2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
راست میگی رویان هم داره که  بعدش اونوی که سونو میکنه خودشم میتوته نظر تشخیصی بده که اثر فشاری ...

بله عزيزم اصلا خود دكتر سونوگرافيست توي برگه سونو مينويسه كه اثر فشاري داره يا نه ، توكل به خدا ان شا الله براي شما هم هر چي به صلاحتون هست اتفاق بيفته .

عزيزم ان شا الله شما هم خيلي زود مادر بشي و به مراد دلت برسي ، عزيزم همه كساني كه توي اين تاپيك بارد ...

منم بخدا همینو به همه میگم 

ولی در مورد خودم کاربرد نداره من نمیتونم صبر کنم زمان ندارم عزیزم به خاطر سنم و ذخیره ام وگرنه منم اصلا نگران نبودم میگفتم بلاخره میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزيزم اصلا خود دكتر سونوگرافيست توي برگه سونو مينويسه كه اثر فشاري داره يا نه ، توكل به خدا ان ش ...

الان زنگ میزنم وقت میگیرم 

مرسی مهربون جونم 

مامی سبحان جونم 

اسم دخملت چیه راستی ؟

سلام سلام😍😍😛😍😛من جواب آزم رو گرفتم بتا ۱۵۳۳

سلام عزیزم مباااارکه انشاءلله نی نی های نازت صحیح و سالم بیان بغلت 

برای ماهم دعا کن این روزا 😙😙😙😙

خداجونم شکرت       
بعدم یه چیزی راستی  ببین شما میگی تو رویان دیدن فیبروم داری فرستادن سه بعدی که اثر فشاریشو بسن ...

نميدونم واقعا من كه خودم جاي ديگه نرفتم كه بتونم مقايسه كنم ولي رويان درسته خيلي شلوغ بود ولي به نظر من اون قدر هم بي دقت نبودن و من خودم حالا نه اينكه چون نتيجه گرفتم  اين حرف رو ميزنم ولي از كارشون راضي بودم البته تا زمان انتقال ولي بعد از مثبت شدن ديگه اصلا دوست نداشتم توي اون شلوغي برم و بيام و ترجيح دادم دكتر ديگه اي برم . البته شلوغيش هم يه طوري بود كه ديگه تقريبا دستت ميومد كه چه زماني بري كمتر معطل ميشي .

نميدونم واقعا من كه خودم جاي ديگه نرفتم كه بتونم مقايسه كنم ولي رويان درسته خيلي شلوغ بود ولي به نظر ...

باور کن من اون یه باری که رفتم الان که مقایسه میکنم میبینم که بیشتر از نیکان به مراجعین احترام میزاشتن 

نیکان دوماه پیش که ما رفتیم میخواستن واسمون فرش قرمز بندازن ولی الان که شلوغ شده رفتارشون تغییر کرده 

@گلصحرا      عزیزم  میگم اون ادرس که به من دادی ملاصدرا روبه روی بقیه الله بود 

اینی که من سرچ میکنم سونو گرافی دکترحسین  شاکری میاد آرژانتین خیابون بخارست  در واقع یه مرکز تصویر برداری هست 

ولی فکر کنم اونی که شما گفتی و شماره دادی یه دکتره درسته ؟

اسم کوچیکش چیه ؟ متخصص زنانه ؟ هر چی سرچ میکنم نمیاره 

حتی خانم بهناز شاکری که مطبش پاسدارن هست میاره 

منم بخدا همینو به همه میگم  ولی در مورد خودم کاربرد نداره من نمیتونم صبر کنم زمان ندارم عزیزم ...

عزيزم من خواهر همسرم ٤٨ سالش هست و ٥ ساله كه ازدواج كرده و اون هم مشكل سن و ذخيره رو داره و يك بار سال ٩٤ پيش دكتر يونسي بيمارستان خاتم الانبيا آي وي اف كرد ولي اصلا جنين تشكيل نشد براش ولي حالا چند ماه هست رفته پيش دكتر نصر و خدا رو شكر ٥ تا جنين تشكيل شده براش ولي توي سونو مشخص شد كه پوليپ داشته و هنوز انتقال نداده و هيستروسكوپي انجام داده تا فكر كنم اين ماه انتقال بده كه ان شا الله نتيجه بگيره ، سونوي دكتر نصر هم تعريفش رو زياد شنيدم دوست داشتي براي فيبرومت ميتوني اونجا هم بري ، توكل به خدا ان شا الله كه شما هم زود نتيجه ميگيري .

واقعا چرا دکترا هرکی ذخیره ش کم بشه میگن اهدایی تا وقتی ذخیره صفر نشه امیدهست.انشالله با تخمک خودت ب ...

ان شاالله  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

ممنونم عزيزم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
خدا رو شکر که لکه بینی نداری.... انشالله تا آخرش هم آب تو دلت تکون نخوره.... یهو ببینی عه شکمم اومده ...

عزیزدلم مرسی ک انقدر قشنگ حرف میزنی😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام سلام😍😍😛😍😛من جواب آزم رو گرفتم بتا ۱۵۳۳

سلاااااااممم

مبارکههههههههه

خیلی خوشحال شدم برات خیلیییییییییی

چه بتای تپلی ماشالله 

ان شاءالله ک سه چهارقلو تو راه داری

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
برا منم ظاهرا هیچی غیر این دردهای پریودی نبود گواه بر آندومتریوزم..... ولی چک که کردم با معاینه تشخ ...

خدارو هزاران مرتبه شكر