2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
اناجون چه قدر بر اين صحنه اي كه گفتي اشك ريختم واااي خدايا انشالله ب زودي اون روزو ببينم

انشالله سال دیگه خودت دکمه های بادیشو میبندی ولی رو سال بعدش حساب نکن بهت اختیار اینکارو بده از سال بعدش دیگه بدو بدو داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون سلام، من انتقالمو عقب انداختم و برا همون ماجراي تقويت كه تصميمشو داشتم رفتم متخصص ز ...

اینوفولیک که عالیه، اتفاقا محیا منم قندم 98 هست، چیزایی که قندش بالاست اصلا نمیخورم، مراعات میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😁😁 الهامی فعلا که هیچ خبری نیست.فقط درد میکنه تخمدانام و شکمم.. راستی امروز سونو داشتی؟

اره عزیزم سونو داشتم فعلا دارو تجویز کرده ببینم هفته اینده چی میشه 🥺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چه قدر ذوق كردم از اين پستت ان شا الله قسمت همه بشه . واقعا با اين لباس پوشيدن و پوشك كردنشون داستا ...

آره دختر منم دقیقا اینکارو میکنه میگه بیا بغلم کن......

اما وقتی خودش بخواد کاریو بکنه حتی یه ثانیشم حق ندارم کمکش کنم.....

یعنی اون روز همسرم سفره آورد پهن کنه نگو گفته بود من انجام بدم همسرم نشنیده بود....

همسرم تاشو باز کرده بود....

گفت تاش کن بعد ازش گرفت برد گذاشت رو اپن بعد دوباره خودش از رو اپن برداشت آورد پهن کرد.....

همسرم قاه قاه میخندیدا......

میگفت یعنی حتی رو اپن هم برگردوند که خدای نکرده یه مرحله شم ما انجام ندیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم والله نمیدونم ولی استرس نداشتم یهویی پام پرید  راستی دریا دل جون یه سوال تا اونجایی ...

عزیزم من انتقال اولم ب خانوادم گفتم ک وقتی منفی شد مادرم از خودم بیشتر غصه خورد اونم ب خاطر خودم

انتقال دومم نگفتم و وقتی مثبت شدم گفتم طبیعی شدم و بعد ک بتا اومد پایین گفتم ضعیف بود نموند

انتقال سومم نگفتم و تمام کارام همسرم انجام میداد حتی الانم بیشتر کارای خونه رو همسرم انجام میده من فقط آشپزی میکنم و ی سری کارای سبک

باورت میشه مامانم اینا فکر میکنن ک من طبیعی باردار شدم؟!!!!!!!!!

ب کسی نگو ب خدا خودت راحتتری اونجوری، کارای خونه هم ک همیشه نیست خداروشکر همسرای خوب و همراهی هم داریم

شما بارداری قبلیتون طبیعی نبوده؟؟

نه عزیزم میکرو کرده بود مامان سبحان.....

اما لطف خدا شامل حالش شد هنوز دخترش یه سالشم نشده دوباره این دفعه طبیعی باردار شد.....

من دو ساعت دیگه میرم مطب برا تزریق(ای یو ای ) برام دعا کنید نمیدونم چرا اینبار استرس دارم دفعه قبل ...

چون اینبار قراره + بشی.....

برو خدا پشت و پناهت عزیزم......

ب نظرت جلوی امواج میگیره چرا دگ استفاده نکردی اخه قیمتش خیلی هم بالاست

ب من دوستم کادو داد ....در مورد تاثیرش نمیدونم والا، ولی ب قول آنا جون تمام اطراف ما پر امواج اینترنتیه...ذهنتو درگیر نکن ایشالا ک اتفاقی نمیفته

من دو ساعت دیگه میرم مطب برا تزریق(ای یو ای ) برام دعا کنید نمیدونم چرا اینبار استرس دارم دفعه قبل ...

ان شااالله که این دفعه خیر و مصلحت خدا با خواسته دلتون یکی هست و طعم مادر شدن رو دوباره می چشین  

عزیزم من انتقال اولم ب خانوادم گفتم ک وقتی منفی شد مادرم از خودم بیشتر غصه خورد اونم ب خاطر خودم ان ...

دقيقا

من از منفي شدن ازمايشم اونقدر ناراحت نشدم كه ديدن اشك مامانم وجودمو به اتيش كشيد

تا چند روز هم اون صحنه از جلو چشمم محو نميشد و با ياداوريش اشك ميريختم

اگه اينبار وارد سيكل شم، ميخوام به كسي نگم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
سلام بهار جون شما خوبي ؟ خدا رو شكر كه تيكر بارداريت داره به آخر نزديك ميشه ، ان شا الله كه دختر ناز ...

فدات شم عزیزم 

ایشالا ک نینی هر چی ک باشه سلامت و سالم باشه

قند شما هم نگرانی نداره اگه خیلی بالا باشه ک با دارو و انسولین قابل کنترله ولی خودت هم در تغدیه ت رعایت کن، ایشالا ک ب سلامتی بگذرونی این دوران شیرین و 

وای انا جون دلم ضعف رفت از این توصیفت    

انشالله این صحنه رو به صورت زنده تجربه میکنی.....

دختر من که میدوئه و قش قش هم میخنده......

حالا فکر کن سال بعد ان شالله دو تاشونم میدوئن.....

سلام پرپر جون خيلي ممنون من هم به ياد شما هستم هميشه ، بله عزيزم پدي لاكت واقعا خوبه من كه ازش راضي ...

خدا رو شكررررر ميكنم عزيزم ان شاءالله به سلامتي و به موقع نيني گلي رو بغل ميگيري 😭😭😭 خدايا شكرت قسمت همه دوستان بكن