2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
سلام مامان اینده چون منم پر اژ اضطزابم اصلا دلم اروم نداره

عزیزم استرس و اضطراب ک بده....

قران بخون آروم شی🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.... نمیدونم از امروز چرا یجوریم🙈 شاید چون نزدیک آزمایشم.. میگم حتما باید لکه بینی داش ...

منم نداشتم مثبت شد با اینکه سرانجامی نداشت...اینم نداشتم ایشالله که مثبت شیم.....چرا بیبی نمیزنی؟؟پاشو بریم آز😂😂😂

مامانی عزیزم ...شک نکن😘😘😘🌸🌸خوبی خودت؟

فدات بشم🍃😙

خوبم شکر خدا❣

زانو درد دارم امروز.. درازم کلا.. نمیتونم خودمو جمع کنم😁😂😂😂😂😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزيزم، خوبي؟ دختر گلت خوبه؟ خدا رو شكر كه كوليك دخترت خوب شد، دختر من به محض اينكه قطره آد ميخو ...

سلام عزيزم خوبي؟ دختر جوني خوبه؟ من هرچي ميدادم ميپريد تو گلوش و اصلا يه عذابي بود وقت قطره دادن كه ميشد، دكترش آدوكيد رو معرفي كرد اونو راحتتر ميخوره و نميپره تو گلوش و مشكلي نيست، هرچند كه دختر من واقعا واسه دارو خوردن اذيت ميكنه و يه وقتايي حس داعشيا بهم دست ميده موقع دارو دادن چون نميخوره و با نخوردنم وضعيتي داشتا ، دادنشم واجب بود چون با همونا هم خوب شد.

مادرجون😂😘این حالت کاملا عادی یه😂😂😂😂😂آدم نزدیک روز آزمایش که میشه جنون بهش دست میده,ا ین جنون ...

خخخخخخخخ...

خدایی خیلی خوب توضیح دادی دمت گرم😉😉

حالا آزمایشگاه من تلفنیم جواب میده.. 

شاید برای دیوونه نشدن خودم زنگ زدم پرسیدم😁😁😁😁

خواهر جان ممنون از دعای نابت❣🌻

ان شاءالله که پیش مادرم و همسرم روسفید شم.🍀

والا من غصه اون پرستاری ک میاد خونه امپولامو میزنه رو هم میخورم.

بنده خدا چقد چیز میز آورد برام بخورم🤗😁🍀🍃

بازم  اگه سوالی چیزی داشتی ازم بپرس،خواهرانه جوابت ر میدم وحل مساله میکنم😂😁😀😂😁😀 مساله &n ...

دستت درد نکنه..  مشکل رفع شد😉

منم نداشتم مثبت شد با اینکه سرانجامی نداشت...اینم نداشتم ایشالله که مثبت شیم.....چرا بیبی نمیزنی؟؟پا ...

ان شاءالله🍃🍀

والا اصلا هیچ گونه میلی در من نیست ک برم بی بی چک بخرم😂😂😂😂 قبلاهم ک اقدام میکردم اصلا نمیزاشتم.میگفتم یا پریود نمیشم و حاملم یا میشم و نیستم😂😂😂

همسر جان از من بدتر😂

میگه ولش کن بابا ی خط کش نیم وجبی ک نمیتونه معلوم کنه من بابام یا نه😁😁😁😂

من همچین آدم منظم و حرف گوش کنیم😉 فقط روزی که دکترم گفته میرم آز🙈😂😂😂😂

آره گفت شیاف اضافه کنم و از امروز آ س آ و آمپول آنکسپارین قطع کنم

عزیزم استرس نداشته باش.

ان شاءالله که لک لانه گزینی و مادری..❣

ازمایشت کیه؟

ان شاءالله🍃🍀 والا اصلا هیچ گونه میلی در من نیست ک برم بی بی چک بخرم😂😂😂😂 قبلاهم ک اقدام میکردم ...

خخح منم دفعه قبای نزاشتم .ایندفعه گذاشتم ..ولی چون آمپول هاش سی جی داشتم تو روزای انتقالم نمیدونم به جوابش اعتماد کنم اصلا .تازه پر رنگم نیست یکم از هاله پررنگ تره

کسی تو این گروه مثل من لک بینی نداشته یعنی؟؟؟

عزیزم همه تو این تاپیک لک داشتن.. 

چندنفری نداشتن.