزم شما پيش دكتر حيدر ميري ؟ من چون كرج هستم دلم ميخواست يك دكتر هم اينجا كرج ميرفتم تعريف دكتر حيدر رو شنيدم ولي باز هم دو دلم فعلا .

سلام به همگی  تبریک به مامانی جدید  دوستان من به توصیه دکترم سرکلاژ کردم برام دعا کنی ...

بلا به دوره شاینا جون...جنسیت دوقلوهات معلوم شده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به روی ماهت عزیزم .. منتظرم هفته 18تموم بشه که برم آنومالی ..برام دعا کن دوستم  با تیکر ...

عزيزم مباركت باشه كه جنسيتشون معلوم شد ، ان شا الله سونوي آنومالي هم به سلامت طي ميشه و بچه هاي نازت رو در آغوش ميگيري ، دعاگوت هستم عزيزم شما هم براي من دعا كن ٧ بهمن بايد برم سونوي nt .

ممنون عزیزم .. ان تی گفت احتمالا دختر وپسرن  دختر رو مطمئن بود ... چند روز دیگه میرم غربالگری ...

ای جوونم.خدا حفظشون کنه انشالله

عزیزم انشالله همه چی روبراهه ، به خودت استرس وارد نکن 

ارمغان جون کی انتقالت هس بسلامتی