2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من دو ساعت دیگه میرم مطب برا تزریق(ای یو ای ) برام دعا کنید نمیدونم چرا اینبار استرس دارم دفعه قبل ...

به سلامتی عزیزم

توکل به خدا

استرسو بریز دور...نتیجه میگیری ان شاءالله

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
گفت امگان داره از داروها باشه ولي پانكچرم بهمن سال قبل بوده اين اواخر داروهاي محرك نداشتم فقط پر ...

احتمالا از همین داروهات باشه....

اگه بازم اذیت شدی به دکترت بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دختر منم دقیقا اینکارو میکنه میگه بیا بغلم کن...... اما وقتی خودش بخواد کاریو بکنه حتی یه ثانیش ...

ای جانم

از طرف من یه گازش بگیر.بوس جواب نمیده 😚😚

چ کسی سیکل کوتاه یا بلندو انتخاب میکه من یا دکتر؟

عزیزم دکتر انتخاب میکنه 

انشاالله کارات به بهترین شکل جلو بره گلم 🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چ کسی سیکل کوتاه یا بلندو انتخاب میکه من یا دکتر؟

نه عزیز دلم طبق شرایطت، آزمایشات، سونوهات، ذخیره تخمدانت و.... دکترت باید تشخیص بده چه سیکل و پروتکلی مناسبت هست.....

تعیین نوع سیکل خیلی مهمه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نمیدونم هر روز چقدر بالا میره..... والا طبق توضیح هانا جون بعد تولید پروژسترون بالا رفتن متوق ...

پس چرا دکترم اینطوری کرد؟

اینهمه هر روز درد پروژسترون رو تحمل می کنم می ترسم اخرش به دردی هم نخوره

ممنون عزیزم اما خیلی نگرانم

عزیزم نگران نباش این درمان نیاز به ذهن ازاد داره و بدون استرس میدونم سخته ولی باید قوی باشیم 

من سیکلهام 28 روزست

عزیرم خوب خیلیا سیکلشون ۲۸ روزست.....

اما ممکنه سیکلهای متفاوتی داشته باشن.....

ممنون عزیزم اما خیلی نگرانم

عزیزم سعی کن با انرژی + بری جلو.....

گفت امگان داره از داروها باشه ولي پانكچرم بهمن سال قبل بوده اين اواخر داروهاي محرك نداشتم فقط پر ...

سلامممممم نگار گلی خوبی عزیزم تازه متوجه شدم شماهم اینحا هستی 😘

ای جانم از طرف من یه گازش بگیر.بوس جواب نمیده 😚😚

خخخخخخخخ....

پس چرا دکترم اینطوری کرد؟ اینهمه هر روز درد پروژسترون رو تحمل می کنم می ترسم اخرش به ...

خوب همه این روالو دارن.....

چند روز قبل انتقال پروژسترونا تزریقشون شروع میشه.....

اره عزیزم سونو داشتم فعلا دارو تجویز کرده ببینم هفته اینده چی میشه 🥺

همه چی ردیفه عزیزم...شمارش معکوس تا مامان شدنت....راستی چه دارویی دادن بهت؟

خداکنه واسه منم مشکلی نباشه و بیفتم تو سیکل..