2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046899 بازدید | 684563 پست
خوب یه کوچولو درد رو که داره.... نگران نباش..... صفحه ۶ رو هم بخونی بد نیست قلق تزریق بعضی آمپولا ...

این گونال افی ک نو صفحه 6گفته ازوماس ک خودمون باید ترکیب کنیم مال من آمادست خارج کردن هوا نداره؟منکه امروز زدم همرن سرنگ نو رو هوا نداشت همونطوری تنظیم کردمو زدم 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دوستان  کسی با دکتر عارفی انتقال جنین داشته؟

بله عزیزم دوستان زیادی زیر نظرش تحت درمانن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان تبریک به مامانای جدید، الهی که ۹ماه بارداریشون به راحتی وبی دغدغه بگذره دوستاییم که من ...

من موافقم دوستم،ما عجولیم تحملمون کنه،با تلاش و برداشتن تک تک مشکلات خدا صد در صد هواممونو داره

سلام دوستان تبریک به مامانای جدید، الهی که ۹ماه بارداریشون به راحتی وبی دغدغه بگذره دوستاییم که من ...

عزیزم ممنون از پست زیبا و پربارت.....

اتفاقا منم ایمان دارم استرس نداشتن معجزه میکنه.....

مثالشم پسر من و وروجک جدید مامان سبحان و.... هست.....

دقیقا این دو وروجک میوه استرس نداشتن و بیخیالیه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم دوستان زیادی زیر نظرش تحت درمانن....

من دوتا انتقال قبلیم تزریق gcsfروی بازو داشتم ،متخصص ایمنی میگه نزن اصلا خوب نیست 

میخاستم بدونم  بیمارای دکتر عارفی تزریق رحمی انجام دادن ؟

آنا جون ؟شما بارداری اولت تززیق  داخل رحمیgcsfداشتی؟ بنظرت چه تاثیری روی مخاط رحم میزاره ؟

عزیزم من جی سی اس اف رو داشتم ولی زیر جلدی رو بازو.....

والا من فکر کنم برا من برا بحث ایمنی تجویز کرده.....

این گونال افی ک نو صفحه 6گفته ازوماس ک خودمون باید ترکیب کنیم مال من آمادست خارج کردن هوا نداره؟منکه ...

بله درسته گونال پن رو نذاشتم.....

در کل گفتم نگاه بندازی که عیار دستت بیاد.....

دقیقا ارمغان جون،باید تلاشمونو بکنیم  این تنهاچیزیه که ازدستمون برمیاد بقیش دیگه دست خداست وحکم ...

من بصورت صد درصد معتقدم و همیشه بهم ثابت شده اگه تصمیمی بگیرم و واقعا قدمم محکم باشه خدا کمکم میکنه

از طرز فکر شما خیلی خوشم اومد آفرین

عزیزم ممنون از پست زیبا و پربارت..... اتفاقا منم ایمان دارم استرس نداشتن معجزه میکنه..... مثالشم پ ...

ممنون ازشما که باوجود مشغلت همیشه توهرشرایطی کنارمونی وبه ما منتظرا امید میدی❤❤❤

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
دخترفروردین# ‍  تو فکرت بودم...خوبی زین# چکار کردی سونو چی شد؟

فدات عزیزم،شماخوبی؟رفتی برای آی یو آی؟ان شاء الله یکی از مامانای این ماه تاپیک شمایی🙏🙏🙏 شکرخدا منم خوبم به یاری خدا پریود بعدی باید استرادیول بخورم وبرای انتقال آماده شم  دیگ بقیشم توکل به خدا

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
ممنون ازشما که باوجود مشغلت همیشه توهرشرایطی کنارمونی وبه ما منتظرا امید میدی❤❤❤

فدات عزیزم.....

این وروجکا امروز از پنج صبح بیدار شده بودن.....

الان نیم ساعتی میشه دو تاشون خوابیدن.....

من عملا فقط تایمایی که پسرمو میخوابونم فرصت میکنم بیام اینجا.....

معمولا رو پام میندازم و وقتی داره میخوابه منم به تاپیک سر میزنم.....

من بیشتر از شما به اینجا نیاز دارم.....

روحم ارضا میشه.....

از اینکه شما دوستانو دارم یه دنیا ممنونم.....

امیدوارم همیشه خبرای شادیاتونو بشنوم.....

ببخشید آنا جون مدام مزاحم میشم چند روز قبل انتقال سرم تزریق کردی

۲-۳ روز قبل انتقال....

دقیق یادم نیست ۲ بود یا ۳.....