عزيز دلم بارداريهاي اين دوره و زمونه خيلي بد و پراسترس شده ، من خودم امروز رفتم دكتر فقط اعصابم به هم ريخت و بس .
دكترم دايم ميگه خيلي زود باردار شدي نبايد به اين زودي باردار ميشدي آخه يكي نيست بهش بگه خدا رو هزار مرتبه شكر هيچ كدوم از عزيزانت درگير ناباروري نبودن وگرنه اين قدر اين حرف رو به من نميزدي .
امروز من براي دومين بار رفتم دكتر و چون يكبار تجربه ايست قلبي رو داشتم خيلي فكرم مشغول بود و استرس داشتم و وقتي فشارم رو دكتر گرفت ١٢.٥ روي ٧.٥ بود و بهم گفت كه اين بار چرا فشارت از الان رفته بالا و قندم هم كه ناشتا ١٠١ بود كه خوب براي بارداري يك مقدار بالا هست ولي نه اون قدري كه دكتر من رو ترسوند و گفت اينها همش به خاطر اين هست كه زود باردار شدي .
خلاصه ببخشيد سرت رو درد آوردم خواستم بدوني كه يك مقدار از اين استرسهاي بارداري مربوط ميشه به اين دوره و زمونه وگرنه قديم ببخشيد مگه دكتر و سونو ميرفتن بچه هاشون هم صحيح و سالم به دنيا ميومدن . من واقعا اگر دست خودم بود تا آخر بارداري نه سونو ميرفتم و نه دكتر ولي خوب اينطوري هم كه نميشه .
ان شا الله براي شما هم همه چيز به خوبي پيش ميره و عزيز دلت رو به سلامت در آغوش ميگيري .