2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
واقعا سن عدده من ۳۹سالم بود ۱۴ تا تخمک داشتم خیلیا از من کوچکتر انقدر نداشتن

خداروشکر

دقیقا همینطوره همون روز همزمان با من یک ۳۷ ساله فقط سه تا تخمک داد و یک دونر ۲۷ ساله ۱۱ تا

چندتاش جنین شد؟ الان بارداری؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بیاین بیاین نخندین بهما من امروز روز سوم انتقال بود عذاب وجدان دارم.یکم خندیدم شکمم و زیرشکمم تکون ...

وای دختر 🤣😂😁

منم میخندم شکممو با دست میگیرم 

یاد هم گرفته عطسه میکنم اول قسمت تناسلی رو ناخودآگاه سفت میکنم بعدش عطسه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها خوبه پس  وای کی این چند روزهم تموم میشه اصلا دیگه حوصله ندارم کلافه شدم بخدا  منم و& ...

کلافه برا چی عزیز دلم. فکرای خوب بکن اصلا هم لحظه شماری نکن برا جواب آزت چون مثبته از الان مطمین باش مثبته و خدا دلت رو شاد می کنه. انرژیت مثبت باشه همه چی خوب پیش میره. خودتو برای هشت ماه و نیم زیبا آماده کن حتی از سینه درد و تکرر ادرار و... لذت ببر و به امید خدا دوردونه ات رو سالم و سلامت بغل می کنی.ای جان بچه ات شهریوری میشه😍 

رها جون  خخخخخ بخدا بدجور درگیرم رومم نمی شد بپرسم ولی دل رو زدم به دریا و پرسیدم..مرسی عزیزم. ...

فدای تو بشم درکت میکنم عزیزم ، ان شاالله بحق این روز و صاحبش خداوند بهترینها رو برات رقم بزنه ، ممنونم گلم 😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
تازه عزیزم به من ناکسپرین هم داده گفت چون تپل نومپلی تجویز کردم هر روز همسرم میزنه روز اول زد اصلا د ...

انوکساپارین من هم که لاغرم داشتم فکر کن فقط دو تا قلمبه اینور اونور یکم پایین ناف دارم هر روز توی اونا میزدم شما تپلی راحتتری جا بیشتر داری. ان شا الله چند ماه این امپولو باید بزنی

عزیزم انتقالم موفق بود اما متاسفانه هفته هفت قلب جنینم ایستاد. من مشکلاتم زیاده. ان شا الله شما و ه ...

الهی عزیز دلم 

میگم از نظر دی ان ای اسپرم رو بررسی کردید؟ اسمش ازمایش  dfi  هست  

یه خانمی رو نیکان دیدم سه بار انتقال داده بود تازه به رحم خودشم نه جایگزین

چون رحمش مشکل داشت تخمک خودش و اسپرم همسرش البته اون سه بار پیش مینو طاهری 

بعد نیکان دی ان ای اسپرمو بررسی کردن دیدن مشکل داره یعنی تا این حد بعضی از دکترها دل خجسته ای دارن 

البته اگه مشکل داشته باشه درمان میکنن ها راه داره 

کلافه برا چی عزیز دلم. فکرای خوب بکن اصلا هم لحظه شماری نکن برا جواب آزت چون مثبته از الان مطمین باش ...

عسیسم مرسی از دعای خوبت

شهریوری خوبه ؟ من ناراحت بودم‌ البته پدرو مادرم هردو شهریورهستن 

ولی من دوست داشتم فروردینی مثل همسرم یا اردیبهشتی مثل خودم‌بشه 

البته شوخی میکنم ها اصلا مهم نیست حتی من ارزو داشتم دختر باشه الان دیگه میگم فقط باشه 

من دیروز رفتم دکتر گفتم دکتر علت منفی شدن رو میخوام بدونم... وقتی میگی مشکلی نداریم خب چرا! گفتم ...

کی بود دکترت اینکه فقط داعوات کرده 😉😂🤣

ببین عزیزم طبق تجربیات من 

اصلا نباید ادم به یه دکتر اکتفا کنه دکتر که خدا نیست

من خودم این اشتباهو کردم دکترم میگفت یه بار باردارشدی بازم میشی انقدر استدلالش غیر منطقی بود 

خوب بیمارم که اینجور مواقع دوست داره این حرفارو بشنوه و خودشو گول بزنه 

دوسال وقت منو هدر داد

عزیزم مال منم اولش اینجور بود دقیقا. برای بارداری میگن زیر ۲/۵ باید باشه. و کم کار حساب میکنن این مق ...

چه مدت دارو خوردید مینوشی جان تا تنظیم شد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
الهی عزیز دلم  میگم از نظر دی ان ای اسپرم رو بررسی کردید؟ اسمش ازمایش  dfi  هست &nbs ...

عزیزم شوهر من آزو هست. همزمان با پانکچر اولم توی آبان بیوپسی کردن و یه تیکه کندن که خیلی اذیت شد. این بار هم توی رویان دو بار بدون بی هوشی و مثل اینکه با سرنگی چیزی ازش نمونه گرفتن یه بار همون اولا ک رفتیم رویان که فریز کردن یه بار هم موقع پانکچر من. دی اف ای انجام ندادن فکر کنم چون تعداد کمه حیفه. اما ازمایش ژنتیک هر دومون خوب بود

بیاین بیاین نخندین بهما من امروز روز سوم انتقال بود عذاب وجدان دارم.یکم خندیدم شکمم و زیرشکمم تکون ...

مگه قراره ١٤ روز افسردگي بگيري و نخندي؟؟؟؟ من همون يه ساعت بعد انتقال از خنده روده بُر شدم رو تخت انتقال،، البته هنوز آز ندادم ببينم نتيجه رو 😁😅

...