2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
بهار جون ❤وسواس گرفتم  با خودم میگم نکنه تززیقاتی بیشتر از نصف دیفرلین تزریق کرده باشه

ارمغان جون پریود شدی؟ایشا شروع کردی خواهری؟

دیفرلین برا چیه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
من میگمممممم این مثبتههههههه نینی سایت برو قسمت آشپزی یا اینجا میایی تو نخ همه چی نرو فعلا..... من ...

مرسي باهام حرف زدي مريم داشتم ديوونه ميشدم سرم كمي گرم شد خدا اجرت بده و به زودي دلتو با بارداري شاد كنه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من 30آذر انتقال جنین سه روزه داشتم  سه روز اول بعد از انتقال دفع ادرار سختی داشتم ...

همينا ميتونه علامت بارداري باشه، همون ترشح و درد پريودي، حالا ماها چون خروار دارو استفاده ميكنيم علامت ملامتا طفليا كم ميارن قاطي ميكنن نميشه بهشون استناد كرد، انشالله چيزي تا آز تون نمونده الهي كه خداي مهربان دلمونو با بتاي تپل شاد كنه،، احساس ميكنم آدم روزاي آخر نزديك آز يكم بهش فشار مياد چاره اي نيست بايد سر خودمونو گرم كنيم تا زمان بگذره، قرآن بخون من دارم ميخونم هرچند كم چون تمركز ندارم ولي خب كمش هم غنيمته

...

کمک کمک

من تو ماشین بودم داشتم برمی گشتم شهرمون که به ساعت شیاف خوردم مجبور شدم شیاف بزارم.ولی نتونستم دراز بکشم..خیلی از مواد شیاف ریخت بیرون تو همون بیست دقیقه اول..چیکار کنم الان؟

نه اي وي اف نشده بودم، خيلي اتفاقا افتاد زمستون بود يخبندون شديداً زمين خوردم لك بيني پيدا كردم ...

خدا اگه بخاد ب اونجا نميكشه انشالله شماو همسر چند سالتونه؟و اينكه داروهام فرتيل ايد و ويتامين د٣ و استراديول پروژسترون و هپازين از روز ٨ بيبي چكم مثبت مبشد روز ١٤ از دادم و ١٢٠٠ عدد بتا بود 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
يكي به من راهنمايي بده لطفا،، دعا گو هستم، به نظر دوستان كارشناس ايا پري دوم مجدد انتقال ميدن؟؟؟

من كه سيكلم نچرال بود مى گفتن بعد هر بار منفى مى تونى پريود شدى بياى لازم نيست دو تا پريود صبر كنى

سلام دوستان منفی شدم

عزیزم نمیتونم بگم ناراحت نباش غصه نخور  میدونم شرایط بدی رو داری  ولی سعی کن بعد چند روز حالتو خوب کنی  و به فکر ادامه راه بعد چند ماه باشی  مطمئن باش خدا بهترین  رو برات کنار گذاشته  

عزیزم ANA  من عددش در آزمایش اول 49 و 1 به 1300 بود و در آزمایش دوم 16 رسیده بود که وقتی ایمنول ...

نمیدونم پس چرا دکتر ازم خواست برم رماتولوژی ؟ من اصلا دکتر ایمنولوژی نزفتم. دکترمم رزاق ی بود که فقط پرد داد

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ال کارنتین با ویالش فرق داره ؟؟

منظورتون قرصش هست؟

من دوزشونو نميدونم

فقط ميدونم براي شوهر دوستم ويال بود

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
خانم  ممکنه سوال منم جواب بدین anaعددش ۰/۵۱هست یعنی مثبته

جواب دادم عزیز گفتم که نه آزمایش ANA شما نرمال هست .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
mahay جان ممنونم که ج دادید  ترشحات من سفیده و تقریبا زیاده هااااا

شياف مصرف ميكنيد؟

اگه شياف ميذاريد اون ترشحات از شياف هست

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.