2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
باورت مى شه من با كمال ميل حاضرم همه اين تستهارو انجام بدم به نظرم اينجورى خيلى بهتره و خيال آدم هم ...

منم همون nipt رو انجام دادم.....

خیالم راحت شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بعد از انتقال اگه يكي بخواد مجدد پانكچر شه ميتونه دو پري بعد بره شروع كنه؟؟؟؟

عزیزم خوب بهتره قبل پانکچر یه چند ماه تخمدانا تقویت بشن...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام روز ششمه انتقالمه قلم شتر و گووسفند برام ضرر نداره؟

فکر نکنم ضرر کنه هر دو هم طبعشون گرمه خوبم هست.....

پس رو اسپرم اثری فک نکنم بزاره. شیره خرنوب استفاده کردی یا خود خرنوب؟

خود خرنوب ببین باید خیلی پیگیر باشید من دهان شوهرم باز میکردم میریختم توش مکملم بهش میدادم غذا هم سالم بهش میدادم سختی داده ولی جواب میده به خاطر خودمون

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
سلام مریم جان امروز تست زدم منفی بود.۱۵روزه که iuiکردم

خوب برا آی یو آی زوده که....

نه ندادم ولی مبدونم کم و‌بیش چ خبره نیوا شما الان تو چ مرحله ای؟ میدونی مجدد کی پانکچر میکنن؟

از دستت....

والا چی بگم؟

گوش شنوا نداری که!!!!!

میشه روند درمان بگی چجوریه؟ اول ببرمش دکتر اورولوژیست؟ بعد چی؟

بهتره از مرکز ناباروری شروع کنید اونا راهنماییتون میکنن 

اره اول برید اورولوژیست تا آزمایشات لازم و سونوگرافی بده اگه لازم باشه باید بیوپسی بشن

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤