2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو هم دادي يا از همون معاينه تشخيص داد ؟ معاينش چطوريه كجارو معاينه ميكنه

سونو که قبلا داده بودم معاینه واژینال هم با دستش هم با اسپکلوم خیلی هم درد داشت😩

خدا جونم شکرت...
چشم ی خط کمرنگ افتاد البته ایندفعه زیر پنج دقیقه

مامان شدی مبارکت کی ازمایش میدی گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سونو که قبلا داده بودم معاینه واژینال هم با دستش هم با اسپکلوم خیلی هم درد داشت😩

واي 😩

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

ماهیرخ# عزیزم امروز ازمایش داشتی؟بیا از خودت خبر بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهی دور اون دل بیقرارت بگردم.... ماهایی که این مدلی باردار شدیم اینقدر روزها دیر میگذره و پر از فکر ...

چشم چشم

💕😘😘

ممنون از حرفای قشنگت 🌷🌷🌷

قبل اینکه انتقال بدک گفتم خدایا حتی اگه باردار نشم هم همین اندازه مث الان دوست دارم

گفتم اصلا حسم بهت عوض نمیشه و ازت ناراحت نمیشم ک ندادی چون هر چی تو برام بخوای حتی اگه از نظر من رنج و زجر داشته باشه باز بهترینه اما من نمیفهمم

هرچی ک بده با جون و دلم قبول میکنم چون هدیه خداست و ادم ک هدیه رو نمیگه کم و زیاده😘😘😘😘

فقط اونروز ک دیدم بی بی منفیه عصبانی شدم ولی باز نه از خدای مهربونم از اینکه امید داشتم و ناامید شدم ولی تو دلم گفتم بازم هزار مرتبه شکرت اگه هیچوقت هم بهم ندی💕💕

ان شاءالله ک شما هم با سلامتی و دل خوشی و خیلی راحت نی نی خوشگلتو ب دنیا بیاری😘😘💕💕💕

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
بخدا زد نابودم کرد.گفت‌خونرسانی از ناف به پایینت نمیشه!گفت روده ی کوچیکت تاب برداشته.اعضای بدنت داره ...

فک کنم مخ دکتره تاب داشته فک کرده روده تو هس       

بعد به دنیا اومدن که تو بگو ۱۰ تا.... اون موقع میشه یه کاری کرد.... منظورمون از سختی نه ماه دوران با ...

درسته حق با شماست

ان شاءالله هرچی خیره

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام بچه ها خوبین؟الان سونو کردم. یادتونه گفتم سه شنبه پیش دکتر سونو کرد گفت زیاد جالب نیست!!؟الان ب ...

خداروشكر خيلى خوشحال شدم

زمان تزريق آمپول رو بهت مى گه و بهت وقت براى انتقال مى ده و لازم بدونه هم قبل از انتقال بهت پروژسترون تجويز مى كنه

ان شاءالله بهترينها در انتظارت باشه و بهترين انتقال رو داشته باشى عزيزم🙏🏼💕🌸