2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
واقعاً جمله ي خوبي گفتي،،، نميدونم چي بگم،، واقعا ادم نميدونه چي بگه من هم روز ٩انتقالم بي هيچ حس و ...

ایشالاکه مثبتی عزیزم؛واقعااین دوهفته خیلی سخت میگذره امیدوارم هرچه زودترهمه ی منتظراب حاجت دلشون برسن،ب علامتم نیست محیاجان؛من بارهابوده پادردمیگرفتم بعدانتقال اصلاشبانمیتونستم بخوابم؛تاصبح،تخمدانم تیرمیکشید،یه وقتهاسینم تیرمیکشید؛چیزهای دیگه ک الان خاطرم نیست ولی منفی میشد؛بیشترش تاثییرداروهاست واینکه رحم دستکاری میشه تاجنین کاشت بشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ANA مثبت حتماً سرم لازمه یه ویزیت پیش دکتر ایمنولوژی داشته باش بررسی میشی منم آزمایش ANA بالا ...

سلام آلا جان شما برا باردای اقدام کردی ؟من باANAمثبت با بارداری طبیعی 4 تا سقط داشتم البته دی اف ای همسر هم 25 بود ، قلب تشکیل نمیشه شما چه اقداماتی داشتین چه داروهایی استفاده می کنین ، ممممنون

پس فردا،،، ولي يه حاليم كه اگه به خاطر تعيين تكليف داروها نبود اصلا نميدادم

به من گفتن روز ١٤ از بدم

دو روز از شما جلوترم( سه شنبه از دارم)

چرا شما زودتر از من ازمايش ميدي؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
الكارنتين ويال حتما بده بخورن يادمه لاله سرخ هم همسرشون داشت، الكارنتين ويال دو هزار يا هزار روزي يك ...

اینجوریم میترسم چون دکترتجویزنکرده محیاجون،لاله جون یادت نیس دکترتجویزکرده بودبرای شوهرش یانه؟چون دکترزنانم همون دکترلاله جونه،این دکترارولوژم نذاشت من داخل مطب برم میخواس معاینه کنه شوهرمو؛نگف لااقل بعدمعاینه منوصداکنه برم داخل ۴تاسوال پرسم؛مرداکه نمیپرسن؛فقط چون مااخرین ویزیتش بودیم وقتی داش میرف دم پله ازش پرسیدم نمیشه قبل عیدانتقال داشته باشم گف من توصیه نمیگنم باید۳ماه داروبگیره بعددوباره ازمایش بده من ببینم جوابش تغییرکرده یانه؛اون موقع نمیدونستم چی داده دارو؛خیلیم بی حوصله وعجوله دکتر

سلام دخترا 😘

واای من دیشب تا صبح مگه خوابم برد 

فکر کنم دچار وسواس فکری شدم  همش اتفاقات بعد انتقال رو مرور میکردم هی میگفتم نکنه فلان کارو کردم نکنه مراقب نبودم 😔

بعد انتقال همه یه ساعت دراز کشیده بودیم و همه شدیدا ادرار داشتیم گفتن بعدش برید wc ولی یه خانم یه ساعت که تموم شد:، گفت برام لگن بیارید اون موقع من خیلی تعجب کردم 😏چون واقعا روم نمیشه جلوی اون همه آدم اینکارو کنم ولی الان میگم اون خانم چقدر زرنگ و عاقل بود اونوقت ماهمه پاشدیم رفتیم لباس پوشیدیم رفتیم بیرون بخش،  توالت فرنگی خم شدیم دستمال چیدیم نشستیم 😭😭😭

روززسوم هم مامانم که با ما زندگی میکنه و دست به سیاه و سفید نمیزنه رفته بودسر گازو هی فندکو میزد ول کن هم نبودچندبار گفتم ولش کن اصلا گوش نمیداد آخرش دیگه چندتا حیغ بنفش زدمو پاشدم رفتم مامانمو از سر گاز بردم گنار شکمم میسوخت 

روز پنجم هم رفتم حموم اصلا یادم نبود دستم نباید بالا بره سرمو شستم 

به نظرتون ممکنه که اینا بد بوده باشه 

البته من فردا باید بتا بدم 

ثمین جان خیلی ناراحت شدم، اگر برات میشه یه سفر کربلا برو، خیلی خوبه، سامرا و کاظمین هم برو، دکترای ا ...

رفتم مشهد چی شد؟

من دیگه به هیچکس اعتقادی ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام آلا جان شما برا باردای اقدام کردی ؟من باANAمثبت با بارداری طبیعی 4 تا سقط داشتم البته دی اف ای ...

نظردکترچی بودعزیزم راجع ب علت  تشکیل نشدن قلب؟؟

اینجوریم میترسم چون دکترتجویزنکرده محیاجون،لاله جون یادت نیس دکترتجویزکرده بودبرای شوهرش یانه؟چون دک ...

دوست من شوهرش خيلي ضعيف بود

بهشون پيشنهاد داده بودن ،بچه بيارن

ولي با همين الكارنتين ويال ، سر سه ماه باردار شد

دفعه اول چون هنوز نرمال نبود، سقط شد(ضربان قلبش نامنظم بود)

سه ماه بعدش دوبار باردار شد، الان پسرش يكسالشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
رفتم مشهد چی شد؟ من دیگه به هیچکس اعتقادی ندارم

ثمین😔😔😔 خیلی ناراحت شدم خیلیییییییییی

ی استراحت ب خودت بده خداروشکر ک بازم جنین داری من مطمعنم ک تو مادر میشی 🙏فقط بازم صبر کن و ب خدا توکل داشته باش