2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
خواهرم توان ندارم باور کن ندارم خستم از این زندگی .باورم نمیشه خدا بازم منو نبینه باورم نمیشه اینهمه ...

😶😶😶😶😑😐

حق داری خواهر جون......

کاری کن شادی بیشتر بشه تو زندگیت بین خودت و شوهرت.....

ثمین نزنی منو اما یه کوچولو فکر کن همین که 14 بار شوهرت همراهت بوده و حدود 12 سال پا به پات بوده این لطف خداست خدا دوست داره من میدونم دوسی......

گور بابای بچه خودم که فکر میکنم بچه خلف هستم چه تاجی تو سر پدر و مادرم زدم جز دردسر و فکر براشون هیچی ندارم (خاک تو سر من سالهاست پی دومی رو گرفتم )....تو تمام تلاشت رو کردی و حتی بیشتر از توانت گذاشتی برای بچه دار شدن.....نشد  ولش کن

الان زندگیتو جمع کن با شوهرت خوش باش از رابطه بدون جلوگیرت لذت ببر این خودش یه موهبت بزرگه..   ......   اگر کسی هم چیزی گفت طوری جواب بده که دیگه هیچ کس اجازه نده در مورد بچه بپرسه..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
واقعا خیلی ناباروری بی علت دردناکه🙁 منم تا الان جز اون دستم😣

انشاالله همانطور كه من سوپرايز شدم، خدا شما رو هم سوپرايز كنه و تو دلي برات انتقال بده

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله همانطور كه من سوپرايز شدم، خدا شما رو هم سوپرايز كنه و تو دلي برات انتقال بده

ممنون خواهر از دعای شما

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اونا ک از درد دل ادم خبر ندارن همینجور دهنشون باز میکنن ..اهمبت ندین ب حرفاشون..انشالله خدا هم دل خو ...

ممنون عزیزم انشالله دعای قشنگ واسه خودتم برگرده

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
بي بيش خيلي پر رنگه من چندباري رفتم تاپيكش عكسشو ديدم خيلي حس خوبيه     صبح چنين ب ...

انشالله که خدا واسه توام همچین بی بی چکی بیاره خواب نباشه تو بیداری 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
نگفتی حالت پریودی داشتی یانه   ؟ لطفا جواب بده خیلی برام مهمه

کمی داشتم فقط کمر درد و نیر کشیدن پهلو ها خیلی چیز وحشتناکی نیس