2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
مرسی دوستم انشالله خدا بچه هات رو واست حفظ کنه . آنا جون فکرکنم یه مشکل اساسی دارم وازش بیخبرم دیر ...

عزیزم ابن سینا فکر کنم فقط با خدمات درمانی طرف قرارداد بود برا درمان بازم بپرس.....

عزیزم ضمنا بستگی داره کجا لاپرات کنن....

اگه غیر ابن سینا باشه مثلا اون زمان منو محب یاس عمل کردن خوب اونجا با اکثر بیمه ها قرارداد داشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙏🙏❤یه سوال دیگه دارم  انتقال من میشه ۱۹ پریودیم بنظرتون دیر نیست

منم انتقالم ١٩ پريودم بود اصلا شك به دلت راه نده

ان شاءالله به زودى زود خبر مثبت شدنتو بهمون مى دى🙏🏼💕🌸

عزیزم رو نمونه نوشته بود کورتاژ اندومتر؟؟؟؟آخه واسه منم دادن که بردم پاتولوژی یکی دیگه هم دادن اندوم ...

ن ننوشته بودش . من هیسترو شدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بیمه ایرانیان خدمات خوبی داره زن و شوهر باید بیمه بشن و نفری ۲۶۰ هزار تومان میشه ،من چند روز قبل، حت ...

یه نوع بیمه هست ؟ مثلا مثل ایران و البرزو اسیا ؟

بازنشستگی هم داره ؟ یا فقط درمانیه؟ 

بعدشم من دنبال یه بیمه هستم که با دندونپزشکی های خوب قرار داد داشته باشه خیلی به دندونهام حساسم چهار ماه پیش ایرفلو کردم الان احساس میکنم زیاد سفید نیست ولی واقعا دیگه با این هزینه های ای وی اف نمیتونم برم انجام بدم 

البته من ذخيره تخمدانم  هم پايينه واسه همين نتونستم رو يه مشكل زوم كنم و دنبال درمان باشم بعد ...

چرا راست ميرن چپ ميرن ميگن اهدايييي؟؟؟؟؟؟

ممكنه يكي منو روشن كنه از اين بابت؟؟؟؟

واقعا كه نميفهمم چرا

فكر ميكردم چون گريد جنينا سي شده گفتن اهدايي ولي حالا ميبينم ب گريد آ هم گفتن اهدايي

نكنه رو هوا حرف ميزنن و نبايد اصلا بهشون توجه كرد؟؟؟؟

...
واقعا چرا دکترا هرکی ذخیره ش کم بشه میگن اهدایی تا وقتی ذخیره صفر نشه امیدهست.انشالله با تخمک خودت ب ...

اتفاقا منم اون زمان به هاطر شرایط همسرم و مورفولوژی و تحرمش که صفر بودن گفتن بهتره به اهدایی فکر کنی.....

با خودم گفتم مگه صفر مطلقه؟

به هر حال یه دونه اسپرم نرمال پیدا میشه.....

منم تسلیم نشدم و الان دو تا وروجک مامانی دارم در حالی که بهم اهدایی پیشنهاد داده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
🙏🙏❤یه سوال دیگه دارم  انتقال من میشه ۱۹ پریودیم بنظرتون دیر نیست

نه عزیزم دیر نیست.....

اتفاقا منم اون زمان به هاطر شرایط همسرم و مورفولوژی و تحرمش که صفر بودن گفتن بهتره به اهدایی فکر کنی ...

عه پس اون كلمه مُد ه ،، زياد نبايد جديش گرفت،، مرسي ك گفتي اناجون،،خيلي اميدوارتر شدم به رحمت خدا

...
اناجان پادمهر معاينه كرد گفت كف لگن جزززئي يه چيزايي داري يعني گفت در اون حد نيست كه بگم هيچ چي ندار ...

عزیزم مال من واضح بود یعنی گفت کف لگنت پر ندوله....

یه همچین چیزی گفت.....

سونو برا کلیه و این بحثها فرستادن برا تکمیل پرونده.....

اما قطعی گفت عمل لازمی.....

حتی تاکید کرد شما باید با خ ز ع ل ی عمل بشی.....

یادمه اون زمان یه سریا همون کلینبک با بقیه دکترا عمل میشدن ولی منو تاکید کرد که باید با آقای دکتر عمل بشی....

عزیزم پرپر جون فکر کنم سه ماه بعدش..... منم به ماه طبیعی امتحان کردم بعدش دیگه جرات نکردم منتظر بمو ...

بله اینو میدونم خدا رو صد مرتبه شکر.راستی یه سوال ازت دارم تو صفحات اول توضیحاتت نوشتی که خلط پشت حلق داشتی.چه قرصی براش ضرر داره منم چند ساله که اینطور هستم ولی پشت گوش انداختم و دکتر نرفتم

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
اناجان پادمهر معاينه كرد گفت كف لگن جزززئي يه چيزايي داري يعني گفت در اون حد نيست كه بگم هيچ چي ندار ...

من بعد دو تا منفی رفتم برا بررسی.....

خوب شمام یه منفیو داری.....

نتیجه سونو رو بردی بهش بگو نمیخوایی بازم منفی تجربه کنی اگه تاثیر داره قبلش عمل کنی......

آز همسرت مرکز ناباروری بوده؟ اگه سوالم تکراریه معذرت میخوام.....

نه عزیزم تکراری نیست بله تو مرکز ناباروری شیراز حدود 1ماه پیش دادیم که قبول نکردن و دوباره فرستادن هر دو آز یه جواب داشت ولی نمیدونم وضعش خوبه یا نه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
یه نوع بیمه هست ؟ مثلا مثل ایران و البرزو اسیا ؟ بازنشستگی هم داره ؟ یا فقط درمانیه؟  بعدشم م ...

عزیزم این ایرانیان که صحبتشه همون جای بیمه سلامت اومده.....

بله اینو میدونم خدا رو صد مرتبه شکر.راستی یه سوال ازت دارم تو صفحات اول توضیحاتت نوشتی که خلط پشت حل ...

عزیزم والا من قرار بود پردنیزولون داشته باشم دکتر حلق و گوش و بینیم گفت باید پنتاپرازول بهوری که عوارضش برات خنثی بشه......