2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست
سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

این خوشی و حال خوب گوارای وجودت😍😍 خدا رو شکر که معجزه الهی نصیبت شد و مادر شدی😘😘 خیلی خیلی مبارکه❤️❤️

@ninitopol‍ 

عزیزم پیدات نشد که.. فردا منتظر بتای تپلتیم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای مردم از خنده دختر با این شکلات😂😂😂😂😂

دیگه گفتم دوستان رو. کامل تفهیم کنم مریم جووون  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@ninitopol ‍  عزیزم پیدات نشد که.. فردا منتظر بتای تپلتیم

بچه ها من میخام کسی رو صدا بزنم موفق نمیشم که..اسمش آبی نمیشه اصلا

بچه ها کسی هست کمکم کنه اگر مشکل مشابه من داشتید بگید خیلی ذهنم مشغوله یه هفته ای میشه درد پریود داش ...

یعنی پری شدی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

صنم جان خیلی خیلی خیلی خوشحالم برات دوستم

از ته دلم از خدای مهربون میخوام نی نی خوشگل و مامانی ت ر‌و برات صحیح و سالم نگه داره و همه چی به خوبی و خوشی سپری بشه و روی ماهش رو ببینی

عزیزم

الان آزمایش بتا رو ندادی هنوز؟

بی خبر نزاری ما رو

حتما دعادت میکنیم این حداقل کاریِ که برای هم میتونیم انجام بدیم 

خیلی خوشحالم 😁😁😁😁😁

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها خیلی ممنونم از همه    

خدایا به حق حسین ازت میخوام دل همه همه ی دوستام که ندیدمشون و اینجا هستن شاد کنه و دیگه غمی نداشته باشند بعد همه شما یه نگاهیم به من بکنه 

التماس دعا

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
بچه ها کسی هست کمکم کنه اگر مشکل مشابه من داشتید بگید خیلی ذهنم مشغوله یه هفته ای میشه درد پریود داش ...

اشکال نداره طبیعیِ 

بیخودی به خودتون فشار میارید 

اینا همه برای بچه ها اتفاق افتاده و طبیعی هست

کسایی که تو سیکل هستن نباید دوره رو به زور عقب و جلو کنن رو آندومتر شون تاثیر بد میزاره.

حالا دیگه زعفرون رو خوردی ولی دیگه نکن.

رفتم برگه فریز جنینمو گرفتم  فقط ۳تا جنین واسم تشکیل شده‌ وقتی دکتر گفت دنیارو سرم خراب شد می ...

خدا رو شکر کن ۳تا جنین مگه کمِ دختر

تو از خدا بچه میخوای دیگه به جزئیاتش نباید کار داشته باشی

باید هدف مشخص باشه...

شما ۱۰ تا جنین میخوای یا یه بچه سالم تو بقلت؟

از حالا ناامید شدی مادر جان😉

بچه ها سلام گفتم از روز جمعه درد متناوب تو پهلوی چپم داشتم که کلا امروز دیگه گفتم خارج از رحمیه و عصر رفتم سونو خوشبختانه یه ساک دید اما هنوز قلبش تشکیل نشده بهم گفت هفته ۶ هستی در صورتی که با احتساب خودم اوایل هفته ۵ هستم اواین روز اخرین پری ۶ اذر چون انتقال جنین ۲۰ اذر داشتم ۶ روز بهش اضافه میشه یعنی سونو اشتباه کرده ؟ راستی اتدازه ساک ۱۲ بود 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
سلام بچه ها بعداز تجربه ی تلخی که داشتم ودوقلوهاموازدست دادم دوباره چهارشنبه انتقال دارم برام دعا کن ...

انشاالله نتیجه بگیری عزیزم 🌹🌹

منم چهار شنبه تخمک کشی دارم 

حالم اصلا خوب نیست استرس دارم 😬

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
باردارم عزیزم  دوتا ساک داشتم یکی کوچیک یکی بزرگ  کوچیکه دفع شد با خون ریزی هفته پیش😭 ...

الهی شکر که بچه ات سالمه ، یهو شوک شدم پست قبلیتو دیدم ، نگران نباش عزیزم خیلی ها اینطور بودن💗

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
انشاالله نتیجه بگیری عزیزم 🌹🌹 منم چهار شنبه تخمک کشی دارم  حالم اصلا خوب نیست استرس دارم 😬

ممنون عزیزم استرس نمیخاد بیهوشت میکنن هیچی نمیفهمی .انشالله به سلامتی انجام بدی جنینای توپلی بشن برات

بچه ها من یه خطایی کردم رفتم دکتر طب سنتی زد منو له‌ کرد.یعنی‌زخمیم کرد با حرفاش😂😂😂 گفت‌ کلکسیون ...

سلام عزیزم خوبی 

من نظرم رو میگم چون دنبال طبعم بودم.

ببین اولا از سایت رسمی سرچ کن دکترهای معتبر طب سنتی رو پیدا کن برو 

دوم اینکه اصلا به این دکتر اعتمادی نیست که داری با نظرش شروع میکنی به گرمی خوردن

طبع خیلی راحت شناخته میشه

شما بیشتر حالت هات پرشور و هیجانی هست ؟

مثلا بیشتر اوقات ممکن بحث کنی (بپری به کسی  ، جوابش رو بدی) یا نه خونسرد و آروم هستی؟

یا خوابت کمِ یا همیشه احساس خستگی و خواب آلودگی داری؟

از گرمی خوردن تو بدنت یا صورت جوش میزنی؟

هوا یکم خنک بشه سریع سردت میشه یا تحمل سرما برات راحتِ

خودت میتونی تشخیص بدی

کار سختی نیست

تمایل به غذاهای پر ادویه و تند و گرم داری یا سردی جات مثل ترشی و شور و فست فودها برات لذت بخشِ؟

اینا رو یک هفته برسی کنی میفهمی

سایت معتبرش هست.

(انجمن علمی طب سنتی ایران)