2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
وای چقدر ؟ ۸۶۰۰  

هشت میلیون و ششصد فاکتور بیمارستان به اضافه سه میلیون تومن زیرمیزی

واقعا دکتر گرونیه آصف ولی من میترسیدم دکتر دیگه عملم کنه رحممو از دست بدم یراست رفت آصف

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هشت میلیون و ششصد فاکتور بیمارستان به اضافه سه میلیون تومن زیرمیزی واقعا دکتر گرونیه آصف ولی من میت ...

وای دختر ما که کلا بیمه هم نیستیم 

این ای وی اف ناموفقم که این ماه کردم ۱۵ تومن شده 

این دفعه هم تا حالا ۱۶۰۰ شده 

پانکچرم که ۵ تومن 

وای دختر ما که کلا بیمه هم نیستیم  این ای وی اف ناموفقم که این ماه کردم ۱۵ تومن شده  این ...

هزینه های درمانی خیلی زیاده و بیمه ها دنبال بهانه برای در رفتن از زیر بار تعهداتشون هستن

بیمه پایه ما طبق ضوابط تا سه نوبت هزینه ivf یا icsi رو میده پول داروهارو کامل داد هنوز هزینه پانکچرو فریزو نبردم ببینم چقدرشو میده ولی بیمه تکمیلیمون کلا فقط بدرد هزینه ویزیت و سونو تهش هزیته داروی ایرانی میخوره الکی پول میدیم بهش

هشت میلیون و ششصد فاکتور بیمارستان به اضافه سه میلیون تومن زیرمیزی واقعا دکتر گرونیه آصف ولی من میت ...

تاراجون من از این تعجب میکنم که چطور تهرانی نژاد روز اول منو تو مطبش سونو کرد پرسیدم گفت نه فیبرومت کوچیکه مشکلی نداره 

بعدم بدون توجه به اون پانکچر کردن و انتقال دادن یه دوته جنین بود و خودشون میدونستن برای منکه ذخیره ام روبه اتمامه چقدر با ارزشه 

حالا اینا به کنار 

بازم من امروز به صالحپور اصرار کردم که اثر فشاری داره یانه تازه خانم گفت سونوی سه بعدی کنم میگم 

بازم به من نگقت و گفت دکتر تهرانی باید نظر بده 

ولی پیش مشاور رفتم پرسبدم گفت که دارو نوشته در مورد تخمکهات گفتم خوب سونو رو چی گفت نوشته باید عمل کنی 

اگه فیبرومم مهم بوده چرا بیخودی جنین منو منتقل کردن 

اگه مهم نیست چرا امروز نوشته عمل شه ؟

هزینه های درمانی خیلی زیاده و بیمه ها دنبال بهانه برای در رفتن از زیر بار تعهداتشون هستن بیمه پایه ...

عزیزم بیمه شما مربوط به ارگان خاصیه ؟

فکر نکنم تامین اجتماعی باشه درسته 

تاراجون من از این تعجب میکنم که چطور تهرانی نژاد روز اول منو تو مطبش سونو کرد پرسیدم گفت نه فیبرومت ...

اصلا تمرکز روی بیمار ندارن چون با بیمار ارتباط برقرار نمیکنن خداییش من واسه تعیین تکلیف اینکه اول پانکچر کنم یا عمل فیبروم اقلا ده تا فوق تخصص ویزیت شدم ولی در نهایت چوبساز تکلیف منو مشخص کرد با یک سونو گفت برای تخمک کشی به تخمدان چپ دسترسی نداریم چون فیبروم تخمدان چپ رو هول داده عقب جالبه همشونم سونو میکردن ولی میگفتن فرقی نداره میخای اول پانکچر کن یا اول عمل کن!! البته بجز آصف که گفت اول عمل بعد یک نوبت پانکچر و حداکثر سه بار انتقال با تخمک خود اگه نشد اهدایی  بقیه کلا پرت بودن همه هم دکترای معروف بودن

تاراجون من از این تعجب میکنم که چطور تهرانی نژاد روز اول منو تو مطبش سونو کرد پرسیدم گفت نه فیبرومت ...

عزيزم من هم فيبروم بزرگ دارم كه از اول كه سونو ميشدم بهم ميگفتن اثر فشاري نداره و داخل رحم نيست و عمل نميخواد ولي دفعه اول كه انتقال دادم و سقط شد دكتر رمضانعلي توي رويان بهم گفت فيبرومت مشكلي نداره ولي اگر باز هم انتقال بدي و مشكلي پيش بياد عمل كني بهتره ولي خدا رو شكر ديگه مشكلي پيش نيومد براي شما هم الان احتمال ميدن كه نكنه اون فيبروم باعث منفي شدنتون شده باشه و به همين خاطر هم حتما گفتن بايد عمل كني .

اصلا تمرکز روی بیمار ندارن چون با بیمار ارتباط برقرار نمیکنن خداییش من واسه تعیین تکلیف اینکه اول پا ...

ببین تارا جان من امروز دیگه مطمئن شدم که اینا بیخود معروفن 

چقدر بی وجدانن شاید من فقط همون یه جنین رو داشته باشم وبا این فیبروم لانه گزینی امکان نداشته و دیگه بچه دار نشم اخه 

ببین تارا جان من امروز دیگه مطمئن شدم که اینا بیخود معروفن  چقدر بی وجدانن شاید من فقط همون یه ...

البته شما حق داري اين حرف رو بزني چون جنينت كم بوده ولي من چون جنين زياد داشتم قبل از عمل برام انتقال دادن .

البته شما حق داري اين حرف رو بزني چون جنينت كم بوده ولي من چون جنين زياد داشتم قبل از عمل برام انتقا ...

یعنی شما با فیبروم رفتی پروسه ivf?

الان بسلامتی بارداری؟

یعنی شما با فیبروم رفتی پروسه ivf? الان بسلامتی بارداری؟

بله عزيزم من با فيبروم با آي وي اف باردار شدم و يك دختر ١٠ ماهه دارم و الان هم طبيعي به لطف خدا باردارم ، فيبروم من هم خيلي بزرگه ولي ساب سروزال هست .

ببین تارا جان من امروز دیگه مطمئن شدم که اینا بیخود معروفن  چقدر بی وجدانن شاید من فقط همون یه ...

اکثرشون‌همینن کمتر آدم باوجدانی بین پزشکا پیدا میشه