2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
ممنون عزیزم البته اگه بشه با این اوضاع به عروسی گرفتن هم فکر کرد :((

الهی بگردم...

عزیز برام دعا کن ریسک غربالگریم برای سندرم بالا بود دکتر برام آمینو نوشته . ۱ به ۲۵ زده . خدا کنه مشکلی پیش نیاد

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صنم خانم رفتی آزمایش؟؟؟؟؟ نمیدونم ‍ ماهیرخ#  چی شد نتیجش!

سلام عزیزم..اگه منظورتون منم ..فعلا یه پا در هوام ...امروز روز سیزدهممه..بی بی هام هاله داره در صورتی که الان باید خط نتیجه پررنگ باشه..فک میگنم اون هاله اثر آمپول هاش سی جی باشه که توی انتقال برام تجویز کردن

توکل بخدا ..امیدوارم برام معجزه بشه

این سه چهار روز اخیر اینقدر غصشو خوردم که دیگه جوابش خیلی برام مهم نیست..

سلام انا جون ،،،با اون بلای که من سر خودم اوردم با زاج،،،خداروشکر امروز دکتر گفت پولیپ نداری واندومم ۸بود گفت شنبه برم واسه انتقال انشالله،،،ولی استرادیول رو گفت بخور با امپول پرژسترون رو هم تزریق کنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم..اگه منظورتون منم ..فعلا یه پا در هوام ...امروز روز سیزدهممه..بی بی هام هاله داره در صورت ...

عزیزم میزنمتا.....

من با بتای بالای صد هزار بی بی زدم بازم اون طوری که میگی دو خط همرنگ نبودن.....

تو روز ۱۳ انتقال چی از این بی بی میخوایی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون ،،،با اون بلای که من سر خودم اوردم با زاج،،،خداروشکر امروز دکتر گفت پولیپ نداری واندومم ...

خدارو شکر خدا بهت رحم کرده....

خوشحالم برات عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماهرخ جون ازمایش ندادی مگه ؟

والا از هیجانم قرار بود یکشنبه برم آز بدم .ولی وضعیت تستام مثه سوزنی بود که بزنن به یه توپ و کمکم بادش خالی شه..تا جایی که بتونم نمیرم ..الان متوجه شدم مثه کبک سرمو بکنم زیر برف خیلی بهتره

عزیزم شرایط همسرت چطوره؟ الان عمل کردن؟

نه هنوز دکتر سونو ش کرد ارولوژیست بعد گفت باید عمل بشه تعداد و حرکت و مورفولوژی همش پایینه و سه ساله اقدامم. خودمم مشکلی ندارم 

مطبش کجاس؟؟بنظرتون خوبه کارش؟؟

مطبشون زرگری ساختمان مدیکال طبقه دوم . بله کارشون خوبه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
والا از هیجانم قرار بود یکشنبه برم آز بدم .ولی وضعیت تستام مثه سوزنی بود که بزنن به یه توپ و کمکم با ...

اي جان چقدر بامزه اي ماهيرخ جونم

من مطمئنم مامان شدي خودت بيخبري

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم