2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
عزيزم من كلا براي درمان ناباروري رويان ميرفتم و اونجا هر دفعه يك نفر سونو ميكنه ولي همون اول يعني سا ...

بعدم یه چیزی راستی 

ببین شما میگی تو رویان دیدن فیبروم داری فرستادن سه بعدی که اثر فشاریشو بسنجن 

اونوقت تو نیکان که این همه هم ادعاشون میشه دولا پنلا هم حساب میکنن اصلا این موضوع رو در نظر نگرفتن ویه دونه جنین منو انتقال دادن ببین چقدر بی ملاحظه هستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محب یاس با اکثر بیمه های پایه و تکمیلی قرارداد داشت.... فکر کنم یا دولتی بود یا نیمه دولتی خصوصی... ...

چه جالب 

بابا به این همسرم بگم بره واسه بیمه زودتر

هزار اتفاقه نمیشه که همش ادم از جیب بده آخه 

عزيزم استرس بدترين چيز برات شُل كن بزار خودش بيفته رو روال  بمن گف اين امپولو بزن ك فيبروما خو ...

عزیییییز دلم 

چقدر لطف کردی 

فدای خواهری خودم 😍😍😍

نمیدونی که چقدر اروم شدم خدا خیرت بده 

سلام دوستای گلم

روز سیزده انتقالم یتام 370 بود

و روز پونزدهم بتام 630.4

حالا خیلی کنجکاوم ک بدونم نمیشه از رو بتا چندقولو بودن رو حدس زد؟

بودن کسایی ک از رو بتا فهمیده باشن چند قولو حاملن؟؟

یا بوده کسی ک بتاش مث من باشه ولی تو سونو بفهمه چندقولو داره؟؟یا حتما بتا باید خیلی زیاد باشه ک چندقولو بشه؟

ممنون میشم حواب بدید

چون خیلی کنجکاوم ک بدونم چندتاست

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام دوستای گلم روز سیزده انتقالم یتام 370 بود و روز پونزدهم بتام 630.4 حالا خیلی کنجکاوم ک ...

عزیزم من با بتای ۶۰۰ یه قلو باردار بودم ولی یکی از دوستان با بتای حدود ۵۰۰ سه قلو.....

اصلا نمیشه از رو بتا نظر داد.....

نهایت بشه حدس زد که بتای شما طبق آمار (یعنی بر اساس اکثر بتاهای تو این رنج) یه قلویی رو نشون میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من با بتای ۶۰۰ یه قلو باردار بودم ولی یکی از دوستان با بتای حدود ۵۰۰ سه قلو..... اصلا نمیشه ا ...

ممنون عزیزم

امروز روز پانزده هست

کی معلوم میشه چندتان؟

عزيزم من ك شمارو نميشناسم ولي امضاتو برا مادرم خوندم بحدي دلش سوخت ك از همسر شهيدش خواست خدا ب شما و ...

فدات بشم عزیزم ممنون لطف کردی .انشالله

انشالله خدا نینیتو برات نگه داره صحیح و سالم

سلام دوستای گلم روز سیزده انتقالم یتام 370 بود و روز پونزدهم بتام 630.4 حالا خیلی کنجکاوم ک ...

معمولا از روی بتا یه حدسایی میزنن اما واقعا اعتبار نداره.... دو تا خانمی که با من انتقال داده بودن بتاشون ۱۰۰ بود ولی هر دوشون دوقلو دارن. در حالیکه بتای روز ۱۴ من ۲۸۰۰ بود ولی یکی دارم. البته دوتا بودن ولی یکی از ساک ها جنین نداره

کلا میخوام بگم معیار قابل اعتمادی نیست

ممنون عزیزم  امروز روز پانزده هست کی معلوم میشه چندتان؟

عزیزم هر وقت بری سونو که به نظرم بذار بعد شش هفته برو که انشالله ضربان قلبم دیده بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
معمولا از روی بتا یه حدسایی میزنن اما واقعا اعتبار نداره.... دو تا خانمی که با من انتقال داده بودن ب ...

ممنون ک جواب دادی عزیزم😘😘😘😘

بتای روز چندمشون صد بود؟؟

بچه ها خیلی خیلی ممنونم از همتون 💋💋💋

داشتم از غصه میمردم مرسی که راهنمایی کردین من میخوام برم پیش دکتر شاکری سونو کنم انشالله به منم از همون آمپولها بده 

راستی حالا که خوشحالم میخوام یه چیزی واستون تعریف کنم که بامزه هست 

والا همش زحمت میدم حداقل یه کمم لبخند به لبتون بیارم 

تابستون ما رفته بودیم آستارا ( مامانم کلا با ما زندگی میکنه چون من تک فرزندم ) رفتیم تو یه پاساژ همسرم رفت تو یه مغازه لباس زیر مردونه،  داشتیم نگاه میکردیم چشمم افتاد به مغازه روبه رویی که لباس زنونه داشت پشت ویترین پیراهن نخی تایوانی تو خونه ای جینگیل مینگیلی داشت گفتم برم ببینم چطوریه

با مامانم رفتیم یه آقای خیلی خوش مشربی بود میانسال  خیلی قشنگ در مورد جنسها توضیح میدادمن از اون پیراهنه سه تا رنگ و گلهای مختلف انتخاب کردم و اون اقا داشت تا میکرد واسمون و میگفت به سلامتی بپوشید خیلی خوش سلیقه هستید اینا بشورو بپوشن و جنسش مرگ نداره و... منم تایید میکردم یهو مامانم نه گذاشت نه برداشت گفت که انشالله دستتون خوب باشه حامله بشه 😱😱😱 

اقاهه یه نگاهی به من کردبا یه لبخند ژکوند گفت بله بله چرا نشه انشالله 

وای منو میگی مردم از خجالت از دست مامانم 

حالا شما تصور کنید همزمان با این موضوع همسرم از اون مغازه لباس زیره اومدتو این مغازه دوتا بسته شورت سه تایی دستش بود قشنگم معلوم بودشورته هم خودش معلوم بودهم عکس رو جعبش بود 

اومد تو گفت ببین دوتا گرفتم جنسش خیلی خوبه بیا ببین بازم بگیرم یا بسه 😏

مرده یه خنده ریزی کرد خیلی معنی دار گفت اره اره اونا خیبی خوبن خووووب 

منکه دیگه فرار کردم 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

ممنون عزیزم  امروز روز پانزده هست کی معلوم میشه چندتان؟

😂😂😂😂 الهی بگردم چقدر بیقراری

هفته ۶ معلوم میشه وقتی سونو کنی اما شدیدا توصیه میکنم اگر خونریزی یا لکه بینی نداشتی تا هفته ۸ صبر کن تا با خیال راحت هر چندتا هستن قلبشون رو‌ببینی 

همین که در وجودت داره معجزه رخ میده به اندازه کافی هیجان داره .... با این هیجان کنار بیا تا انشالله هفته ۸ دوباره دوز بالاتر هیجان رو بگیری😘