2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هنوز دارم دارو می خورم اما اینکه بیاد تو رنج بستگی ب دوز تجویزی پزشکت داره و واکنش بدن ...

آها 👌👌ببخشید اینقدر سوال می کنم شما عددش چند بود وچه مدته که می خورید 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
وا، بچه ها چرا پس دكتر من برا روز ١٢ انتقال آز نوشته😳😳😳سركاريه آيا؟؟؟؟

یعنی باشعورتر از دکترت من ندیدم.خدایی چیه 14روز تحمل کنی  اخه.اگ باردار باشی قطعا روز 12 مشخصه دیگه .انشالله مثبتی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون به نطرت امپول پروژسترون بهتره یا شیاف؟  من همش ناراحتم میگم کاشکی امپول داده بودبه هر ...

عزیزم باور کن فرقی نداره اصلا برا این چیزا فکرتو مشغول نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم روز ١٢ آزمايش داشتم هر سه بار انتقالم

عه وا چقد دوس دارم به هرچي شك ميكنم هاناجون مثال نقضش ميشي😄 اي كاش بي علامتيمم مثل تو مثبت باشه هانا،،، اونوقت روز ١٢ بتات چن بود؟

...
من دیروز رفتم دکتر گفتم دکتر علت منفی شدن رو میخوام بدونم... وقتی میگی مشکلی نداریم خب چرا! گفتم ...

من اگر عقل الانمو داشتم هرگز اسم میکرو رو هم قبول نمیکردم چه برسه خودشو.نمیدونم شاید زیادی خسته ام.من 5بار ای یو ای شدم و 15 بار انتقال جنین .فردا ازمایشم +شد که خداروشکر اگر نشد قطعا اسم اون 6تا جنین رو تا 3سال اینده نمیارم خیلی داغونم 

بیاین بیاین نخندین بهما من امروز روز سوم انتقال بود عذاب وجدان دارم.یکم خندیدم شکمم و زیرشکمم تکون ...

اومد شوهرت؟تو بخند تا دنیا به روت بخنده.خدا بخوادا با هیچ چی اون فندقا جاشون تکون نمیخوره

یعنی باشعورتر از دکترت من ندیدم.خدایی چیه 14روز تحمل کنی  اخه.اگ باردار باشی قطعا روز 12 مشخصه ...

تازه شيطونه لامصب رفته تو جلدم روز ١٠ برم بدم منكه نه علامتي ملامتي خبري سري صدايي، برم آزه رَم بدم ديگه😏

...
سلام مامانا من آزمایش اولم ۱۲۰۱ بود آزمایش دومم ک امروز بود ۳۷۳۰  بنظرتون زیادی بالا نرفته؟ا ...

وای چه عالی.مبارکت باشه دختر.من به نظرم بتاهای من چون خیلی پایین بود پوچ بود .بتاتو خریدارم ارزومند ی بتای تپلم والا خخخخخ

اومد شوهرت؟تو بخند تا دنیا به روت بخنده.خدا بخوادا با هیچ چی اون فندقا جاشون تکون نمیخوره

ثمين لحظه اذان دعا ميكنم فردا يا يه مثبت بي نظيرررر بياي خبر هديه ي خدا رو بدي به دوستاي تاپيك تا همه از خوشحال برن ب اسمونها،،،، 

ثمين جنين ها گريدشون عالي بوده هميشه؟؟

...
منم آزمایش اولم ۱۳۰۰ بود دکتر گفت نیاز به تکرار نیست ولی منم تا سونو میگفتم نکنه اشتباه شده نکنه ساک ...

منم به نظرم بتای بالا یعنی جنین سالم باتوجه به تجربه های مزخرفم

آها 👌👌ببخشید اینقدر سوال می کنم شما عددش چند بود وچه مدته که می خورید 

خواهش می کنم. عزیزم من فکر کنم اسفند ۹۳ متوجه مشکل تیروییدم شدم. الان هم میزان tsh ام وابسته به دارو هست باید همیشه لووتیروکسین بخورم. البته کسایی رو هم دیدم که بعد از مصرف مدت کوتاهی مشکلشون رفع شده و دیگه نخوردن اما من از قرار معلوم باید مادام العمر بخورم

بچه ها من بدون استثنا هر وقت كه از جام بلند ميشم خه قبلش نشسته بود چ درازكش بودم فرقي نميكنه هروقت كه رو پا ميايستم يه ده بيس ثانيه ي اول چشمام كاملاً سياهي ميره جايي رو نميبينم،، داروهامم اسپرين و انوكسا، پروژسترون و استراديول، و فوليك اسيد يك هست،،،، اين حالت ميتونه از عوارض داروها باشه؟؟؟

...
من اگر عقل الانمو داشتم هرگز اسم میکرو رو هم قبول نمیکردم چه برسه خودشو.نمیدونم شاید زیادی خسته ام.م ...

عزیز دلم سمین جون از خدا می خوام که دلت رو شاد کنه و یه دلبر گاز گازی مثل عکس پروفایلت بهت ببخشه. هر وقت می بینمش دوست دارم دستشو آروم گاز بگیرم😅😂