2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزيزم مباركت باشه كه جنسيتشون معلوم شد ، ان شا الله سونوي آنومالي هم به سلامت طي ميشه و بچه هاي نازت ...

مرسی عزیزم ..ان شالله این مرحله رو به خوشی وسلامتی پشت سر بزاری ....برات صلوات میفرستم گلم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم .. ان تی گفت احتمالا دختر وپسرن  دختر رو مطمئن بود ... چند روز دیگه میرم غربالگری ...

ای جان😍😍😍دوقلوی دختر وپسر

به سلامت بغلشون بگیری عزیزم😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزيزم شما پيش دكتر حيدر ميري ؟ من چون كرج هستم دلم ميخواست يك دكتر هم اينجا كرج ميرفتم تعريف دكتر حي ...

عزیزم من قبلا مطب میرفتم 

ایشون مرکز رویش میره و مطبش تهرانه بیشتر روزا مهدیه هستن

عزیزم  اگه خدا بخاد واسه پنج شنبه صبح  ۲۷ دی انتقال دارم میشه ۱۹ سیکلم ،قراره جنین بلاست ا ...

بسلامتی عزیزم پس چیزی تا مامان شدنت نمونده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من قبلا مطب میرفتم  ایشون مرکز رویش میره و مطبش تهرانه بیشتر روزا مهدیه هستن

بله ميدونم مركز رويش هم هست و چون من كرج هستم برام يك مقدار سخته تهران دكتر رفتن ، حالا ولي نميدونم توي رويش هم همينطوري از بيرون ويزيت ميكنه يا نه ، حالا شنبه تماس ميگيرم ميپرسم .

بچه ها یه سوال بپرسم؟به نظرتون بین دفاع پایان نامه و انتقال جنین کدومو بذارم اولویت ؟شماها بودین چیکار میکردین؟چون من اولین تجربمه اصلا نمیدونم چیکار کنم،از یه طرف باید وارد سیکل میکرو شم چون تا الان هم خودم هم شوهرم کلی دارو خوردیم و شوهرم آخرین آزمایشش اسپرمش صفر شده بود البته قبل دارو،واسه همین ترسیدم و فوری درمانو شروع کردیم،از اونطرف پایان ناممو هنوز استادم اوکی نداده که دفاع کنم و مشخص نیست کی اجازه میده!ممکنه اسفند باشه ممکنم هست بره واسه ترم بعدیو بعد عید،دانشگاهمم سراسریه و یه شهر دیگه که چهار ساعت باهام فاصله داره!

حالا شنبه باید برم دکتر تا داروهای تخمک گذاری سیکل رو شروع کنم اصلا نمیدونم چیکار کنم!مثلا اگه جنین تشکیل شد فریز کنن تا بعد دفاعم یا انتقال بدن و دفاعمو بندازم عقب تر؟البته همه ی اینا احتمالاته ممکنم هست هایپر شم و خود به خود انتقالم عقب بیوفته یا ...

ذهنم خیلی مشغوله پر شده از احتمالات 

بچه ها یه سوال بپرسم؟به نظرتون بین دفاع پایان نامه و انتقال جنین کدومو بذارم اولویت ؟شماها بودین چیک ...

با توجه به شرايط ماها

من الويت ميدم به بچه دار شدن

پايان نامتو بذار ترم بعد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بچه ها یه سوال بپرسم؟به نظرتون بین دفاع پایان نامه و انتقال جنین کدومو بذارم اولویت ؟شماها بودین چیک ...

عزيزم به نظر من اول برو دنبال كارهاي پانكچرت و بعد ديگه بقيه رو بسپار به خدا ولي اولويت با درمانت باشه عزيزم .

با توجه به شرايط ماها من الويت ميدم به بچه دار شدن پايان نامتو بذار ترم بعد

خودمم اولویتم بچست یعنی احساسم بچه رو انتخاب میکنه ولی نمیدونم اگر باردار شم ترم بعد میتونم ۴ ساعت راهو برم دفاع کنم یا نه

اصلا نمیدونم بعد انتقال و حاملگی چه شکلیه،هیچ ذهنیتی ازش ندارم

هی دارم سعی میکنم شاد باشم و قوی ولی نمیدونم چرا انقدر فشار رو مغزم هست که بغضم میگیره 

اخه سینه درد از روز دهم شروع شد   خب پس این همه مدت چه میکرده که روز ده لانه گزینی کرده شایدم ...

ایشالله مامانی...شنبه برو ازمایش بده الکی استرس نده به خودت...دکتر اگر لازم بود واسه امروزت ازمایش میداد...حتما یه چی میدونسته که دو روز دیگه ازمایش داده...استراحت کن عزیزم