2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
عزیزم رویا که به سلامتی گل پسر داره، هانا هم مرحله اول غربالگریو گذرونده شکر خدا، سارا جون هنوز انتق ...

خداروشكر

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واآاااای خیلی خیلی مبارکه😍😍😍😍 دیگه رسما مامان شدی❤️❤️❤️ خیلی خوشحال شدم برات خیلی خیلی مبارکت با ...

سلامت باشی عزیزم😘😘😘😘😘

الان فکر خالی نبودن ساک حاملگیم😁😁😁

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
خلاصه اینکه به هر دکتر طب سنتی اعتماد نکنید.مامانم گفت سری قبل من و چندنفر دیگه اومدیم پیشش به هممون ...

خاكستري جون سلام خوبي ول كن اين دكترارو ببين هرجا رفتي ديدي داره بهت انرژي منفي ميده پاشو تشكر كن ازش بيا بيرون والا😂😂 دكتر نيستن كه اينا فقط با اعصاب و روان مردم بازي مي كنن تو مثبت فكر كن خيلي هم سالمي دردم نداري سالم سالم تلقين نكن به خودت 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنون نیلا جون من ۸تا جنین دارم فقط نگرانم... انشاءالله خبر مامان شدن شما و همه بچه های تایپیک😘😘

سلام چيكار كردي براي اندو

بچه ها ولی نمیدونم از حرفش استرس گرفتم و تلقین میکنم یا واقعا دلدرد دارم.میگم‌نکنه کیست و عفونت دارم ...

ول كن تروخدا همش تلقينه 

ای جانم هر سه تاشم میخواد😁😁عزيزم سه قلو به نظرت سخت نیست😍

مامانم هی میگه کمکت میکنم من دلم خوشه ک مامانم هست 

اطرافیان هم ی قولهایی از،بابت کمک بهم دادن😁😁😁😁😁

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

بچه ها یه سوال دارم.توروخدا هرکی میدونه بهم بگه.دیشب همون اقاهه طب سنتی گفت صبح بیا خانمم تورو ببینه درمورد سردی رحم و اینا بهت توضیح بده.الان رفتم پیش خانمش.یکم روغن مالید روی شکمم و ماساژ داد.بعد قسمت پایین شکمم،ناحیه ی تخمدانم یه ذره رگاش آبی و واضح بود

گفت این واریس بخاطر سردی رحم و تخمدانته.بعدم گفت باید عسل واژینال استفاده کنی.عرق رازیانه بخوری.دود عنبرنسا بدی و فلان.

اها همون لحظه که منتظر بودم برم تو اتاق و منو ببینه دلدرد شدیدی گرفتم.که بعضی وقتا اینجوری میشم.بعد رفتم تو اتاق گفتم قبل از اینکه معاینه کنین بگم من دلدرد دارم.قسمت پایین نافم درد میکنه و ول میکنه!گفت عفونت داری.زبونتو ببینم.بعد دید گفت عفونت شدید داری!!!شاید عفونت داشته باشم بچه ها،بعید نیس،ولی من نمیخوام عسل واژینال و اینارو استفاده کنم.میترسم.تاحالا هیچوقت اینکارا رو نکردم.امشب میخوام برم دکتر زنان.میرم سونو و معاینه ببینم قضیه ی این کیست و عفونتا چیه.اگه مشکلی باشه میگم دارو بده.ولی چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که من تقریبا دو سه ماهه شبا روغن سیاهدونه میمالم به شکمم و با شال میبندم.ولی این زنه‌گفت رحم و تخمدانت خیلی سرده.به این آسونیا گرم نمیشه.حامله بشی هم سقط میشه.حالا حس خیلی بدی دارم.این‌چه غلطی بود من‌کردم.این همه وقت‌روی روحیه م کار کردم که مثبت باشم از دیشب تا حالا این زن و مرد شدیدا اعصابمو به هم ریختن.از طرفی‌میگم الکی میگن‌چون امروز  منتظر وایساده بودم دیدم اقاهه عین ضبط صوت دقیقا حرفایی که به من میزده رو به چندتای دیگه هم داره میزنه

از طرفی هم‌میگم شاید حرفاشون درسته.اگه عفونت و کیست ندارم چرا انقد دلدرد دارم این چندروزه.البته چندروزه شکمم درست کار نکرده.زنه‌گفت شاید بخاطر اونم باشه!واقعا گیج شدم.بنظرتون دود عنبر نسا بدم خطرناکه؟چیکار کنم توی این یه ماه باقیمونده رحم و تخمدانم گرم بشه؟

توروخدا هرکی میدونه کمکم کنه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم