2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046934 بازدید | 684566 پست
فدات عزیزم،شماخوبی؟رفتی برای آی یو آی؟ان شاء الله یکی از مامانای این ماه تاپیک شمایی🙏🙏🙏 شکرخدا خو ...

انشاله  روز بروز نگاه و لطف خدا بیشتر شامل حالت بشه عزیزم....

منم انجام دادم و اومدم خونه......توکل بخدا چون فقط همه چی دست اونه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشاله  روز بروز نگاه و لطف خدا بیشتر شامل حالت بشه عزیزم.... منم انجام دادم و اومدم خونه..... ...

به سلامتی عزیزم.....

انشالله یه دختر مامانی و ملوس و سالم به زودی میاد به داداشش ملحق میشه.....

درست گفتم؟

مامانارو قاطی نکردم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سری قبل روز ۱۲-۱۳ هم ستروتاید بود؟ ستروتاید معمولا روز ۸ شروع میشه.....

نه سری قبل اصلا تا اخرش بهم فقط منوپیور داد 

و روز اخر یه امپول به بازو دادکه گفت همین الان بزن اصلا به همه ماکه پس فرداش پانکچر داشتیم همونو داد و گفت بزنید همین الان 

همسرم میگه که همین ستروتاید بوده ولی من فکر میکنم یه چیزی مثل دپاکین بود اسمش 

بعدشم انا جون من اصلا در تبحر این دکتر شک کردم 

اگه خودم نمیگفتم که ایا فیبرومم در لانه گزیتی تاثیر داره یانه سونوی سه بعدی نمیکرد 

خوب بازم اگه جنین داشتم انتقال میدادم فیبرومم مانع از لانه گزیتی میشد

هر چند به قول همسرم از کجا معلوم که تشخیصش در مورد قیبرومم که گفت عمل باید بشه درست باشه 

اصلا گیج شدم 

نه سری قبل اصلا تا اخرش بهم فقط منوپیور داد  و ردز اخر یه امپول به بازو دادکه گفت همین الان بز ...

نه عزیزم ۳۶ ساعت قبل ستروتاید نمیده....

فکر کنم برا شما دکاپیتیل داده....

مگه هایپر بودین؟

راستی اگه سری قبل ستروتاید نداشتین پس سینافکت یا سوپرفکت رو اوایل سیکل یا ماه قبلش همراه ال دی داشتین....

یا ماه قبلش دکاپیتیل یا مشابهشو داشتین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه هاااا سلام مجدد😂من زنگ زدم منشی دکتر طرازی گفتم لک میبینم هنوز پریود نشدم اگه فردا پریود شم چیکار کنم؟چون قرار بود روز اول دوم زنگ بزنم وقت اورژانسی بگیرم،برگشت گفت اشکال نداره اگه فردا پریود شی شنبه روز چهارم همونموقه بیا،بچه ها روز چهارم‌ دیر نیس؟شماها از کی داروهاتونو شروع کردین؟

من دو ماه ال دی خوردم اینبار منتظرم پریود شم که داروهای تحریک تخمک گذاریو بده 

نه عزیزم ۳۶ ساعت قبل ستروتاید نمیده.... فکر کنم برا شما دکاپیتیل داده.... مگه هایپر بودین؟ راستی ...

افرین انا جونم درسته دکاپتیل داد 

باورت میشه هیچ کدوم از اینارو به من نداد

من روز اول که رفتم مطب تهرانی نژاد گفت می خوای ای وی اف کنی گفتم بله گفت برو نیکان 

همون روزم متو سونو کرد و گفت ببین دخترم تخمدان سمت راستت داره کوچیک میشه بهش گفتم که من فیبروم دارم ایا در لانه گزینی تاثیر داره ؟ گفت نه بزرگ نیست ۲۴ میلی 

بعد که رفتم نیکان تهرانی سونو کرد ولی نگفت که فولی داری یا نه 

و گونال داد روز یادم نیست چندم گفتن بیا رفتم اینبار صالحپور بود و سونو کرد گفت گونال جواب نداده بازم گونال داد و چند روز بعدش گفت بیا رفتم گفت هیچی فولی نداری 

خوب من اون موقع که اصلا بلد نبودم الان میگم چرا وقتی من هیچی اون ماه فولی نداشتم این مثلا اساتید به من گونال دادن ؟

دوستان اهوازی

کسی تحت نظر دکتر نقاب هست؟

امروز خیلی حالم گرفته شد نه به خاطر کنسل شدن سیکلم به خاطر اینکه برام توضیح ندادن چی شده و اشکال کجا بوده؟خیلی سرسری و بی اهمیت از موضوعی که بخش مهمی از زندگیه من رد شدن. نتونستم طاقت بیارم اومدم مطب دکتر نقاب نوبت گرفتم گفتم شاید اون لااقل یه جواب درست درمونی بهم بده تا از این برزخ بیرون بیام. 

بچه هاااا سلام مجدد😂من زنگ زدم منشی دکتر طرازی گفتم لک میبینم هنوز پریود نشدم اگه فردا پریود شم چیک ...

عزیزم احتمالا مورد مشابه داشتی که اینطوری گفته چون یادمه اخیرا یکی از دوستانم بهش همینو گفته بود.....

بعدش انا جون ماه بعد که پری شدم زنگ زدم گفتم من چکار کنم گفتن فعلا صبر کن نمیشه گونال بزنی گفتم خوب صبر کنم این ماهم چندتا تخمک ازاد میشه که 

منم لتروزول خوردم رفتم 

که دوتا داشتم و یکیش غالب شدو جنین شد 

من گفتم اینو فریز کنید تا سیکل های بعدی گفتن شاید نداشته باشی یا ذوب شه برنگرده انتقال بده ودادم و منفی شد

خوب حالا امروز چی میگفت که فیبروم داری اثر فشاری داره ؟

انقدر عصبانیم خوب واقعا ثمین راست میگه اینا گوسفندن 

الان تازه بررسی میکنه بعداینکه جنین من از دست رفت 

تازه من بهش گفتم وقتی سونوداشت میکردکه ایا اثر فشاری داره یانه گفت سه بعدی میکنم میگم 

بخدا نمیدونم اینا چه جور دکترهایی هستن اصلا 

افرین انا جونم درسته دکاپتیل داد  باورت میشه هیچ کدوم از اینارو به من نداد من روز اول که رفتم ...

یعنی سری قبل بدنت به گونال جواب نداده میگی چرا این سری بازم گونال داده؟

خوب سری قبل برا مهار چی داشتی؟

ال دی داشتی؟؟

دوستان اهوازی کسی تحت نظر دکتر نقاب هست؟ امروز خیلی حالم گرفته شد نه به خاطر کنسل شدن سیکلم به ...

عزیزم بله یه سری از دوستان زیر نظرشن....

فکر کنم دکتر خوبیه....

یعنی سری قبل بدنت به گونال جواب نداده میگی چرا این سری بازم گونال داده؟ خوب سری قبل برا مهار چی داش ...

نه هیچی نداشتم یهو گونال دادتازه با توجه به اینکه بعدا گفتن هیچی فولی نداری پس روز سوم هم فولی انترال لابد نداشتم دیگه پس گونال دادنشون چی بوده ؟

حالا اونکه تموم شد رفت 

الان چی به اصرار من بررسی کرده که ایا فیبرومم تاثیر داره در عدم بارداری یانه 

بعد میگه باید عملش کنی 

خوب منکه خودم اصرار کردم وگرنه که هیچی نگفت فقط داشت دارو میدادواسه تخمک 

الان اصلا من مرددم که اون درست گفته باید فیبروممو در بیارم یانه 

تا حالانمیدونستم خودم اقدام کنم یا پانکجر 

الان نمیدونم باید عمل هم بکنم یانه 

میگم برم پیش یه دکتر دیگه ببینم اون در مورد فیبرومم چی میگه 

بعدش انا جون ماه بعد که پری شدم زنگ زدم گفتم من چکار کنم گفتن فعلا صبر کن نمیشه گونال بزنی گفتم خوب ...

خوب عزیزم مثل ما به قضیه نگاه نمیکنن.....

منم بار آخرم میگفتم نمیخوام حتی یه چیز کوچولو بدون بررسی بمونه چون واقعا توان تکرار الکی و سلسله وار نداشتم.....

بار آخر درسته + شدم ولی منفی میشدم لااقل میدونستم در حد توان خودم و دکترم هر کاری میشد انجام داد رو ما انجام دادیم.....

اما به قول تو وقتی میبینی کم کاری شده اونم با شرایط بحرانی واقعا دردناکه.....

نه هیچی نداشتم یهو گونال دادتازه با توجه به اینکه بعدا گفتن هیچی فولی نداری پس روز سوم هم فولی انترا ...

به نظرم با این حسی که بهت دادن حتما پیش یه دکتر دیگه برو چون من شخصا اگه انقدر بی اعتماد بشم به دکتر نمیتونم باهاش ادامه بدم.....