2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
خخح منم دفعه قبای نزاشتم .ایندفعه گذاشتم ..ولی چون آمپول هاش سی جی داشتم تو روزای انتقالم نمیدونم به ...

اعتماد کن شدیدم اعتماد کن🍃🍀🌻

والا واسه من ک اصلا بی بی ندیده و هاله ندیده ام اون هاله انگار از خونمم قرمز تره😍😍😍😍😉

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
کسی تو این گروه مثل من لک بینی نداشته یعنی؟؟؟

چرا عزیزم خیلیا بودن..کلا آی وی اف و میکرو همینه یه بارداری پر از استرس و هر لحظه خم امکان لک شدن هست..استراحتت رو بیشتر کن..شیافاتو سر ساعت بزن..خودسرم یوقت اضاف یا کم نکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ninitopol   عزیزم خودت میدونی که برام مث خواهر عزیزی..

غم تو غم منم هست..

ان شاءالله روزی میاد که معجزه خدا تو دلته❣🌸🌻

یه روز خیلی نزدیک😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بی بی ها قلابی شدن خواهر بنفشه خطاشون😂😂

نخیر عزیزم از مثبتی زیاد بادمجونی رنگ شده...

کبود شدن انقد ک مثبته🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🍀🍃😍😍

امروز روز ۹ انتقالم هست

بسلامتی ...

ان شاءالله قر مادر شدنت رو میدیم🌸🌻🙆

چرا عزیزم خیلیا بودن..کلا آی وی اف و میکرو همینه یه بارداری پر از استرس و هر لحظه خم امکان لک شدن هس ...

نه که به سوالم خیلی کم جواب میدن من هم میگم نکنه من فقط اینجوری شدم

فقط اینبار ۲ روز قبل انتقال Prp  کرد دکتر همین

نه که به سوالم خیلی کم جواب میدن من هم میگم نکنه من فقط اینجوری شدم فقط اینبار ۲ روز قبل انتقال ...

پی آر پی که خودش امکان مثبت شدنو میبره بالا..استرس نداشته باش سعی گن بیخیال باشی انشالله که مثبته

نه که به سوالم خیلی کم جواب میدن من هم میگم نکنه من فقط اینجوری شدم فقط اینبار ۲ روز قبل انتقال ...

عزیزم اخه وقتی بچه ها میبینن یکی جوابتو داده و نظرش مثل نظر خودشه دیگه جواب نمیدن تا تاپیک شلوغ نشه...آنا جونم جواب دادن به سوالتون...

عزیزم اگر موضوع نگران کننده ایی بود دکترت صددرصد بهتر راهنماییت میکرد وقتی گفته دوفاستون زیاد کنو اسپرینتو قطع کن یعنی حواسشون بهت هست دیگه....بعدشم اینقدر نگران نباش...واقعا نشونه خوبیه...با نگرانی کارو خدای نکرده ممکنه خراب کنی فقط

عزيزم باهاش صحبت كردم فردا ده  ده و نيم وقت داره، خواستي بري پيام بزار اينجا تا من زنگ بزنم ابن ...

ممنون از لطفت دوست خوبم 

اینجا یکی از دوستان گفتن که باید تو ابن سینا پرونده داشته باشم 

خداجونم شکرت       
نه یادم نبود ،شما که گفتین یادم اومد ، وقتی داشتن انتقال میدادن پای چپم یه پرش خیلی بد و شدید داشت&n ...

دقیقا منم پای چپم بود 😢😢😢😢 من حتی بعد انتقال تو خونه هم همش پام میپرید

خداجونم شکرت       
عزیزم اخه وقتی بچه ها میبینن یکی جوابتو داده و نظرش مثل نظر خودشه دیگه جواب نمیدن تا تاپیک شلوغ نشه. ...

از امروز هپارین قطع می کنم دیگه ببینم چی میشه 

برام دعا کنید محتاج دعاتون هستم  دلهای شماها مهربونتر خدا دعاهای شما رو شنید و بهم رحم کرد خیلی به هم ریختم