2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046593 بازدید | 684530 پست
بله عزیزم، منتظر بودم پریود بشم برم دارو بگیرم😢😢اخه یه لوله بیشتر ندارم که اونم دکتر گفت پر از کیس ...

تبریک میگم یاسی جون منم یه لوله دارم خدا کنه منم برام معجزه بشه اینماه هر چند که من شوهرمم مشکل واریکوسل داره ولی خب خواست خدا نشد نداره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سرد و تر  ریز نقشی؟ اگر مچ دست و پا ظریفِ احتمال زیاد سرد مزاجی و اگر سرما هم اذیتت کنه و با ...

دوست عزیز میشه راهنمایی کنی از کدوم سایت میتونم این اطلاعات رو بدست بیارم؟من میدونم طبعم سرده ولی خشک و ترش رو نمیدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

خداروشکر وای خدایا شکرت تبریک میگم میگم عزیزم 😍😍😍😍

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

مبارك باشه عزيزم💕🌸بتاى من روز دوازدهم ٣٠٠ بود دكترا بهم گفتن از ٢٠٠ به بالا عاليه و نياز به تكرار حتى نيست

ان شاءالله باردارى راحتى در پيش داشته باشى و بهترينها در انتظارتون باشه😘🌸

١٠٠٪؜ مثبتى 🙏🏼😍💕

فدات عزیزم😍😚😙

ان شاءالله🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
میخواستم بدونم علایمش چین آخه بعضی ها میگن همون علایم پریودیو داشتن دوست داشتم بدونم به هرحال بر ...

اره عزیزم بعضیا دقیقا علائم پریود رو داشتن، بدنا با هم فرق دارن، ان شاءالله قسمت خودت

تبریک میگم یاسی جون منم یه لوله دارم خدا کنه منم برام معجزه بشه اینماه هر چند که من شوهرمم مشکل واری ...

مطمئن باش به زودی نتیجه میبینی، چون اتفاقا شوهر منم واریکوسل داره، دفعه اول آزمایش داد، تحرک آ صفر بود، دکترم بهش فرتیل پلاس داد، تحرک آ رسید به 5 درصد😊😊مورفو ام لب مرز بود، پس دیدی که چقدر همه چیزمون شبیه بود، تو ام نتیجه میگیری🌹

دوست عزیز میشه راهنمایی کنی از کدوم سایت میتونم این اطلاعات رو بدست بیارم؟من میدونم طبعم سرده ولی خش ...

من از سایت ندیدم طبع م رو از روی صحبت های دکترهای مختلف تو آپارات و تلویزیون پخش شده بود فهمیدم چی هستم.

میتونی تو آپارات سرچ کنی شناسایی مزاج 

یا تشخیص مزاج...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم من از روز اول تا روز هفتم انتقالم سه تا آمپول هاش سی جی داشتم..حتما میدونین که بی بی چک رو مثب ...

۵روز از اخرین امپول بگذره معتبره 

انشالله که بتا بدی و خیالت راحتر بشه 

واقعا باید امید داشته باشی چون استرس و ناراحتی میتونه نتیجه رو تغییر بده 

بدن تو زمان استرس ترشحاتی داره (هورمونی ترشح میشه) که از هر جسم خارجی در برابر خودش دفاع میکنه جنین هم جسم خارجی فرض میکنه و خدایی نکرده هضم ش میکنه.

پس آروم باش و فقط به اینکه مامان شدی فکر کن دوست من

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی