2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
بچه ها خیلی خیلی ممنونم از همتون 💋💋💋 داشتم از غصه میمردم مرسی که راهنمایی کردین من میخوام برم پی ...

😂😂😂😂😂 خدا مرگم😂😂😂😂

دست سبک اون و حاملگی تو😂😂😂😂 

دم مامانت گرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂 الهی بگردم چقدر بیقراری هفته ۶ معلوم میشه وقتی سونو کنی اما شدیدا توصیه میکنم اگر خونریزی ...

😂😂😂😂😂

فضولیم خیلی گل کرده😁😁

خداروشکر لکه بینی اینا اصلا ندارم

اگ سونو زود یا چندبار سونو دادن ضرر داره همون هشت هفته رو.میرم

ممنون🌷🌷🌷

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
روز انتقال کسی که جنین رو آورد گفت دو تا گرید b8 عزیرم من بخاطر مشکل کروموزومی یا اینکه مصرف کم و ز ...

دو تا بی انتقال دادی؟ کلا چند تا جنین داشتی عزیزم؟ راستی ماهرخ به کی و چه موقع باید درخواست بدم دکتر فیروزآبادی انتقال بدن برام 

😂😂😂😂😂 فضولیم خیلی گل کرده😁😁 خداروشکر لکه بینی اینا اصلا ندارم اگ سونو زود یا چندبار ...

خدا رو شکر که لکه بینی نداری.... انشالله تا آخرش هم آب تو دلت تکون نخوره.... یهو ببینی عه شکمم اومده بالا😉... هفته ۱۶ ببینی عه یه چی داره تو شکمم تکون میخوره😍... بعدشم هفته ۴۰ یهو دردت بگیره بری بیمارستان مثل هلو زایمان کنی🤩🤩🤩

بهتره اگر‌ مشکلی نداری فقط در زمان های مشخص سونو رو انجام بدی

فدات بشم عزیزم ممنون لطف کردی .انشالله انشالله خدا نینیتو برات نگه داره صحیح و سالم

راستی ماهرخ جان تقویتی چی خوردی ماه قبل انتقالت قرص یا کپسول خاصی مصرف نکرده بودی

دو تا بی انتقال دادی؟ کلا چند تا جنین داشتی عزیزم؟ راستی ماهرخ به کی و چه موقع باید درخواست بدم دکتر ...

آره دو تا بی...۱۵تا جنین داشتم که دوتاشو انتقال دادم..اینبارم چهارتا گذاشتن بیرون که دوتاش بلاست شد..

کجایی هستی؟؟برای آماده شدن و ویزیت قبل از انتقالت میری مرکز؟؟اگه میری مرکز که همونجا درخواستتو میدی ..ولی اگه دکتر معتمدی رو بهت معرفی کردن و زیر نڟرش هستی روزی که دکتر گفت چه روزی انتقال داری همون روز تماس میگیری و درخواست  دکترتم میدی

من pco هستم .مرکز ناباروری یزد بودم..بیمارستان مادر نبودما روز انتقالم دکتر فیروزآبادی بودن

ماهيچه جون من صفحات قبلو نخوندم، مثبت شدي ب مباركي؟؟؟؟💕💕💕💕😍😍😍😍😍😍 خيلييييي تبريك ميگم،،،، ماهيرخ جون پي سي اُ ك بودين به شمام قبل از ميكرو و پانكچر داروهاي تقويتي و متفورمين و اينجور چيزا دادن؟؟؟ يه سوالم داشتم ممنون ميشم محبت كنين جواب بدي، اينكه شما كه پي سي اُ بودين يعني تخمك بالغ نداشتين خودتون بدون دارو؟ يا كيفيتشون خوب نبود كه ميكرو كردين؟

...
عزيزم من ك شمارو نميشناسم ولي امضاتو برا مادرم خوندم بحدي دلش سوخت ك از همسر شهيدش خواست خدا ب شما و ...

من معمولا امضاهارو نمى بينم اما از نوشته شما خوندمش اشكم سرازير شد.خيلى زيبا بود

الهى كه انتظار همه زنها تو كل دنيا به زيباترين شكل پايان بپذيره و هيچ زنى چشم انتظار فرزند نمونه🙏🏼🌸💕

بچه ها خیلی خیلی ممنونم از همتون 💋💋💋 داشتم از غصه میمردم مرسی که راهنمایی کردین من میخوام برم پی ...

وای روده بر شدمممممممممممم.....

یعنی تصورت کردم تو اون موقعیت......

خخخخخخخخخخخخخ....

الان بچه هام هر دو خوابن یکی رو پاهام یکی بغل دستم بی صدا قاه قاه از تو دلم همچین خندیدم اشکم سرازیر شد.....

انشالله همین پوزیشن منو سه سال دیگه تجربه میکنی......

یعنی یه وروجک دو سال و چند ماهه و یه چند ماهه کنارت باشن....

یا یهویی سال دیگه یه دوقلو خوابو حرومت میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com