2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

سلام بچه ها شب همگی بخیر  

من امروز رفتم نیکان و بازم منو پیور داد و گفت که دوتا فولی داری ۱۲ سانت روز هشتم بودم ۸ تا منوپیور دیگه داد

وسه تاامپول برای اینکه ازاد نشه 

من گفتم مگه الانم ازاد میشه گفت اره 

ولی الان داشتم با همسرم صحبت میکردم گفتم پس چرا اون دفعه روز ۱۲ یا ۱۳ بود گفت بالغ شده امپول بزن همین الانم بزن 

الان چرا امپول برای منع ازاد شدن داده 

میگم اشتباه نکرده باشه مشاورا میدن البته از روی دستور دکتر

😁😂😁😂😁😂  آنا جون به فندقام رحم کن ننه کبود نمیخوان🙈🙈🙈 ان شاءالله🍀🍃🌻🌸❣

پس مامان سفید بودن دست خودته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون.. من هپارین رو دور نافم میرنم..همسرم میزنه.

از انتقال قبل یجاش یکم قلمبه شد که دکتر گفت مشکلی نیست..

حالا فک میکنم قلمبه تر شده همونجا.. آخه کنارش زدم ک دردم داشت خیلی کم.

آخه همسرم آمپولو میزد خندم گرفته بود اصلا نمیشد کنترل کنم. شیمکم هی بالا هی پایین😁😁😁😁😂😂😂😂😂😉

وقتی دراز کشیدم معلوم نیست ..

اما وقتی سرپام انگار یه شکم کوچولو رو شکممه😎😎😋😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام بچه ها شب همگی بخیر   من امروز رفتم نیکان و بازم منو پیور داد و گفت که دوتا فولی داری ۱۲ ...

نه عزیزم نگران نباش ستروتاید یا مشابهشو داده.....

برا اینه آزاد نشن و فرصت بزرگتر شدن داشته باشن....

بعد هاش سی جی آزاد میشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون.. من هپارین رو دور نافم میرنم..همسرم میزنه. از انتقال قبل یجاش یکم قلمبه شد که دکتر گفت مشک ...

منم چند باری اینطوری شدم.....

وای فکر کن سوزن اون تو و من مبخندم و هی تکون میخوره.....

درد و خنده قاطی هم.....

سخت نگیر یه چند روز اون سمت نزن خوب میشه.....

عزیزم شرایط همسرت چطوره؟

سلام انا جون از همسرم خیلی خوب بود 

ولی امروز بعد از ۹ روز به جای سه روز آز داد گفت ۶۰ ملیون و جهش و اینا خوبه مورفولوزی ۴ هست گفت برای ای وی اف خوبه گفتم پس طبیعی نمیشه گفت نه 😳😳😳

بعدشم فکر کن گفتم خانم دکتر این فیبروم من باعث عدم لانه گزینی نمیشه ؟ گفت میخوای سه بعدی کن بهت بگم اثر فشاری داره یانه 

انجام داد گفت باید عمل کنی 😔

میخواستم دسته سونو رو بکنم تو چشمش 

خوب نباید قبلا بررسی میکرد یه جنین منو به فنا داد

الانم چهارتا فولی داشتم دوتا کوچیک ۸ و دوتا ۱۲ روز هشتم بودم و بازم ۸ تا منوپیور داد

فقط دوباره برگه رو گرفت امپول عدم ازاد سازی نوشت گفتم مگه الان ازاد میشه گفت اره 

پس چرا دفعه قبل وقتی فولی بالغ شد داد میترسم اشتباه کرده باشه دکتر نداد ها مشاوره داد 

منم چند باری اینطوری شدم..... وای فکر کن سوزن اون تو و من مبخندم و هی تکون میخوره..... درد و خنده ...

خخخخ...

یعنی میگی بادش میخوابه...

آخه از انتقال قبل نخابید..

دکتر گفت نمیدونم چی شده مواد جمع شاید طول بکشه چندماه.

اوکی🌸🌻🍃

حوله داغ بده بزارم روش؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه عزیزم نگران نباش ستروتاید یا مشابهشو داده..... برا اینه آزاد نشن و فرصت بزرگتر شدن داشته باشن... ...

مرسی 

خوب چرا زمانش فرق داشت اون سری روز ۱۲ یا ۱۳ بود و گفت فوری بزن 

ولی الان روز ۸ بود و سه تا هم داد

و همین ستروتاید که شما میفرماید رو داده انا جون

سلام انا جون از همسرم خیلی خوب بود  ولی امروز بعد از ۹ روز به جای سه روز آز داد گفت ۶۰ ملیون و ...

خوب عزیزم آمپول ستروتاید یا مشابهشو حتما که داری برا جلوگیری از آزاد شدن....

برا اینکه فولیا فرصت رشد داشته باشن...

این سیکلت آنتاگونیسته.....

حتما قبلیه آنتاگون نبوده.....

خخخخ... یعنی میگی بادش میخوابه... آخه از انتقال قبل نخابید.. دکتر گفت نمیدونم چی شده مواد جمع شای ...

حوله داغ نذار.....

آره برا منم گاها هماتوم میشد و چند ماهی طول میکشید.....

مرسی  خوب چرا زمانش فرق داشت اون سری روز ۱۲ یا ۱۳ بود و گفت فوری بزن  ولی الان روز ۸ بود ...

سری قبل روز ۱۲-۱۳ هم ستروتاید بود؟

ستروتاید معمولا روز ۸ شروع میشه.....

سلام دوستان

تبریک به مامانای جدید، الهی که ۹ماه بارداریشون به راحتی وبی دغدغه بگذره

دوستاییم که منفی شدن الهی که خدا به زودی دلشونو شادکنه

چقدر خوشحال شدم ازدیدن پست دوستای قدیمی مثل لاله سرخ و پرپر جون ومامان سبحان..... الهی که تن بچه هاتون سلامت باشه.

آناجون الهی همیشه صدای خنده تو خونتون باشه وبچه هات عاقبت بخیرشن،چقدر هزارماشالا دخترگلت شیرینه.😍😍

راستش من زیاد اهل پست گذاشتن نیستم یعنی تاوقتی که فکرنکنم پیامم بدرد کسی میخوره سعی میکنم پست نذارم تا تاپیک کمتر سنگین بشه😀

این روزاخیلی میبینم که دوستان استرسشون بالاس،خواستم یه تجربه ازخودم بگم وتاثیری که استرس میتونه روبدنمون بذاره

راستش من ازاولین باری که آزمایش پرولاکتین دادم پرولاکتینم بالابود،تو سیکل درمانم که وارد شدم همیشه بالابود وفقط داستینکس روم جواب میداد،یکمی جلوتر که رفتم دیدم آنتی تی پی او ی بالاهم دارم ، آخرین انتقالم که منفی شد همه چی رو گذاشتم کنار دیگه هیچ قرصی نخوردم وبه زندگیم رسیدم،نمیدونم این آرامشی که الان دارم ازکجااومد ولی خداروشکر الان فقط میگم خدایا هرچی توبخوای من هیچی نمیگم من تلاشمو میکنم تصمیم گیری باشما،شاید باورتون نشه ولی تمام مشکلاتی که ۲سال پیش داشتم همشون خودشون دمشونو گذاشتن روکولشونو رفتن،یعنی عامل تمامشون فقط استرسی بود که بهم وارد میشد الان میفهمم چه ظلمی درحق بدنم میکردم،اون دنیا حتما پیش خدا ازم شکایت میکنن😁

الان  فقط مونده ضخامت رحمم خوب شه گه ظاهرا این سرتق تراز بقیس😀این ماه روز۱۴سیکلم سونو شدم که ضخامتم۱،۷ بود اگر۲سال پیش این عددو میشنیدم قطعاسکته میکردم ،اما اون لحظه ای که دکتر گفت اصلا برام مهم نبود،مهم این بود که من راهشو پیداکنم تلاش کنم وبقیشو بسپارم دست خدا همین،به دکترم پیشنهاد پی آرپی دادم وایشون تایید کردن، برای ۱۰روزم بهم استروژن دادن وقرارشد از روزدوم پریودم استرادیول بخورم.

دوستان واقعا مهمترین عامل شکست ما همین استرس هست مطمئن باشید اگه استرستون کم شه تا مامان شدن فقط یه قدم فاصله دارید،چیزی که خیلی حال منو خوب کرد تصویر سازی ذهنی بود بعضی اوقات چشمامو میبمدمو روزی که میریم آزمایشگاه جواب مثبت میگیریمو تصورمیکنم،بارداریمو زایمانم ،شیر دادن دردونم ،اداهایی که همسرم برای خندیدن بچمون درمیاره، تصور همه اینا منو آروم میکنه شماهم تجربش کنید خیلی عالیه

ببخشید خیلی پرحرفی کردم ،پیام نمیدم وقتیم میدم ۲صفحه حرف میزنم😁

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....