2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
نه زیاد پنج دقیقه هم طول نمیکشه تازه شنیده بودم چراغارو خاموش میکنن وقتی میارنشون تا بهشون شوک وار ...

اره منم شنیدم اکثر جاها خاموش میکنن. چند نفر همزمان با شما انتقال داشتن هیچکدوم مثبت نشدن یعنی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بچه دومتون رو طبیعی باردار شدید؟ راستی تو این گروه بود چندرور پیش یه خانمی چهارتا جنین انتقال د ...

تعداد انتقال طبق نظر بیماره  یا اگه پزشک .بیمارم میتونه تعدادشو کم کنه برا جلوگیری از چند قلوزایی

اره منم شنیدم اکثر جاها خاموش میکنن. چند نفر همزمان با شما انتقال داشتن هیچکدوم مثبت نشدن یعنی؟  ...

پنج تا بودیم، دوتا فریز بودن که خبر ندارم ازشون

سه تا فرش بودیم که هرسه منفی شدیم امروز

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
مرکز ناباروری مادر بودی؟؟نمیتونستی با افلاطونیان بگیری آخه تعریفشو خیلی شنیدم

نه پژوهشکده علوم و تولیدمثل یزد بودم

اونحا فقط یکشنبه ها افلاطونیان هست که فکرنکنم انتقال بده، فقط سر میزنه

نه پژوهشکده علوم و تولیدمثل یزد بودم اونحا فقط یکشنبه ها افلاطونیان هست که فکرنکنم انتقال بده، فقط ...

کل هزینه اش چقدرشد منظورم تخمک کشی وداروها وانتقال وکلآ همه چی؟؟ناراحت نباش عزیزم انشااله دفعه بعد مثبت میشی ومیای خبر بارداریتو میدی..

بله عزیزم مثلا دکترم تهرانی نژاده ولی من روزاول تو مطب دیدمش و روزاول تو نیکان  دیگه ندیدم بقی ...

واقعا من از عملکرد تهرانی نژاد راضی نبودم از ترسم سمت انتقال نمیرم فعلا منتظر میمونم دکتر خودم بیاد

مردادماه آصف فیبروم منو عمل کرد ۸.۶۰۰ فاکتور بیمارستان و ۳ تومن هم زیرمیزی دادم بهش

بیمه پایه ام بهم ۵ تومن داد و بیمه تکمیلی دقیقا نوشت صفر ریال چون بیمه پایه بالاتر از سقف تعرفه پرداخته!!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
کل هزینه اش چقدرشد منظورم تخمک کشی وداروها وانتقال وکلآ همه چی؟؟ناراحت نباش عزیزم انشااله دفعه بعد م ...

بیمه تکمیلی بودم من و اون مرکزم دولتیه

حدود سه تومن شد

زین جون ؟استرادیول میخوردی؟ من سیکل قبلم روزی دوتا استرادیول و دوتا اکویین داشتم صبح روز ۱۰ رفتم ضخ ...

هرجا کم میارن این قضیه سن رو الم میکنند

درحالیکه وقتی کسی علیرغم سن بالا ذخیرش بالاس و تونسته چندتا جنین خوب بده یعنی سن بیولوژیکش پایینتر از سن شناسنامه ایشه

مگه چند سالته دوستم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم