2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ای جانممم عزیزم شما خوب باشی منم خوبم عزیزم خوب کاری میکنی اینجا خیلی کمک میکنه منم خیلی بی تجربه بو ...

الهي امين

ان شاالله با اومدنش خستگي دنبالش دويدن از تنت در ميره

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
   پس چرا دکترم اینطوری کرد؟ اینهمه هر روز درد پروژسترون رو تحمل می کنم می ترسم اخرش به ...

مطمين باش دكترت با سونو بهتر متوجه شده كه تا كى نياز به قرص دارى و از كى ديگه نياز نيست

اصلا به دلت ١٪؜ هم شك راه نده باور كن هر چه قدر بى خيالتر باشى برات بهتره

من اگه مى دونستم اين حرف باعث استرس برات مى شه اصلا نمى گفتم اما عزيزم من واقعا به اين باور رسيدم كه بايد به دكترهامون اعتماد داشته باشيم مطمينا علمشون بالاست و مى دونن دارن چى كار مى كنن از طرفى تزريق داخل رحمى مثل پى آر پى مى دونم ضخامت آندومتر رو بالا مى بره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این داروها همه شون حالت تهوع میارن یکمی..😕 اره منم پریود شدم باید برم.تخمدانهام خیلی درد داره.فکرک ...

عزیزمی.....

خدا حفظت کنه.....

عکس دسته جمعی......

خخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقد خوب دریادل جون حس خوبیه خودمم راحت ترم  من فقط همسرم وقت نداره کارامو انجام بده ولی دارم س ...

عزیزم کار خاصی نداری که....

یه غذا درست کردنه....

غذای دو نفره هم کاری نداره که.....

ظرفارو هم کم کم بشوری نذاری جمع شه کاری نداره جمع شدم شب قبل خواب دستهای همسرتو میبوسه....

جارو هم نهایت هفته ای یه بار همسرت میکشه.....

من گردگیری هم خودم میکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میتونی یه چکی بکنی.... خیالت راحتتر میشه....

رفتم پرسیدم میگه جوابش یه هفته ای اماده میشه،،،منم شنبه میخام برم واسه انتقال،،جوابش میفته بعدش،،،،اینم بگم من خودم سرخود یکی دوماه پیش یه پنج شیشتای قرص۵۰هزار خوردم🙈🙈🙊🙊

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مطمين باش دكترت با سونو بهتر متوجه شده كه تا كى نياز به قرص دارى و از كى ديگه نياز نيست اصلا ب ...

نه عزیزم 

شما که اصلا داشتی یکی دیگه از دوستان رو راهنمایی می کردی من پابرهنه پریدم وسط😀

راستشو بخوای از همون موقع که گفت سوالش برام پیش اومد اما نمی دونم چرا روم نشد بپرسم اخه همیشه کلی سوال می پرسم با نگرانی اونم لبخند میزنه و میگه نگران نباش

امروز که صحبت شما رو خوندم گفتم سوالمو اینجا بپرسم ذهنم اروم شه

ولی راست میگی باید به دکترم اعتماد کنم. و بیشتر از اون به خواست خدا! هر چی اون بخواد همون میشه😊

الان واسه این فکرا دیره بیخودی فقط وسواس میگیری که نکنه ، نکنه ها شروع میشه تمام تمرکزت رو بزار واس ...

شوهرمم همین حرف شما رو میزنه میگه دیگه استرس تداشته باش پناه برخدا حالا یا میشه یا نمیشه،،،،انشالله اول خدا بعد دعاهای قشنگ شما عزیزان💐💐

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
۵.۶ میلیمتر روز  هفتم از روز نهم گفت پروژسترون رو شروع کن انتقال هم روز ۱۴ ممکنه به خاطر خون ...

عزیزم به نظر میاد شرایطت خوب بوده....

نگران نباش....

+ فکر کن....

سلام آناجون،

من تقریبا شاید ده یا خیلی باشه پونزده روز دیگه پانکچر دارم

بهم اصلا مکمل هیچی ندادن فقط دارم فولیک اسید میخورم

ویتامین dهم ک خیلی وقته دارو خوردم خوب شده و دارم ماهی یکی میخورم

من ذخیرم پایینه زیر یک هست اینکه ذخیرم پایینه این چندروزی ک وقت دارم چیزی هست که مصرف بشه به کیفیتشون اضافه میکنه؟منظورم مواد غذایی یا میوه و سیزی و ایناست

یا این چندروز تاثیر نداره؟

گونال اف دقیقا چیکارمیکنه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام آناجون، من تقریبا شاید ده یا خیلی باشه پونزده روز دیگه پانکچر دارم بهم اصلا مکمل هیچی ندادن ف ...

عزیزم سفیده تخم مرغ آب پز بخور....

منم روزی دو تا میخوردم.....

سرشار از پروتئینه....

آبم زیاد بخور برا خونرسانی خوبه.....

کلا پروتئین و چهار مغز و میوه این چیرا خوبه.....

انشالله که پانکچر خوبی داشته باشی.....

راستی دیروز که چهارده تا بوسرلین همون سوپرفکتو زدم گفتن دیگه قطعش کن نزن چرا بنظرت؟

تو بروشورش نوشته بود قطع نکنید و میشه ۰/۲سی سی.

ینی تاثیر نداشته یا چی میتونه باشه  

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم سفیده تخم مرغ آب پز بخور.... منم روزی دو تا میخوردم..... سرشار از پروتئینه.... آبم زیاد بخو ...

فقط سفیده ینی؟زردشو چیکارکنم؟نخورم؟

ممنونم 🙏

عزیزم نگفتن دردت برا چی میتونه باشه؟ انشالله که چیزی نیست..... کی آخرین پانکچرو داشتی؟

سلام عزیزم برای متخصص زنان ساری گفته روز دوم پریود بیایین دلیل خاصی داره که اون روز رو میگن؟