2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید از ثمین چه خبر ؟من دو روزه نیومدم

منفی شددمتاسفانه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خواستم مطمعن بشم بعد بزارم  الان گذاشتم

عزیزم نی نی دیگه قطعی معلوم شد گل پسره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنا جان لطفا اینم ببین  ممنون

عزیزم دیدم....

فکر کنم یه جوابی هم درحد توان دادم....

بازم سوالی باشه کمنون میشم تکرار کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بیاین بیاین نخندین بهما من امروز روز سوم انتقال بود عذاب وجدان دارم.یکم خندیدم شکمم و زیرشکمم تکون ...

والا من انقدر خستم این چند روز بیخوابی کشیدم که خندم نمیاد.....

کاش یکی بالا سر این وروجکا باشه من یه چرت بزنم.....

خخخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مامانا من آزمایش اولم ۱۲۰۱ بود آزمایش دومم ک امروز بود ۳۷۳۰  بنظرتون زیادی بالا نرفته؟ا ...

عزیرم فاصله شون چند روز بوده؟

خوب تا به فاصله هر دو روز تا چهار برابرم جا داره افزلیش بتا....

عزیزم دیدم.... فکر کنم یه جوابی هم درحد توان دادم.... بازم سوالی باشه کمنون میشم تکرار کنی....

ممنون عزيزم 

كارت جنين رو گرفتم توي اون گريدشونو نوشته بود

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خوبه که لک باشه یا بده؟ من نداشتم‌😭😭😭

کلا لک رو جدی نگیرید....

بنا رو بذارین به خوش خبر بودنش.....

آها متوجه شدم  بهتر ببین من یه چیزی کشف کردم اون ماهی که گونال و داروهای هورمونی میزنن زخامت ...

عزیزم حالا صرفا گونال و نمیدونم ولی در کل فکر کنم داروهای تحریک تخمدان به بالا رفتن ضخامت کمک کنن اینطوری که گفتی دقیقا برعکس شد.....

یه سوال چقدر بعد از شیاف دراز بکشیم کافیه؟مدل دراز کشیدنم مهمه مثلا پهلو یا کمر؟

حداقل نیم ساعت....

نه عزیزم فرق نمیکنه چطور بخوابی....