2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
عزیزم دکتر گفت..من تخمدانام اندازه پرتقال شده بود.هنوزم خیلی درد دارم.میدونم هنوز کیست دارم.به من گف ...

ممنون عزیزم،

من متوجه نشدم دکترم گف نزدیکی داشته باشم یا نه!

دل دردم خوب شده مشکلی ندارم، میگم اگه مثلا یکی تو این یه ماه نزدیکی داشته باشه و طبیعی باردار شه مشکلی براش پیش میاد یا کلا بخاطر بزرگ شدن تخمدان ها میگن که ضرر داره؟

الحمدالله❤
سلام بچه ها بعداز تجربه ی تلخی که داشتم ودوقلوهاموازدست دادم دوباره چهارشنبه انتقال دارم برام دعا کن ...

دیگه به قبل فکر نکن حتی مقایسه هم نکن

واقعا فکر کن بار اولت هست و ریلکس باش

خدا اینبار برات حسابی جبران کنه عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون من دوباره استرس اومده سراغم 😭😭به نظرت بدون لوله هم میشه پانکچر کرد؟؟؟😔😔 خدایا خودت بهم ...

لوله نداری یعنی ورشون داشتی یا هستن و عفونی شدن و میخوای انتقال بدی؟!

یادم نمیاد شرایط تون رو ...؟

بچه ها سلام گفتم از روز جمعه درد متناوب تو پهلوی چپم داشتم که کلا امروز دیگه گفتم خارج از رحمیه و عص ...

خدا رو شکر که ساک دیده شده.

زیاد بهش فکر نکن یکم استراحت کن 

شاید پهلوت سرما خورده

با یه شال نازک آروم بدون هیچ فشاری ببندش

گرم بمونه خوب میشه

داغ نشه ها برات ضرر داره 

مشکل کلیه نداشتی؟

بچه ها اين دكتر پاكروش چه طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دکتر خوبیِ 

ولی نوبت دهی ش افتضاحِ

و کلی برسی ت میکنه 

یعنی ۲۰۰تا آزمایش برات مینویسه و کمی بداخلاق

بداخلاق که نه... اما باهاش نمیشه ارتباط گرفت

اما به شدت دکتر توانا و عالمی هست.

صنم جان خیلی خیلی خیلی خوشحالم برات دوستم از ته دلم از خدای مهربون میخوام نی نی خوشگل و مامانی ت ر‌ ...

مرسی دوست عزیزم از خدای مهربون حالی که الان دارمو برای تک تکتون آرزو دارم.الهی که بزودی نتیجه بگیری دوستم تو حتما موفق می شی بهت قول میدم

عزیزم فردا میشه روز دوازدهمم نمیدونم برم آزمایش بدم یا صبر کنم؟

مرسی دوست عزیزم از خدای مهربون حالی که الان دارمو برای تک تکتون آرزو دارم.الهی که بزودی نتیجه بگیری ...

والا صنم جان من بودم ازمایش رو میدادم بلاخره انقدری بالا رفته که تو ادرار اومده

اما ممکن کم باشه و دوباره تکرار رو لازم داشته باشه

خیلی ممنون از دعات دوستم انشالله که همه بچه های اینجا مامان بشن و از خوشحالی شون ما هم شاد بشیم.

مکمل ها و داروهای این دورت رو میگی لطفا.؟

انا جان من بهمن پارسال پانكچر داشتم اين ماه انتقال دادم،منفي شد شنبه پريود شدم از ظهر تخمدان راس ...

نگار جان سونو برو ممکن کیست داشته باشی

تا قبل روز ۸ برو خیالت راحت بشه

البته چون انتقال داشتی هم دارو گرفتی دردش بی تاثیر نیست.

اما چون میگیره ول میکنه مشکوک به کیستِ

خانوما یه سوال اورژانسی  من تو هفته شانزده هستم سرکلاژم شدم اما خیلی خیلی احساس پریودی میکنم احساس فشار دارم انگاری یه چیزی میخاد بزنه بیرون بنظرتون سرکلاژه باز شده یا طبیعیه؟ فعلا بالش گذاشتم زیر باس نم که فشاری رو دهانه رحم نباشه شیاف سیکلوژست هم روزی یکی دارم

والا صنم جان من بودم ازمایش رو میدادم بلاخره انقدری بالا رفته که تو ادرار اومده اما ممکن کم باشه و ...

دوست عزیزم من چند ماهه پودر  اینوفولیک می خورم هنوزم دارم ادامه میدم.بعد از انتقالمم فقط اینو دارم استفاده می کنم با شیاف پروژسترون.

قبل از پانکچرم کلسی کر،اووابوست و امگا ۳ استفاده کردم یه مدت کوتاهم فرتیل اید خوردم.

دکترم سری آخر واقعا هنر کرد که تونست ۵ تا تخمک از من بگیره.

تخمکای منم که دیگه نگم برات چه کردند.همش با خودم می گفتم آخه یدونه جنین  

خدارا هزاران بار شکر می کنم

سلام خوشگلا🌸🌻🍃🍀 من اومدم باز😁 بچه ها من دور هاله سینم پوسته پوسته شده دلم میخاد بکنمشون..😐 م ...

به به مامان خانم

چرب کن اما با وازلین نه کرم شیمیایی چون دور سینه و ناف و زیر بقل جذب موادشون خیلی بیشتر از جاهای دیگه ست.

اینا نشونه خوبیه دوستم ✌😉

ازمایش کی هست؟