2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست

[QUOTE=78825127]آنا جون من دوباره استرس اومده سراغم 😭😭به نظرت بدون لوله هم میشه پانکچر کرد؟؟؟😔😔 خدایا خودت بهم ...[/QUOTE]

من لوله نداشتم الان هم باردارم اى وى اف كردم 

خيالت راحت 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره برو عزيزم  اما ديگه انجام نده 😉

مرسی  گلم اره الان زنگ زدم نوبت گرفتم میرم😅

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم من تو سیکل انتقالم اونم با یدونه جنین. پس من چی بگم خواهر!؟برو خدا رو شکر دختر مگه چهارتا جنین ...

ممنون عزیزم. ان شاالله شما هم مامان بشی و خبر  بارداریت هممونو خوشحال کنه😍

سلام. مامانای هایپری شما پریود دوم بعد پانکچر تاخیر داشتید؟ من پنج روزه که عقب افتاده.اصلا انگار ن ...

عزیزم منم با 5 روز تاخیر پریود شدم میگن بخاطر داروها تاخیر داریم منم اتفاقا نزدیکی نداشتم و مطمئن بودم باردار نیستم تند تند آویشن و گرمی جات خوردم خداروشکر اومد

به من گفت هرچی تقویتی داده بودم شروع کن دوباره به علاوه اووابوست..اگه داری بخور به نظرم.من زورم میاد ...

منم اوابوست دارم از قبل پانکچر اما برای سیکل انتقال هم باید بخوریم؟ 

به من گفت هرچی تقویتی داده بودم شروع کن دوباره به علاوه اووابوست..اگه داری بخور به نظرم.من زورم میاد ...

ساراجون غير از اووبوست تقويتي چي داده بود؟ گفتين يادم نيس ببخشيد

...
سلام. مامانای هایپری شما پریود دوم بعد پانکچر تاخیر داشتید؟ من پنج روزه که عقب افتاده.اصلا انگار ن ...

سلام ببخشید میگم دکترتون گفت تو این سیکل جلوگیری کنید یا خودتون جلوگیری کردین؟

من پریود اولم رو شدم حالا تا پریود بعدیم‌ شک دارم باید جلوگیری داشته باشم یا نه!

الحمدالله❤
ممنون عزیزم بعد چند ساعت دیدم معتبره؟

واااااااااای انقدر نا امید بودم از زندگی این بی بی چک که دیدم امیدم زنده شد مبارکه دفه چندمته 

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

نازنين جان اينو فرستادن

نوشتن چيزهايي كه افراد با مزاج گرم و خشك و افرادي كه صفراي بدنشان بالاست بايد بخورن يعني بهتره ميل كنند:

👇👇

مركبات،،، انار،، اب انار،،،، رب انار،،، زرشك،، تمبر هندي،،، آلوبخارا،،، هرر چيز ترش ملس،،، خيار،،، 

سيب،،، گلابي،،، آلبالو،،، گيلاس،،، آلو،،، شفتالو،،، گوجه سبز و هندوانه،،،، 

كدوخورشتي،،، هويج،،، سوپ جو،،، پاچه گوسفند،، كاهو،،، اسفناج،،، كلم،، سيب زميني اب پز

برگه هاي هلو و زردآلو،،، بادام خام،، برنج سفيد با روغن،، كنجد يا زيتون،،، كدو حلوايي،،، نخودفرنگي،، عدس،،، ماش،،

جوي دوسر،،، ماالشعير،، سكنجبين عسلي،، 

نان جو،، نان گندم سبوس دار،، 

شربت خاكشير،،، شربت بارهنگ،، انگور

عرقيات هم كاسني، شاهتره، خارشتر

تخم خيار، تخم كاهو، تخم خرفه، تخم هندوانه، شربت ابليمو

و پايين هم عكسشو گرفتم موادي كه نبايد بخوره هركي طبعش گرم و خشكه و در عين حال صفراش زياد شده

...
سلام ببخشید میگم دکترتون گفت تو این سیکل جلوگیری کنید یا خودتون جلوگیری کردین؟ من پریود اولم رو شدم ...

من تا سه هفته منع بودم از نزدیکی چون هایپر شده بودم بقیشم خودم احتياط کردم نزدیکی نکردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2372221/گزيده-هايي-از-قوانين-جذب

سلام دوستان خيلي وقته نيومدم اينجا نرسيدم بيام از حال بچه ها خبر ندارم از رويا جون هانا جون از همه بيخبرم سارا چيكار كردي هنوز انتقال ندادي ؟ اين تايپيكو درست كردم هرروز مطلب ميذارم براي روحيه خوبه دوست داشتم بهتون بگم دلتون خواست بريد بخونيد ضرر نداره 

براي همتون ارزوي بهترين هارو دارم ان شاءالله كه يروز بيام اينجا و شوكه بشم ببينم همتون بي بي زدين مثبتين😁😁 منم اين ماه ميرم دنبال انتقال براي منم دعا كنيد ❤️🌹

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2372221/گزيده-هايي-از-قوانين-جذب سلام دوستان خيلي وقته ن ...

خوبی عزبزم تو فکرت بودم دیدم سر نمیزنی چندوقته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹