2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دوستاي مهربونم چقدددد دلم واستون تنگ شده و چقددد تو فكرتون بودم و چقدددد دلم ميخواد تيكر ببي ...

سلام عزيزم، خوبي؟ دختر گلت خوبه؟ خدا رو شكر كه كوليك دخترت خوب شد، دختر من به محض اينكه قطره آد ميخوره دلدرداش شروع ميشه، بعضي وقتا از دلدرد انقد گريه ميكنه و بيداره كه واقعا من از بيخوابي گيج ميزنم، چند بار مارك قطره رو عوض كردم ولي تاثير نداشت، شما چه ماركي به دخترت ميدي؟ ممنون ميشم اسمش رو بگي. 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
من ۶ هفته و ۲ و ۵ روز..... اما خوب دیرترم جا داره.....

سلام آناجون، خدا قوت، ميشه در مورد قطره آد راهنمايي كني، من به مخص اينكه به دخترم ميدم دلدرداي وحشتناك ميگيره، شما چه ماركي ميدي؟ من چند مارك رو امتحان كردم ولي بازم دلدردا ادامه داره.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم رفته تو 10سال . سلامت باشی گلم  والله از همسرم بیشتردلداری میداد . شوهرم فقط میگفت محکم ب ...

خدا حفظ کنه دخترت رو......انشاله زود زود دلت بیشتر شاد بشه با اومدن نینی.

......از خدا میخوام دختر شما و سارا و پسر خودم که تقریبا همسن هستن خیلی زود خدا بهشون خواهر و برادر ببخشه......من خیلی دیگه دردناک شده برام این جریان🙂🙁

پسر من اصلا در مورد بچه حرف نمیزنه.

اون در جریان دکترای من نبود ونمیدونست اما وقتی سقط داشتم بهش گفتم.....گفتم که مبادا در بزرگیش فکر نکنه مامانش بیفکر بوده و همزبون نیورده براش......بهش گفتم ما خیلی وقته خواستیم برای تو برادر یا خواهر بیاریم اما خدا نداده.....خودت از خدا بخواه اگر دوست داری .خدا حتما صدای تو رو میشنوه...الان دیگه هر بار میرم دکتر در جریان میزارمش😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خانمها من خیلی نگرانم باز رفتم دستشویی لک صورتی دیدم خیلی حالم گرفته شده خیلی

عزیزم این چیزا دیگه برا ماها باید عادی شده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این چیزا دیگه برا ماها باید عادی شده باشه.....

اناجون سلام، من انتقالمو عقب انداختم و برا همون ماجراي تقويت كه تصميمشو داشتم رفتم متخصص زنان كه ايشونم معتقد بود كه من يككككمي پي سي ا هستم بهم قرص گلاي وانس همون كه يه نوعي متفورمينه داد با توجه به اينكه خانواده مادريم ديابت دارن گفت احتمال زياد ژنشو داشته باشي، پودر اينوفوليك و پودر پروكسيد و ژل رويال،،، نظر شما چيه در مورد مصرف اينا؟؟ به مدت دو ماه؟ خودمم تصميم گرفتم كيوتن هم بخورم در كنارشون

...
آخه آنا جون من تو انتقالهای قبلیم اصلا لک بینی نداشتم اون یه بار هم که طبیعی باردار شدم(ولی رشد نکر ...

چه بهتر که ایندفعه با دفعه های قبل فرق داره.... یعنی قراره سرنوشت متفاوتی هم داشته باشه.... نی نی ها دارن تو رحمت نقب میزنن😄 یک فندانسیون محکم بریزن

سلام دوستان....

نمیدونم از امروز چرا یجوریم🙈 شاید چون نزدیک آزمایشم..

میگم حتما باید لکه بینی داشت؟؟؟؟؟

من انتقال قبلمم ک مثبت شد نداشتم...

داشتن یا نداشتن؟؟

مسئله این است😁😁😉

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان.... نمیدونم از امروز چرا یجوریم🙈 شاید چون نزدیک آزمایشم.. میگم حتما باید لکه بینی داش ...

مادرجون😂😘این حالت کاملا عادی یه😂😂😂😂😂آدم نزدیک روز آزمایش که میشه جنون بهش دست میده,ا ین جنون صبح روز آزمایش به صد درصد میرسه😂😂😂😂😂😂😂

و اون وقتی که همسرمحترمه رفته که جواب آزمایش ربگیره بیاد،این جنون، صددرصد ر رد کرده وشخص به مجنون تبدیل شده.

ان شاالله جنونت به قهقهه های مستانه مادرشدن ختم بشه.😁😀😂😂😂😍😍😍😍اونم مادرچندقلوهابشی که رسمااز دست شیطنتاشون دیوونه شی😂😂😂😂😂😂😂

ببخشید عزیزم مثل خواهر😘😅برات توضیح دادم😅😅😅😅😅

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان.... نمیدونم از امروز چرا یجوریم🙈 شاید چون نزدیک آزمایشم.. میگم حتما باید لکه بینی داش ...

بازم  اگه سوالی چیزی داشتی ازم بپرس،خواهرانه جوابت ر میدم وحل مساله میکنم😂😁😀😂😁😀

مساله  این است😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.