2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه عزیزم هر پنج روزه ای جنین خوب محسوب نمیشه..... جنینی که پنج روزست تنها حسنش اینه داره میگه من تا ...

آنا جون گريد جنينها رو بر اساس چي تشخيص ميدند؟ شكل ظاهريشون يا سرعت تكثيرشون؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آناجون و‌دوستای دیگه میشه لطفا جواب سونوی من رو ببینید و هرچی میدونین بگین، ممنونتونم🙏🙏🌺🌺

عزیزم خوب من خیلی از اصطلاحات سونو سر در نمیارم اما اینکه تقریبا همه چیو واضح گفته دیگه....

تخمداناتم ظاهرا اصلا مشکلی ندارن یعنی میتونی قبل پانکچرم لاپرا کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی دست خداست...

من با اینکه دو روز پشت سر هم ای یو ای کردم با چهار پنج تا فولی بالا 17 منفی شدم

اما یک نفر که با من بود با یکبار ای یو ای( با داشتن یک فولی و شوهرش هم ضعیف بود و چند ماه پیش میکرو منفی داشته )مثبت شد.......

یادمه اون روزی که با من بود همش میگفت کاش منم دو مرحله انجام میدادم که شانسش بره بالا...اما دکتر قبول نکرد.. ..خب با اینهمه استرس مثبت شد....

پس توکل کنید بخدا و اعتماد به دکتر....

من واقعا دکترم جواب نمیده و چند نفری ویزیت و سونو میکنه و دارو هم منشی مینویسه....اما باز امیدم بخداست اینا وسیلن 

پس خودتون رو اذیت نکنید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دريادل جون مشكل انعقادي داشتين؟ اونوقت از چندوقت قبل از انتقال هپارين ميزدين؟؟؟ دوزش رو دكترتون اونه ...

عزیزم بله مشکل انعقادی داشتم و هپارین از همون روز انتقال شروع شد و وقتی مثبت شدم هپارین قطع شد و انوکسان روزی یکی شد

من داروهارو از ديروز قطع كردم دوتا جنين گريد a+ بود

ای وای شما هنوز آزمایش ندااااادی ؟ و داروهاتم قطع کردی؟ 

من فکر کردم آزمایش دادی تو دختر😠 همین امروز برو آز بده ایشالا ک مثبتی داروهاتم ایکاش قطع نمیکردی

رویان انگار اهدایی نمیده من اینطور شنیدم  اخه رویان کین همین صالحپورو تهرانی اونجا هم هستن علا ...

منم مرکز نوین مشهدم اینام بد اخلاقن کلا دکترا فکر جیبشونن 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
به نظرتون این چسبندگیها و میومهایی که گفته تو میکرو‌هم تاثیر داره؟

والا مال من دقیقا تو ناحیه یوتروساکرال و کلدوساک خلفی بود و فکر کنم یکی از دلایل محکم برا منفی شدنام بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من الان جواب گرفتم بتام ۲۲۲۳ بود خطرناک نیست

مبارکه عزیزم.....

گوارای وجودت.....

خطرناک چبه؟

عالیم هست!!!!

مبارکه عزیزم..... گوارای وجودت..... خطرناک چبه؟ عالیم هست!!!!

مرسی عزیزم انگار خوابم همش میگم خارج از رحمه یا پوچه دیوونه شدم چرا اخه

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
دکتر تو سونو اخر بهم کفت رحم و اندومترت خیلی عالیه و سه خطی،هست ب نظرتون میتونم امیدوار باشم😟

عزیزم همیشه امیدوار باش....

عزیزم بتام  یکو خورده ای بود همون منفی دیکه

عزیزم متاسفم.....

انشاءالله به زودی خدا واست به بهترین شکل ممکن جبران میکنه.....

دوستان  من دیروز غروب پری شدم ،بنظرتون دیروز روز اول پری حساب میشه یا هر ۲۴ ساعت یکروز در نظر ...

درست ترین همون قانون ۲۴ ساعته....

تزریقات از سومین روز شروع میشه.....

یعنی با توجه به تایم تزریق ۲۴ ساعتارو حساب کن و تو سومین ۲۴ ساعت تایم تزریقت افتاد تزریقاتو شروع کن.....

سلام خانوما من اوایل بارداری با فردی که ابله مرغون داشته چن باری تماس داشته باشم  خودمم بچه بود ...

عزیزم فکر کنم چون خودت گرفتی بدنت ایمنه بازم با دکترت مشورت کن.....

زنگ زدم مامای دکتر گفت ازمایش انتی بادی ضد ابله مرعون بده    اینم گفت که دو هفته دیگه احتم ...

عزیز دلم تو به بهترین حالت فکر کن انشاءالله بهترینا برات اتفاق بیفته.....