2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست
دوستان منشی دکترم گفت پریود بعدی بیا واسه گرفتن دارو تا اونوقت چی کار کنم رحمم آماده بشه واسه انتقال ...

عزیزم سعی کن ورزش کنی و رحمتو گرم نگه داری غذاهای سرد و نفاخ نخور.مواظب باش عفونت نگیری و سرما نخوری.غذای آماده و سرخ کردنی نخور.کمرتو با شال ببند.انشالله ک برات میگیره و دو تا نی نی میاد تو دلت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممممم خواهر های عزیز امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه 😍

ثمین عزیزم اگه بدونی چقدر متاسف شدم 😔خیلی خوشحال بودم میگفتم حتما مثبتی بهت اطمینان دارم یه زن قوی هستی به انچه میخوای اخرش میرسی 🙏🏻دعاگو و بیادت هستم 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام

من رفتم سونو اینماه فقط یه فولی خوب داشتم یکی هم 13😫

آمپول هاچ سی جی چطور باید تزریق بشه دو تا به من گفتن بزنم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من اصلا اصلا دلم سمت چیزایی که گرمن نمیره.خاک تو سرم.حلوا تو دهنم بذارم حالم بد میشه.نمیدونم چرا این ...

تا بوده ما میگیم گوشت کهره گرمه.....ما کلا گوشت کهره مصرف میکنیم....

خرما بخور نوش جونت

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها کسی هست کمکم کنه اگر مشکل مشابه من داشتید بگید خیلی ذهنم مشغوله یه هفته ای میشه درد پریود داشتم ولی رنگ های خونی گاهی میدیدم الان سه روزه یکم بیشتر شده ولی پریودی عادی نیست خیلی کم شده امروز یه استکان زعفران خوردم 😔!ببخشید دوستان گلاب به روتون واضح گفتم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام من رفتم سونو اینماه فقط یه فولی خوب داشتم یکی هم 13😫 آمپول هاچ سی جی چطور باید تزریق بشه دو ...

فک کنم عضلانی هست عزیزم باید ب با سن بزنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلاممممممم خواهر های عزیز امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه 😍 ثمین عزیزم اگه بدونی چقدر متاسف شدم ...

سلام رو ماهت.......

بچه ها برام دعا کنید خیلی غمگین شدم با دیدن یک فولی18.7

سلام رو ماهت....... بچه ها برام دعا کنید خیلی غمگین شدم با دیدن یک فولی18.7

تو سیکل پانکچری؟

بچه ها کسی هست کمکم کنه اگر مشکل مشابه من داشتید بگید خیلی ذهنم مشغوله یه هفته ای میشه درد پریود داش ...

من معمولا پرئودام اینجوریه....نگران نشو

بچه ها کسی هست کمکم کنه اگر مشکل مشابه من داشتید بگید خیلی ذهنم مشغوله یه هفته ای میشه درد پریود داش ...

دارویی مصرف کردی؟الان موعد پریته؟

سلام الهام جون..

بی بی چک نزدی گلم؟شاید پریود نبوده اصلا!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚