2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

عزیزم خدارو شکررررررر.....

گوارای وجودت....

عزیزم این نتیجه شیرین پاداش شکرگذاریته.....

اون روزی که اومدی و با کلی شادی از تعداد فولیات تعریف کردی مستحق همچین پاداشی شدی.....

شکر نعمت نعمتت افزون کرد.....

نوش جونت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزمممم خداروصدهزار مرتبه شکر😍😍😍😍 منم هفته دیگه انتقال دومم واسم دعا کنید ، مراقبت ...

عزیزم الان دیپه فقط توکل و آرامش و دوری از استرسه.....

آبم زیاد بخور....

تغذیتم طبق طبعت باشه.....

یه بندم نخواب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

🔻

#نیـایش

خــــــــدایا.....

بهترین درسهـــــا را

در زمان سختــــــی آمــــوختم

و دانستـــــم صبور بودن

یک ایمــــــان است،

و خویشتن داری یک عبـــــــادت ...

فهمیدم ناکامی به معنای

تاخیـــــــر است، نه شکست

و خنــــدیـــــدن یک نیایش است ...

فهمیـــــدم جــــز به تو نمـــی‌توان

امُیــــــــــد داشت،

و جز با عشق به تو نمی‌توان

زندگــــــی کرد ...

پروردگارا ....

مارا در پناه خود قرار بده

آمین🙏🏻

❣️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خدایی عضلانی یعنی چی؟؟؟؟

یعنی به عضله....

عضله رون بازو با سن هر جایی که بشه میشه زد ولی چون عضله با سن کمترین درد رو داره معمولا اونجا تزریق میشه.....

دوست عزیزم من چند ماهه پودر  اینوفولیک می خورم هنوزم دارم ادامه میدم.بعد از انتقالمم فقط اینو د ...

منم الان ۲تا پریودِ که هیچ دارویی نمیخورم 

اما دوباره میخوام شروع کنم 

ورزش میکنم اما تغذیه م اصلا خوب نیست چون کارم خیلی زیاد شده نمیتونم خیلی غذا بپزم دارم هی حاضری میخورم و میدونم که خیلی ضرر میکنم مخصوصا ما که تخمک کم داریم اما واقعا خونه نیستم که غذا بپزم😔

یکم ول کردم خسته ام از دکتر رفتن و دارو خوردن و زدن...

ولی کلا تا خدا بهم یه فسقلی نده ولش نمیکنم خدا به ما بدهکارِ (به تلاش و پشتکارمون)

ممنون که گفتی...

برم بخرم تا دیر نشده شروع کنم فعلا.

البته اون دارو که گفتی رو نمیدونم بخرم یا نه کلسی کر چون ویتامین دی داره و من ویتامین دی  نرمالی دارم.

از ابووست و اینفولیک هم ۲۰تایی مونده واقعا داروی خوبیه ...

خدا نی نی ت رو بهت ببخشه دوستم.✌🌺🙏

مراقب خودت و نی نی جان باش 

دُلا راست نشو چیزی بلند نکن واقعا شش دنگ حواست رو بده به سلامتی تون.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
استرادیول 778  ال اچ 9.5 چطوره برای روز12؟؟؟؟؟؟ استرادیول چیه؟ ؟؟؟؟

عزیزم من خیلی از این آزها سر در نمیارم....

انا جان من بهمن پارسال پانكچر داشتم اين ماه انتقال دادم،منفي شد شنبه پريود شدم از ظهر تخمدان راس ...

عزیزم نمیدونم درد تخمدان بعد انتقال فریز چی میتونه باشه....

اگه تکرار شد یه ویزیتی شو.....

دوست عزیزم من چند ماهه پودر  اینوفولیک می خورم هنوزم دارم ادامه میدم.بعد از انتقالمم فقط اینو د ...

من هم همین رو گفتم اخه یه جنین ...

اما مگه ما چند تا بچه میخواییم، به یکی از دوستامون هم گفتم باید هدف معلوم باشه ما از خدا بچه میخواییم همین... خودش میدونه دیگه چیکار کنه اون مسئله (مشکل ) ما نیست😉😁

مشکل خودشِ از ما حرکت از خود خدا برکت

والا...😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
🔻 #نیـایش خــــــــدایا..... بهترین درسهـــــا را در زمان سختــــــی آمــــوختم و دانستــــ ...

ارزو جان چطوری عزیزم ؛در چه حالی؟ دلت آروم تر شد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان جای مطمئن میشناسین دولتی و بخش ایمونولوژی  داشته باشه برای تزریق سرمivig

والا من الغدیر میزدم فکر کنم نیمه خصوصی دولتیه....

با اکثر بیمه های پایه تزریق میکرد....

خدا رو شکر که ساک دیده شده. زیاد بهش فکر نکن یکم استراحت کن  شاید پهلوت سرما خورده با یه شال ...

نه خداروشکر گفتم کلیمو هم نگاه کن گفت مشکلی نداره 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
بچه ها سلام گفتم از روز جمعه درد متناوب تو پهلوی چپم داشتم که کلا امروز دیگه گفتم خارج از رحمیه و عص ...

عزیزم خدارو شکر.....

والا منم ترسیده بودم اما ترجیح میدادم حتی اسمشم نیارم که انرژی غیر + به سمتت هدایت نشه.....

خیلی خیالمو راحت کردی.....

مبارکت باشه....

سونو خطا داره.....

فکرتو درگیر نکن....

شایدم وروجکت عجله داره برا بزرگ شدن....

خلاصه بذار کیفشو بکنه....

قول میده بچه خوبی باشه و صحیح و سالم بپره بغلت.....

من هم همین رو گفتم اخه یه جنین ... اما مگه ما چند تا بچه میخواییم، به یکی از دوستامون هم گفتم باید ...

تو تاپیک ای وی اف ۹۶ سیندرلا یدونه کلا جنین داشت همون یدونه بار اول گرفت خدا بخواد یدونه میگیره وقتی نخواد ۳۰ تام باشه نمیگیره

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین