2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم نمیدونم مرکز گفت از دوم نده دو هفته دیگه باید برم واسه سونو دعا کن واسم

نگران نباش عزيزم

مطمينم همه چيز عالي و خوب پيش ميره

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

من سوم دي پانكچر شدم امروز 20 سيكلم و از ديروز لكه داشتم و ديشب دلدرد و كمردرد خفيف امروز خونريزي البته حجمش كمه.

اين يعني پريود شدم؟ اونم 10 روز زودتر از موعدم؟ بخاطر پانكچر اينجوري شده؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دفعه اولم بود وفکر کنم اخرم  چون دخیره ام 0/01 هست  امروز رفتم نیکان گفتن شنبه برو تهرا ...

عزیزم چرا نمیری پی آر پی تخمدان؟شاید برات جواب بده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان  من سوم دي پانكچر شدم امروز 20 سيكلم و از ديروز لكه داشتم و ديشب دلدرد و كمردرد خف ...

آره عزیزم احتمالا پری بوده اگه ادامه داره.خب هورمونات بهم ریخته طبیعیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون عزیزم.خوبم.اوناهم خوبن.ممنون از لطفت😍😍

ستاره جون من منفي شدم امروز،، چيكار كنم؟؟؟ داغونم؟

برم معاينه اندو متريوز؟ ايمني انعقادي بدم؟ برم ورزش؟ سرخود بدون آزمايش انعقادي ب٦ب١٢ بزنم؟

...
هنوز دكتر نرفتم واسه چكاب عزيزم، پنج شنبه بايد برم ، فقط دارم الان تزريق ميكنم 

ان شالله ک خوب باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود