2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
البته من خدا رو شكر سر هر دو تا بارداريهام خيلي زود ني ني ام رو حس كردم سري قبل فكر ميكردم توهم زدم ...

اي جاااااانم خداروشكر،منم بعضي وقتا شكمم مثل نبض ميپره ولي فك ميكنم بخاطر نفخه،يعني يازده هفته ودوروز برم ميشه؟چند نفرميگن نرو زوده چند نفرهم گفتن برو موندم چيكاركنم

عزيزم من ١١ هفته و ٢ روز دقيقا رفتم و انجام دادم  به نظرم اصلا زود نيست و برو با خيال راحت

رفتي هانا جون؟خوشبحاااالت خيالت راحت شد من همش ميترسم برم چيزيش باشه چون خيلي لخته ازم مياد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه من باید اجازه بدم من به حرف دکتر اعتماد کردم دیگه چه میدونستم اینجوری میشه 😭😭😭

دکترا بعضیاشون فقط به فکر پولن من خودم شرتیطم جوری بود قرص کلموفین جواب میداد یه عالمه فولیکول داشتم ولی ج نداد به اصرار خودم ای یو ای کردن اطلاعاتی راجبش نداشتم دوبار ای یو ای کر ولی بعدش گفتم دیگه نمیخام ای وی اف کنید اینهمه هزینه کنه اخرشم  احتمالش ضعیفه باشه ای یو ای ،ایندفعه حتما رفتی بگو نمیخای ای یو ای غر بزن یکم ،اینهمه داری پول خرج میکنی حداقل حرفتو بزن 

انشالله خدا گره از کارت باز کنه ناراحت هم مباش با انرژی شروع کن ولی حتما برو سراغ ای وی اف 

خدا برایم کافی است
دکترا بعضیاشون فقط به فکر پولن من خودم شرتیطم جوری بود قرص کلموفین جواب میداد یه عالمه فولیکول داشتم ...

حتما فعلا این ماه که اصلا نمیرم دنبال درمان تا با همسرم بشینیم تصمیم بگیریم بچه میخوایم ادامه بدیم یا کلا قیدش و بزنیم زندگی کنیم

حتما فعلا این ماه که اصلا نمیرم دنبال درمان تا با همسرم بشینیم تصمیم بگیریم بچه میخوایم ادامه بدیم ی ...

با چهارتا ای یو ای قیدش رو نزنید حیفه وقتی شانس داری با ای وی اف انشاالله هرچی خیر واست اتفاق بیفته دلسرد نشو به خدا توکل کن

خدا برایم کافی است
با چهارتا ای یو ای قیدش رو نزنید حیفه وقتی شانس داری با ای وی اف انشاالله هرچی خیر واست اتفاق بیفته ...

خیلی حال روحی روانیم خرابه بهترین روزهای عمرم تو چهار سال اخیر تو دکتر آزمایشگاه دوا درمون گذشت نمیخوام فردا حسرت زندگی و روزهای خوبی که از دست دادم بخورم .فعلا صحبت نکردیم اگر همسرم راضی باشه ادامه نمیدم دیگه نمیخوام با بغض زندگی کنم😔😔😔

خیلی حال روحی روانیم خرابه بهترین روزهای عمرم تو چهار سال اخیر تو دکتر آزمایشگاه دوا درمون گذشت نمیخ ...

یکم سعی کن مثبت فکر کنی بهرحال مشکلی که باید حلش کنی من خودم کلی ناامید شدم با خدا قهر کردم ولی بازم ادامه میدم تا حقمو بگیرم درکت میکنم حالتو انشالله هرچه زودتر بدست خدا بچه دار بشی بهت پیشنهاد میدم کتاب راز رو بخون کمکت میکنه از این حال در بیاری من سقط دهشتم کلا دوماه افسرده بودم اااین کتابو شوهرم واسم اورد خوندمش کلی کمکم کرد عزیزم الان ناراحتی من هرچی بگم تو باید این لحظاتتو بگذرونی فایده نداره حرف زدن من زمان خودش حل میکنه من مطمینم تو حتما خوب میشی دوباره ادامه میدی

خدا برایم کافی است
همه کار کردم حتی طب سنتی.من تموم عمر متاهلیم به اینجا و اونجا گذاشت برا درمان نشد دیگه

ثمین جون،انقدر ازخبر منفی شدنت ناراحت شدم که اصلا نمیتونستم هیچی بگم جواب آزمایش تو یه نورامید بود واسه ماهایی که چندین بارمهرمنفی شدن انتقال روپروندمون خورده،یادمه اولین بارکه مثبت شدی خیلی خوشحال شدم گفتم ثمین مامان شد منم حتما میشم،میدونم زجری که من کشیدم به اندازه نصف زجری که توکشیدی هم نیست میدونم الان از همه دنیا حتی ازنفس کشیدنم بیزاری،این حسو من۲سال پیش داشتم ،واسه همین همه چی رو رهاکردم حتی فریز جنینامم تمدید نکردم چون قصد ادامه نداشتم اما الان روحیم خیلی بهتره الان تصمیم دارم دوباره تلاش کنم،توأم به خودت زمان بده هم برای ترمیم جسمت هم روحیت این زمان لازمه،من الان هروقت ناامیدی میاد سراغم یاد اون خانمی میفتم که یه بارباران بهاری روند درمانشو برامون گذاشت اون خانم باربیستم بود که باردارشد وخداروشکر بچه هاشو بغل گرفت ان شاء الله  این لحظه ها قسمت هممون میشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه ها من بي بي زدم

منفي بوده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.