2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست

منم سه سال انتظار کشیدم...سه بار آی یو آی کردم....ولی شکر خدا بار اول آی وی اف نتیجه گرفتم دوقلووو

اصلا غصه نخورین..منم مثل شما بودم و حستونو درک میکنم...ولی مطمئن باشین که وقتی قسمتتون بشه باردار میشین....فکر نکنین دیر شده...بچه که بدنیا بیاد تازه از صفر شروع میشین و زندگی جدیدی رو کنارش شروع میکنین.

از خدا میخوام بزودی دلتون شاد بشه و خستگی و بی خوابی مادرانه رو تجربه کنین.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم . میدونین طرازی کدوم بیمارستانه

فک کنم ابن سینا و آبان و بهمن میرن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

این تاپیک خیلی سنگین شده

منم از سال 92 تو این تاپیکای ناباروری عضو بودم با یک کاربری دیگه

دلتون روشن باشه...خدا بفکر همه هست

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
منم سه سال انتظار کشیدم...سه بار آی یو آی کردم....ولی شکر خدا بار اول آی وی اف نتیجه گرفتم دوقلووو ...

عزیزم انشالله همیشه خودت و شوهر و نی نیات سلامت باشین.انشالله همه مثل شما نتیجه بگیرن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه عزیزدلم بعد پریودی سونو نرفتم.همین منو به شک انداخته ولی حتما امشب میرم ببینم داستان چیه.میخواست ...

استرس نده به خودت. احتمال زیاد به خاطر تاثیر حرفای اون مثلا دکتره! بالاخره روی ناخوداگاه ادم تاثیر می ذاره

ولی اگه رفتی سونو و یه درصد کیست داشتی بازم اصلا جلی نگرانی نیست گفتم که اگه باشه هم همش دفع میشه

۱۶ ولی من سیکل هام کلا ۳۴ روزه است

خوب ضخامتت شکر خدا خوبه ؟ هفته قبل چن بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
۵ بود

چ استفاده کردی ک رفت بالا ؟ هفته قبل سایز فولی چن بودش و الان چن بودش ؟ میخوام بدونم ک این سایز فولی و ضخامت ب هم ربط دارن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره عزیزم در مقایسه با کارگر عالی بود کارگر هیچ توضیحی به من نداد پادمهر خیلی خوش برخورد بود و همه چ ...

سونو هم دادي يا از همون معاينه تشخيص داد ؟ معاينش چطوريه كجارو معاينه ميكنه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

رفتم برگه فریز جنینمو گرفتم 

فقط ۳تا جنین واسم تشکیل شده‌ وقتی دکتر گفت دنیارو سرم خراب شد

میگفت هم کیفیت تخمک ها خوب نبوده هم اسپرم 

خدا واسه دکترها نسازه که همینطور مریضو توی سیکل میارن قبلش نه ویتامینی نه حرفی به زوره خودم فقط یه ماه قبله پانکچر یه قرص ویتامین بهم داد

به نظر شما همینهارو انتقال بدم یا سه ماه خودمو شوهرم مکمل بخوریم دوباره برم واسه پانکچر؟