2777
2789

خاستگارم سید و بشدت مقیده 

گفتم حالا چه عیبی داره اون که اهل اینستا و این برنامه ها نیست نامزد که شدم برا خودم هر استوری دلم بخواد میزارم خوشبحالم شده

خواهرمم گفت حالا تو یه سرچ بزن اسمشو 

محض خنده گفتم ارههه الان پیج داره 10k  فالور 

شوخی شوخی اسمشو سرچ زدم 

چشمتون روز بد نبینه سید شاخ اینستا بوده من ندونستممم  یه عکس هم گذاشته چشاش خمااار

ازش انتظار نداشتم اخه اصلا بهش نیومد 

گفتم فوقش ایتا داشته باشه  

بخدا قصدم توهین نیست فقط شما فک کنید پسر مذهبی  چشم خمار پروفایلش باشه 

عجب بابا عجب 

پس چرا مامانش میگه من عروس محجبه میخوام من عروس فلان فلان میخوام 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
چه ربطی داشت؟

فک کنم با اون همه توضیح دیگه نیاز نباشه بازم توضیح بدم 

گفتم انتظارشو نداشتم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

😂✌️مرسی لبخند به لبم آوردی تو شبی که حالم بد بود

دلم. میخواد بهش بگم سید نکن شرمیشه 😂😂😂

وااای بیوگرافیش یه متن خفنه

😂😂😂فکر کن باید عکسش با تسبیح می‌بود ولی چشاش خمار کرده

بیووو گرافیش وااای اصلا دیدم کپ کردم 

خدا گذاشت تو کاسم انقد تو اینستا استوری جلف نذارم

چیه😂

تیکه داره با این استیکر که داری غمگین راه میری