2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام عزیزم ANA باید از 10 به بالا باشه تا بگیم مثبت هست نه گلم فکر نکنم مال شما مثبت باشه .

بهم فقط دو تا پردنزیلون دادن در روزدو تا بخورم نزدیک دو ماهه میخورم.

من سر  اول بتام نزدیک پنجاه بود بعد رشد نکرد بتام.

خانمی بنظرت ممکنه بخاطر همین ایمنیم بوده باشه اخه یکمم فاکتور ایمنیم و انعقادیم درگیره که بهم پرد دادن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
آره ديگه گوشيو ورداشتم😁امروز قاطي كردم كسي خريدم نشد😅

به نظرم نیا این گروه تا موقعی که وقت تست زدنت باشه..و نتیجت معلوم بشه.آخه میبینم اثر ناخوبی 😰رو ذهنت داره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نیا این گروه تا موقعی که وقت تست زدنت باشه..و نتیجت معلوم بشه.آخه میبینم اثر ناخوبی 😰رو ذهن ...

اخه تو خونه حبس باشي و نيني سايتم نياي پس چ كني؟!

مريم من دفعه اول كه باردار شدم بتام دوهزار بود ورم هم داشتم واضح، الان كه اون ورم رو ندارم قاطي كردم

اينم قيافمه در اين لحظه

...
صحرا جان توي هر دوبار كيفيت جنينات يكي بود؟ هربار چن تا انتقال دادن وقتي منفي شدي بعدش چند ما ...

عزيزم هر دو بار جنين هام بلاست بود بار اول ٣ تا بار دوم دوتا 

من مرداد منفي شدم صبر كردم تا اذر ك با هربار پريود شدن اثر داروها از بدنم كامل بره

ناراحتي ك داشت چند روز اول بعدش اوكي شد چون خودمو سرگرم كردم بار اول خيلي درد داشتم اينار روز ٦ خيلي بدجور درد داشتم و اينكه نفخ يكي از علائم موفقيت انتقال ب گفته ي دكترم و من شب سوم داشتم حوري ك از خواب پريدم الان تهوّع شديد دارم و گاهي دردد،فقط بدون استرس خرابش ميكنه بيخيال باش خودش اوكي ميشه انشالله مثبتي 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
عزيزم هر دو بار جنين هام بلاست بود بار اول ٣ تا بار دوم دوتا  من مرداد منفي شدم صبر كردم تا اذ ...

نفخت همون يه شب بود؟ دست و بدنت ورم نداشت؟ فقط نفخ شكم اونم يه شب؟

...
نفخت همون يه شب بود؟ دست و بدنت ورم نداشت؟ فقط نفخ شكم اونم يه شب؟

اره همون ي شب ولي جوري ك از خواب پريدم تا صبح بيدار بودم بخدا 

عزيزم ميگم شما دوهزار شد بتات سقط كردي؟

اره همون ي شب ولي جوري ك از خواب پريدم تا صبح بيدار بودم بخدا  عزيزم ميگم شما دوهزار شد بتات س ...

بله متاسفانه سقط شد ولي ماجرا داشت كه درازه، بعدش اينجوري علاف شديم كه الان دوسال شده از اون اتفاق

...
بله متاسفانه سقط شد ولي ماجرا داشت كه درازه، بعدش اينجوري علاف شديم كه الان دوسال شده از اون اتفاق

اون سقط هم اي وي اف شدي؟ميشع ي كوچولو بگي چرا سقط شد؟

اون سقط هم اي وي اف شدي؟ميشع ي كوچولو بگي چرا سقط شد؟

نه اي وي اف نشده بودم، خيلي اتفاقا افتاد زمستون بود يخبندون شديداً زمين خوردم لك بيني پيدا كردم شياف استفاده نكردم و كلي كلي ماجراهاي ديگه، خنگ بودم،،، صحرا جان فقط الان كه ميكرو كردم ٣٢ تخمك و ١٢جنين و همه گريد سي گيجم كرده دكتر گفت بايد حداقل دو سه تاش بهتر ميبود گريداش و خيلي بيمحابا حرف از اهدايي و ضعيف بودن و اون حرفا زد كه بدتر گيج شدم،،،، شما روز چندم انتقال آز دادي؟ داروهات چيا بودن؟

...

سلام دوستان من 30آذر انتقال جنین سه روزه داشتم 

سه روز اول بعد از انتقال دفع ادرار سختی داشتم که خوب شد

ولی تنها علامتی که از اول تا حالا دارم فقط حالتی شبیه پریود شدنه و فقط از اون روز تا حالا فقط ترشحات سفید دارم به نظرتون آیا طبیعیه ؟ هیچ علامتی از بارداری ندارم میشه بهم بگید داستان چیه؟یعنی باردار نیستم؟؟؟؟؟؟

اخه تو خونه حبس باشي و نيني سايتم نياي پس چ كني؟! مريم من دفعه اول كه باردار شدم بتام دوهزار بود ور ...

من میگمممممم این مثبتههههههه

نینی سایت برو قسمت آشپزی یا اینجا میایی تو نخ همه چی نرو فعلا.....

منم مشکلم اینه بارداریها رو با هم مقایسه میکنم....اما خدایی خودم واقعا  درست متوجه میشما😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،