2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
واقعا؟هموندفعه که مثبت شدی؟

اره هردوبار که +شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره هردوبار که +شدم

ثمین جون به نطرت امپول پروژسترون بهتره یا شیاف؟

من همش ناراحتم میگم کاشکی امپول داده بودبه هر حال مستقیم میره تو خون 

از طرفی هم میگم خوب شیافم مستقیم میره واژن و رحم رو مهیا میکنه 

نمیدونم واقعا کدوم بهتره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهار تو رویان ؟ مگه رستوران داره ؟

اره عزیزم. طبقه زیر زمین رستوران هست. من انتقالم دو مرحله ای بود یه بار شوهرم غذا گرفت و رفتیم رو نیمکتهای حیاط غذا خوردیم که هوا عالی بود یه بار هم رفتیم توی رستوران نشستیم. 

ثمین جون به نطرت امپول پروژسترون بهتره یا شیاف؟  من همش ناراحتم میگم کاشکی امپول داده بودبه هر ...

عزیزم فرقی نمی کنه هر دوش خوبه. ببین بدن خودش پروژسترون ترشح می کنه اینا مازاد و برای احتیاطه دیگه امپول اگه بدن هم بعد یه مدت باید تبدیل ب شیاف بشه چون باعث آبسه با سن میشه. پس همون بهتر ک از اول بهت شیاف دادن نگران نباش

هاناجونم خييييلي خيلي به كارم اومد و مياد هررر كلمه اي كه تا الان گفتي يادمه تو ذهنمه بس كه مرور كرد ...

نه عزيزم امروز دقيقا ١١ هفته و ٤ روز هستم سايز سينه هام هيچ تغييرى نكرده همون سوتينهاى قبليمو مى پوشم 

تنها حالتى كه الان دارم زود انرژيم كم مى شه و يه كوچولو شكمم بزرگ شده فقط همينا

مامان_آینده_هستم#  

مبارکهههههههههههه

ایشاله بسلامتی مامان شدنت رو جشن بگیرید اگر من نبودم حتما خبرم کن که چهارقلو باردار شدی😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره عزیزم. طبقه زیر زمین رستوران هست. من انتقالم دو مرحله ای بود یه بار شوهرم غذا گرفت و رفتیم رو نی ...

چه جالب 

خوب فکر کردن  من یه بار رویان رفتم خیلی شلوع بود از هر طرف هم یکی داشت با تلفن یا بایه شخص دیگه با لهجه یه شهری صحبت میکرد اتفاقا به همسرم گفتم این همه ادم از شهرستانها هم میان طفلیا گشنه و تشنه تا شب اینجا سرگردونن اون پارکینگ کنارشیم سریع پر میشه نمی ارزه برن یه چیزی بخورن برگردن 

شما انتقالت موفقیت آمیز بودانشالله ؟

عزیزم فرقی نمی کنه هر دوش خوبه. ببین بدن خودش پروژسترون ترشح می کنه اینا مازاد و برای احتیاطه دیگه ا ...

اها خوبه پس 

وای کی این چند روزهم تموم میشه اصلا دیگه حوصله ندارم کلافه شدم بخدا 

منم و  همین یه جنین دردنه ام 👼

من دیروز رفتم دکتر

گفتم دکتر علت منفی شدن رو میخوام بدونم...

وقتی میگی مشکلی نداریم خب چرا!

گفتم اگه میشه ای یو ای نکنم بریم مستقیم میکرو دعوا کرد گفت حتما تا 3 بار باید انجام بدی اگر نشد در مرحله ای وی اف بیشتر بررسی میکنیم....گفتم خب الان بررسی بشه؛ بیشتر دعوا کرد گفت پاشو برو تا منشی داروهاتو بنویسه....بازم همون داروها😥

فقط میدونم خدا باید بخواد خدا ....برام دعا کنید.....

انشاله همتون حاجت روا بشید.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم فرقی نمی کنه هر دوش خوبه. ببین بدن خودش پروژسترون ترشح می کنه اینا مازاد و برای احتیاطه دیگه ا ...

تازه عزیزم به من ناکسپرین هم داده گفت چون تپل نومپلی تجویز کردم هر روز همسرم میزنه روز اول زد اصلا درد نداشت روز دوم خیلی بد بود گفتم وای چه جوری تحمل کنم ولی نمیدونم بعدش دیگه چطور معجزه شد بعصی وقتا حتی یه ذره هم نمیسوزه 

اها من کشف کردم ببین اون سه روزه مهمه  یعنی ۷ تا داری که از ۸ به ۱۶ هست عین مال من  یه ...

درناز جون فرش انتقال نمیدن فریز میکنن واسه ماه بعد احتمالا انتقال بدند فقط گفتن دو بسته شده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم