2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
آها یعنی فریز انتقال بدن نیازی به استرادیول نداره رحم

چرا لازم داره ازوقتی که بخوای بری واسه سیکله انتقال‌ استرادیول تجویز میکنن

من احتمالا ۲ ماه دیگه یا بعد از عید انتقال میدم واسه اونو هنوز استرادیول نگرفتم

برای تخمک خوبه؟ بگو چجوری درست میشه و کلا تو چی میریزی میخوری؟

عزیزم ارد گندم البته سنگک رو تفت بده و ناشتا به تنهایی یا همرا با شیر عسل یا خرما بخور 

برای زحم و تخمدان خیلی خوبه 

درضمن  انشالله باردار شدیم در هفته ۳ و۴ و ۵ بخوریم مخلوط سویق گندم و جو از اینکه قلب نارس باشه یا تشکیل نشه جلوگیری میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا لازم داره ازوقتی که بخوای بری واسه سیکله انتقال‌ استرادیول تجویز میکنن من احتمالا ۲ ماه دیگه یا ...

به همه میدن اسنرادیول رو؟ پس چرا به من نداد نکنه به حاطر اونه که نگرفت 

سلام. انا جان من غربالگری های ریسک زده. به نظر شما مرحله دوم انجام بدم؟ وای خیلی استرس گرفتم

عزيزم نگران نباش، منم هاي ريسك بودم، سلفري دادم خدا رو شكر همه چيز خوب بود و الان دخترم توي بغلمه، خدا داده خودش هم سالم نگه اش ميداره انشاالله.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام بچه ها من یه سوال خیلی مهم دارم اونایی که جنین  انتقال دادید به شما قرص استرادول دادن ؟ من الان سرچ کردم نوشته که استروژن به لانه گزینی خیلی کمک میکنه 

به من چرا پس نداد؟ 

عزیزم تو آخرین سونو آمار فولیکولها رو دارین و تعداد تخمکها بعد پانکچر معلوم میشه..... من نمیدونم چه ...

آنا جان تو برگه اتاق عمل تو قسمت تخمکها

۷ مورد m2 رو تیک زدن

سه مورد fragmented polar

سه مورد granular cytoplasm

البته من متوجه نشدم یعنی این دو مورد آخر پوچ بودن؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آزمایشیه ک قبل از شروع iui یا ivf باید انجام بشه دقیق نمیدونم چیه ولی میزانش اگه بالا باشه ممکنه با ...

ما ک انجام ندادیم درحال اماده شدن برا پانکچرم هستم  برا آی یو آیمم انجام ندادیم ینی دکتر نگفت چیزی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام بچه ها من یه سوال خیلی مهم دارم اونایی که جنین  انتقال دادید به شما قرص استرادول دادن ؟ من ...

عزیزم‌تو‌سیکلهای نچرال فک‌کنم استرادیول نمیدن، شاید اندومتر شما خوب و‌منظم رشد داشته، تو‌ روزهای اول سیکلت سونو نشدی؟

من از رویان خبر ندارم عزیزم فکر نکنم الکی لاپاروسکپی کنن باید ی کیستی یا ی علامتی داشته باشی که بفرس ...

همون منم همینو میگم ،میگم بیخودی ک نمیفرستن تازه گفتم بهشون ک تو پریودیام دردای شدیدی میکشم

میدونی وقتی آدم نمیدونه چشه همش به همه چی و همه جاش  شک میکنه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم‌تو‌سیکلهای نچرال فک‌کنم استرادیول نمیدن، شاید اندومتر شما خوب و‌منظم رشد داشته، تو‌ روزها ...

منو روز سوم پری سونو کرد گفت که فولی آنترال داری و لتروزول تجویز کرد 

روز ۱۲ هم گفت که یه دونه غالب داری و اندومترتم خوبه 

ولی تا جنین بشه چند روز طول کشبد خوب استرادول میداد که بهتر بود

چرا لازم داره ازوقتی که بخوای بری واسه سیکله انتقال‌ استرادیول تجویز میکنن من احتمالا ۲ ماه دیگه یا ...

اوکیی متوجه شدم مرسی عزیزم👌👌

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏