2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046950 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخخخخ.... نیوا جون والا بخدا افسردم میشم ها.. همون روز دوم که تو ماشین گریه کردم یهو..😁 ان شاء ...

بابا خوب سروری کن و شاهی دیگه ایشاله چهار تا وروجک میخوان بریزن رو سرت و باید خدمت کنی بعدش😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
برا شمام با استرادیول ضخامت بالا نمیره ؟

من فقط یه باراسترادیول خوردم اونم ۳سال پیش بود نرفتم سونو.مدتی بود هردوهفته یباریا۲۰روزیبارپریود میشدم دکتراسترادیول داد ولی انگارنه انگاربازپریودشدم قرص جلوگیری میداد بازم هیچ مثل قبل پریودمیشدم سر۲۰روز.

سلام عزيزان دل خوبين ،رفتم سونو خداروشكر سالم بود انشاالله قسمت همه منتظرا شه

سلام به همه دوستان عزيز ، خدا رو شكر عزيزم خيلي به يادت بودم براي من هم دعا كنيد ٣ هفته ديگه بايد برم سونوي ان تي .

الان هم دارم ميرم دكتر غدد براي قندم و دكتر داخلي براي فشارم كه البته خودم توي خونه كه اندازه ميگيريم نه قندم مشكلي داره و نه فشارم ولي حالا ميرم كه خيالم راحت بشه .

كسي بوده تو سونو غربالش بفهمه هماتوم داره الانم حال ني نيش خوب باشه؟؟؟

عزيزم فكر كنم آنا جون اينطوري بوده سر دخترش ، هماتوم چاره اش فقط استراحت هست البته آب هم زياد بخور كه خونرساني هم به درستي انجام بشه ، نگران نباش ان شا الله دردونه ات رو به سلامت در آغوش ميگيري .

همون منم همینو میگم ،میگم بیخودی ک نمیفرستن تازه گفتم بهشون ک تو پریودیام دردای شدیدی میکشم میدونی ...

آره عزیزم درکت میکنم اگه بیمه داری و بهت گفتن لاپاروسکوپی بشی برو برای تشخیص هزینش زیاد نمیشه

خدا جونم شکرت...
آما جون راستی اون بنده خدا که گفتم سواد نداره و تو اقدام ای وی اف هست و .... گفتم قایم میکنه که میر ...

عزیزم گوارای وجودش.....

نه عزیزم با ۴ روز تاخیر بالا نبوده....

به سلامتی بغلش کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام شما چهار قلو باردارید ماشالله ؟

خدا رو چه دیدی شایدم چهارتاش گرفت ولی شما علی الحساب دعا کنین نصفش بگیره من مامان آینده رو راضی میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من مرکز ناباروری قم انتقال جنین داشتم ولی متاسفانه تجهیزات ندارن که جنین بلاست بشه جنین ...

عزیزم من در مورد تجهیزاتش نمیدونم ولی منم جنینام بلاست نبودن و مامان شدم.....

آنا جان بنظرت فاصله بين دو پانكچر چند ماه باشه مناسبه؟ من 3 دي پانكچر شدم و باتوجه به مشكلي كه پيش ...

عزیزم اصلا به پانکچر فعلا فکر نکن....

تا جنین داری مگه از جونت سیر شدی هی بری پانکچر؟

اینکه این ماه ج نگیرم خیلی برام طبیعیه چون فقط سه روز استراحت داشتم و بعد رفتم سرکار از 8صبح تا 5 سر ...

عزیزم ربطی نداره ما مامان شاغل زیاد داشتیم!!!!

من برگشتم 😁😁😁 ۱۰ تا تخمک داشتم گفتن ۵ روز دیگه زنگ بزنم ببینم چندتا جنین شده،(خداکنه هر ۱۰ تا جن ...

خدارو شکر عزیزم.....

انشالله همه جنین سالم و تپل مپلن.....

خونریزی کم و لک بینی تا چند روز طبیعیه....