2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
راستی دیروز که چهارده تا بوسرلین همون سوپرفکتو زدم گفتن دیگه قطعش کن نزن چرا بنظرت؟ تو بروشورش نوشت ...

عزیزم نگران نباش.....

احتمالا همون تعداد کفایت کرده....

برا منم تو سیکل اولم سینافکتم زودتر قطع شد....

با توجه به شرایط قطع کردن.....

به خودت استرس نده.....

با بروشور کاریت نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط سفیده ینی؟زردشو چیکارکنم؟نخورم؟ ممنونم 🙏

عزیزم خوب زرده کلسترول رو بالامیبره....

حالا هر از گاهی میتونی زرده هم بخوری اما هر روز نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم برای متخصص زنان ساری گفته روز دوم پریود بیایین دلیل خاصی داره که اون روز رو میگن؟

عزیزم سونو میکنن که طبق شرایط از روز سوم داروهات شروع بشه....

این سونو برا تعیین نوع سیکل و دز داروهاست.....

ممنونم،من چند دقیقه پیش به همون اندازه که گفتن مونال افمو زدم وقتی سرنگو آوردم بیرون یه قطره خیلی کوچولو سر سوزن دارو بود،

دکتر گفته بود بعد از اینکه صفر شد تا ده بشمار بعد سرنگو دربیارو و اون ته آمپول رو ول کن که دارو بیرون نیاد چون یذره دارو هم مهمه،حالا من اونکارو کردم چرا یه کوچولو سرسرنگ دارو بود وقتی آوردم بیرون‌؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنونم،من چند دقیقه پیش به همون اندازه که گفتن مونال افمو زدم وقتی سرنگو آوردم بیرون یه قطره خیلی کو ...

گونال اف منظورم بود

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنونم،من چند دقیقه پیش به همون اندازه که گفتن مونال افمو زدم وقتی سرنگو آوردم بیرون یه قطره خیلی کو ...

میگم هوا ک نداره بخواد خالی بشه؟

چرا درد میکنه جاش الان امپول زدم؟

كمبود خواب كه ديگه نگو، من يه روزايي بود رنگ پوستم قشنگ به سبزي ميزدا ديگه ولي رفلاكسش بهتر شد ...

والا روزايي كه آد ميخوره جيغاش بنفشترن😀 فردا دوباره ميبرمش دكتر ببينم چي ميشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
اه دم پرستار گرممممم🤑🤑🤑🤑🤑 برو خوش باش این دو روز دیگه رو........ بودن وهستن چهار تا ...

😂😂😂😂😂😂

وای خدا چقد خندیدم.. ان شاءالله حاجت رواشی 🌻

وروجکا میدونن مامانشون چقد خواب دوست داره خودشونم مث من خوابالوان😉🙈😂😂

ممنونم دوست مهربونم که حرفات تماما امیده❣

ان شاءالله هرچند قلی که خدا برام صلاح میدونه❣🌻🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
کتک خوردن یا نخوردن مساله اینتره..... نه اونتر..... عزیزم مامانی همین.....

😁😂😁😂😁😂 

آنا جون به فندقام رحم کن ننه کبود نمیخوان🙈🙈🙈

ان شاءالله🍀🍃🌻🌸❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوست گلم من شدیدا منتظر آزمایش مثبت شما هستم🙏❤

الهی من قلبون شما بشم دوست جون🍃🍀

دوستای مهربونی چون شما داشتن برام بزرگترین سرمایه اس❣

ان شاءالله خوشحالتون میکنم🌸

عزیزم سخت نگیر دکتر اونطوری گفته که شل نگیری.....

وگرنه با چند قطره هیچی نمیشه.....

میگم هوا ک نداره بخواد خالی بشه؟ چرا درد میکنه جاش الان امپول زدم؟

خوب یه کوچولو درد رو که داره....

نگران نباش.....

صفحه ۶ رو هم بخونی بد نیست قلق تزریق بعضی آمپولا هست.....

والا روزايي كه آد ميخوره جيغاش بنفشترن😀 فردا دوباره ميبرمش دكتر ببينم چي ميشه

خوب مگه هر روز آد نمیخوره؟