2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
بچه ها آز ژن هاي انعقادي رو چه مدت بعد از قطع آسپرين و انوكسا ميشه انجام داد؟؟

والا من فکر میکردم نیاز نباشه، اما فکر کنم مامان آینده انجامشون داده بود و دکتر گفته بود فاصله بده....

خلاصه فاصله نیاز باشه لااقل دو هفته نیازه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو رویان تحت نظرم اونجام حتما باید داشته باشه لاپراسکوپی دقیقا چیه و برای همین نشخیص آندومترویز م ...

من از رویان خبر ندارم عزیزم فکر نکنم الکی لاپاروسکپی کنن باید ی کیستی یا ی علامتی داشته باشی که بفرستنت برای لاپاروسکوپی...

لاپاروسکوپی ی جراحی غیر تهاجمیه که توش شکم و باز نمیکنن با سه تا سوراخ کوچیک رو شکم انجام میشه

خدا جونم شکرت...
اره به عطاری گفتم بده گفت خودت درست کن با ارد سنگک و ارد عدس 

برای تخمک خوبه؟

بگو چجوری درست میشه و کلا تو چی میریزی میخوری؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
شما میدونین هزینه میکرو الان چند میشه؟

اگر بار اول هست ای وی اف میکنی و زیر ۴۰ سال هستی و فرزند هم نداری در مراکز دولتی از ۸۰درصد تخفیف برخوردار میشی

یعنی واقعا هیچی.

ولی پول داروهات جداست که اگر بیمه بده چه بهتر نده باید آزاد حساب کنی.

بستگی به بیمه تون داره

همه چی رو برسی کنید بعد وارد سیکل بشید که نه پول و نه جان به هدر نره.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نيوا جان به نظر شما چند مدت بعد از قطع انوكسا و اسپرين ميشه كه آز انعقادي داد؟

دو هفته...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من فکر میکردم نیاز نباشه، اما فکر کنم مامان آینده انجامشون داده بود و دکتر گفته بود فاصله بده.. ...

من که سه ماه بودآسپرین میخوردم وب6 وب12،برای انجام دوتا فاکتور انعقادی بتا فیبروژن وپروترومبین؛گفتن احتیاجی به قطع آسپرین نیست

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
از پادمهر وقت گرفتم ب نظرت با معاينه آندوي مربوط به تخمدان رو ميتونه تشخيص بده؟؟؟ @ تورک_آنا

نمیدونم ولی خوب قدرت تشخیصش خوبه.....

دو هفته...

عریزم من الان روز ۸ پریودم هست هنوز رگه های خون تو ترشحاتم هست اخه هیچ وقت لکه بینی نداشتم 

امپول گونال و منوپر تزریق میکنم 

لکه بینی طبیعی هست ؟؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام آنا جون و دوستان میدونید که من دوهفته پیش هایپر شدم و تخمدانم اب اورد و سایزشون توی سونو هرکدوم ...

عزیزم من در این زمینه اطلاعاتم تقریبا صفره، ولی در کل الان فکر نکنم ورزش برات خوب باشه.....

اناجون من منفي شدم، چيكار كنم كه راه درست باشه همه ي جنينايي كتشكيل شدن گريد سي بودن ميتونه به خاط ...

ببین عزیزم تا وقتی منفی نگری رو لز خودت دور نکنی همه تلاشت بیثمر میمونه.....