2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
استرادیول 778  ال اچ 9.5 چطوره برای روز12؟؟؟؟؟؟ استرادیول چیه؟ ؟؟؟؟

دوست عزیز رنج استرادیول رو تو آزمایش ت زده بالاتر از رنج نرمال؟

چرا این آزمایش رو دادی؟

پریودت منظم نبوده؟

تیروئید یا پرولاکتین آنرمال داشتی؟

کبدت مشکل داشته؟

تخمک هات کم بودن

ازمایش روتینی نیست دلیل مشخص داره این آزمایش که مثلا اختلال در نظم پریود یا تخمک گذاری نامنظم یا مشکل کبد یا تشخیص تخمدان پلی کیستیک ...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها بعداز تجربه ی تلخی که داشتم ودوقلوهاموازدست دادم دوباره چهارشنبه انتقال دارم برام دعا کن ...

عزیزم انشالله دوقلوهات ساکشونو بستن دارن برمیگردن پیش مامانشون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدارو شکر..... والا منم ترسیده بودم اما ترجیح میدادم حتی اسمشم نیارم که انرژی غیر + به سمتت ه ...

اره خودمم میترسیدم خارج رحمی باشه وقای دکتر گفت ساک دیده انقد گریه کردم 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
انشاالله نتیجه بگیری عزیزم 🌹🌹 منم چهار شنبه تخمک کشی دارم  حالم اصلا خوب نیست استرس دارم 😬

عزیزم به چیزای خوب خوب فکر کن.....

بهترینا منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من الغدیر میزدم فکر کنم نیمه خصوصی دولتیه.... با اکثر بیمه های پایه تزریق میکرد....

آنا جون من به بعضی داروها حساسیت دارم دوتا متخصص ایمنی رفتم میگن  قبل تزریق تماس بگیری با دکترت دررمورد روش تزریق صحبت کنیم ،به خاطر این استرسم بالاست

عزیزم الان دیپه فقط توکل و آرامش و دوری از استرسه..... آبم زیاد بخور.... تغذیتم طبق طبعت باشه..... ...

چشم اناجانم ممنونم عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام دوستان من بعداز پانکچرم و البته قبل از اون زمانی که دارو مصرف میکردم دچار یبوست شدید شدم البته خودمم مستعد یبوست بودم ، شاید باورش سخت باشه ولی دوهفته بدون بیرون روی بودم ببخشیدا، که دیگه مجبور شدم شیاف بیزاکودیل بزارم ، کلا یکماهه دایم یبوست و نفخ دارم این موضوع خیلی اذیتم میکنه هرچی هم روغن زیتون و.. میخورم فایده نداره ، چیکار کنم ؟؟؟

میترسم با این اوضاع انتقال بدم😭😭😭😭

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام مهربونا🌻🍃🍀 ایندفعه سوال دارم اما سوال نی نی گونه نه🙈😁 عزیزان مامان من چندوقته مشکل زانو ...

اگر مشکلشون زانو باشه دکتر سر ز ع ی م کارشون واقعا عالیه. خاله من جفت زانوهاشو باهم پیش این دکتر عمل کرد کارش حرف نداشت. البته ان شاالله که مشکل مامان شما در حد عمل نیست ولی کلا دکتر خوبیه

سلام دوستان من بعداز پانکچرم و البته قبل از اون زمانی که دارو مصرف میکردم دچار یبوست شدید شدم البته ...

عزیزم منم تجربه کردم درکت میکنم ولی حتمابرو ی متخصص گوارش ببین چی تجویز میکنه؛اخه اینطوری بری انتقال ک قطعا اذیت میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها بعداز تجربه ی تلخی که داشتم ودوقلوهاموازدست دادم دوباره چهارشنبه انتقال دارم برام دعا کن ...

عزیزم داروهای قبل انتقالت چیه دوزشو میشه بگی ؟

انشالله خبر مادر شدنتو بزودی بشنویم

عزیزم منم تجربه کردم درکت میکنم ولی حتمابرو ی متخصص گوارش ببین چی تجویز میکنه؛اخه اینطوری بری انتقال ...

خیلی یبوست بده اونم از نوع مزمنش ، من این یکی دو روزه تخمک گذاریمه و کلی تخمک و کیست بعدپانکچر داشتم واقعا اذیتم الان همش زیر دلم درد داره ، خواستم برم دکتر گوارش ولی واقعا دیگه اعصابم نمیکشه برم تو مطب و بازم کلی دارو مصرف کنم 😭😭😭

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
منم الان ۲تا پریودِ که هیچ دارویی نمیخورم  اما دوباره میخوام شروع کنم  ورزش میکنم اما تغ ...

ممنونم دوستم

خیلی روحیتو دوست دارم مثل خودمی حتی خیلی بهتر

هر کمکی از دست من بر میاد بی تعارف بهم بگو

نگار جان سونو برو ممکن کیست داشته باشی تا قبل روز ۸ برو خیالت راحت بشه البته چون انتقال داشتی هم د ...

امكان داره همون ماهي كه انتقال دادم

كيست بشه؟

روز ١٨ سيكل انتقال داشتم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من هم همین رو گفتم اخه یه جنین ... اما مگه ما چند تا بچه میخواییم، به یکی از دوستامون هم گفتم باید ...

باورت نمیشه اینی که می خوام بهت می گم. یکی از دکترای خیلی معروف اصفهان حدود ۳ بار به من گفت تخمک اهدایی بگیر.اما هر سری من بهش می گفتم من خودم تخمک دارم نمیخوام اهدایی بگیرم.که خدارو شکر همه ی اتفاقات دست به دست هم داد و من رفتم پیش یه دکتر دیگه.با تمام وجودم خدارو شکر می کنم

سلام دوستان من بعداز پانکچرم و البته قبل از اون زمانی که دارو مصرف میکردم دچار یبوست شدید شدم البته ...

پودر پیدرولاکس مصرف کردی؟اگه نه از داروخانه بگیر خیلی خوبه،اول اون میزانی که گفته رو مصرف کن اگه کم بود ببین بدنت با چقدر مصرفش جواب میده یه مدت بخور  خوب میشی