2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046748 بازدید | 684544 پست

مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثانیه سریع دو خط افتاد، اون لحظه نمیدونستم سرمو باید کجا بکوبم😂😢😢😢با شوهرم سجده شکر به جا آوردیم، رفتم آزمایش دادم، میگن جوابش ساعت 4 آماده میشه🌹🌹🌹🌹ان شاالله قسمت تک تک منتظرا از این بی بی چکا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

یاسی تو

طبیعی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به سلامتی تبریک میگم شما طبیعی باردارشدید

بله عزیزم، منتظر بودم پریود بشم برم دارو بگیرم😢😢اخه یه لوله بیشتر ندارم که اونم دکتر گفت پر از کیست مورگالی هست، تخمدانامم کوچیک و ضعیف بودن، رفته بودم سونو روز 12 فقط یه فولی 10 داشتم😢

وای یاسی قدرت خدا.....خیلی خیلی خوشالم برات.... بعد چند سال؟

من اگه بخوای از نظر مدت زمان حساب کنی خیلی نیست، اخه من خیلی زود فهمیدم رحمم تک لوله هست و همون یه لولم پر از کیست مورگالیه، پولیپم داشتم عمل کردم، تخمدانامم فولی بالغ نمیساخت

میخوای به ریشه مو بزنی برچه کاری؟ به منم بگو من کچل شدم😂دیگه

دقیقا برای ریزش مو می خوام بزنم. خیلی ازش تعریف شنیدم. من چون دوتا بیهوشی به فاصله یک ماه داشتم موهام خیلی ریزشش زیاد شده، نصف شده

حالا نمی دونم این خاصیت گرم بودنش ممکنه روی انتقال و بارداری تاثیر بذاره یا نه

انشاله رفته بالا. دکترت کیه؟

مرسی گلم . دکتر مددی

شما این ماه ضخامتتون ک خوبه شکرخدا . اون ماه چن بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

تبریک می گم عزیزم لطف خدا شامل حالت شده تا باشه از این بی بی چک های طبیعی نصیب خانمهای این تایپیک بشه ، خدا را شکرت  

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
مرسی گلم . دکتر مددی شما این ماه ضخامتتون ک خوبه شکرخدا . اون ماه چن بودش ؟

ان ماه هم هشت....با پنج تا فولی خوب که نشد😓

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهی به زودی قسما خودت از این بی بی چکا

یاسی خیلی خدارو شکر میکنم دم اذون کلی اشک سرازیر کردی....انشاله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی