2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
ممنون از پاسخت، ميتونم سوال كنم استراحتت در چ حدي بود؟ من گيج شدم نميدونم حتي ميتونم بيرون از خونه ب ...

عزيزم سه روز اول ك مطلق باش بعدشم تا جواب بگيري خونه بخواب اصلا نرو بيرون خونه ي كم راه برو ولي بيرون ن من تولد مادرمم شب يلدا هم نرفتم خونه موندم 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام من دیروز انتقال دادم .الانم خیلی شکم درد و رانم درد داره طبیعیه؟ ناراحتم دفعه قبل نداشتم که

نشونه خوبيه اين دردا

عزيزم من الان ك روز ١٦ انتقال و مثبت شدم ران پام درد ميكنه 

ب اين علت ك تخمدان نميخاد تخمك ازاد كنه و اين باعث درد ميشه 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که مثبت شدین کدوماتون بعد انتقال شیاف پروژسترون داشتین؟

آمپول نه ها،شیاف

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من یه چیزی ذهنمو خیلی درگیر کرده اگه تجربه اش رو دارید ممنون میشم جواب بدید دیفرلین یا همون دکاپپتی ...

عزیزم مگه شما باردار نیستی؟ پس چرا دنبال تعداد تخمکی در حال حاضر😍😅😅

ممنون از پاسخت، ميتونم سوال كنم استراحتت در چ حدي بود؟ من گيج شدم نميدونم حتي ميتونم بيرون از خونه ب ...

محیا جان میشه این چند روزم از خونه بیرون نری و دور نزنی؟ 😬😁😆😆

بچه هایی که مثبت شدین کدوماتون بعد انتقال شیاف پروژسترون داشتین؟ آمپول نه ها،شیاف

چقدر خوبه شیاف بدن، من همش بچه ها میگن سوزن بلند عضلانی میترسم، خیلی سخته دو هفته اونو تزریق کنن، شوهرمم دلش نمیاد برام بزنه، اصلا آمپول زدن بلد نیست، باید برم بیرون بزنن😩😩😩

بچه هایی که مثبت شدین کدوماتون بعد انتقال شیاف پروژسترون داشتین؟ آمپول نه ها،شیاف

من من من.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا بخیر کنه برامون..اینهمه شور زدم بلاست بشن حداقل برامون بمونه

انشالله مثبتی منم میام شیراز مهمونییییییییی با فندقام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه هنوز نشون دکتر هم ندادم .نمیدونم چی بچیه یعنی با دارو خودردن پایین میاد؟؟؟ اینجا کسی بوده ک این ...

عزیزم تجربیات چندتا ازدوستان بااین مشکلو برات میذارم شاید بکارت بیاد

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم مگه شما باردار نیستی؟ پس چرا دنبال تعداد تخمکی در حال حاضر😍😅😅

به خاطر اینکه از دکترم مطمئن نیستم و شک دارم که عوضش کنم یا نه

بعدم من همین الان هم تهدید به سقطم و اگر خدای نکرده بران نمونه دوباره باید از اول شروع کنم 

خدایا شکرت

سلام به همه

بچه ها من خیلی خوشحالم گفتم بیام به شماهم بگم.

همسرمو هفته پیش گفتم دوباره بره آز بده که ببینم اصلا سیکل شروع کنم یا نه

جوابشو گرفت شکست دی ان ای رسیده به 15 یعنی اومد تو رنج مجاز :)

نمیدونید چقدر خوشحالم واقعا همش خداروشکر میکنم. از همه ی دوستان بخصوص آناجون و لیلا جون و لاله سرخ عزیزم که کلی توصیه های خوب همیشه داشتن خیلی ممنونم و براتون بهترینها رو آرزو میکنم.

تا یکماه پیش که چند بار آز داد به 25-30 رسیده بود که دکترش اجازه ی میکرو داده بود. ولی الان دیگه کاملا اومد تو رنج.

البته متاسفانه مورفولوژیش صفر هست هنوز . اینهمه دارویی که میخورده هیچ تاثیری روی مورفولوژی نداشته. الان 5 ماهه داره پروفرتیل زینک سلنیوم کیوتن رویال ژل ویتامین ث و .... میخوره ولی مورفولوژی تکون نخورده.

ولی از اهمیت دی ان ای همینو بگم که با مورفولوژی صفر هیچکس به ما نگفت آی وی اف نکنید ولی دی ان ای که بالا بود دکترها قبول نمیکردن آی وی اف کنن. هرچند اون آزمایش رو خودمون با کمک دوستان کشف کردیم که باید انجام بدیم وگرنه دکترها ننوشته بودن برامون.

خلاصه اینکه منم وارد سیکل شدم دعام کنید دوستان

ازیتا جون شوهرت چه داروهایی مصرف کرد؟ و پیش کدوم دکتر رفتید؟  

عزیزم داروهایی که مصرف کرد رو نوشتم تو پست صفحه ی پیش : پروفرتیل، زینک پلاس. سلن پلاس. ویتامین ث. کیوتن . رویال ژل و ....

ولی اگر منظورتون برای پایین اومدن دی ان ای هست اون دارو نداره فقط با تغییر سبک زندگی پایین میاد که دو سه روز پیش کامل توضیح دادم: کم کردن استفاده از مواد شیمیایی- سرخ کردنی - سیگار و ....و بالا بردن استفاده از آنتی اکسیدانها

دکترش هم هم دکتر امی رجنت ی و هم دکتر ص اح ب کشاف.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
چقدر خوبه شیاف بدن، من همش بچه ها میگن سوزن بلند عضلانی میترسم، خیلی سخته دو هفته اونو تزریق کنن، شو ...

من هم شیاف دارم هم امپول .یعنی رسما هلاکم